Wkinl

Hoe de juiste vervangende liner voor bovengrondse zwembaden kiezen

Bovengronds zwembad liners zijn een functioneel deel van het zwembad, maar ook toe te voegen stijl en karakter. Bovengronds zwembad liners zijn verkrijgbaar in een geweldige selectie van aantrekkelijke patronen en stijlen, en vaak stel het decor voor het hele zwembad.

Stappen

Hoe de juiste vervangende liner voor bovengrondse zwembaden kiezen. Bepaal welk type liner je nodig, een overlap stijl voering, of een gerolde stijl liner.
Hoe de juiste vervangende liner voor bovengrondse zwembaden kiezen. Bepaal welk type liner je nodig, een overlap stijl voering, of een gerolde stijl liner.
 1. 1
  Bepaal welk type liner je nodig, een overlap stijl voering, of een gerolde stijl liner. Het verschil tussen hen is de manier waarop de voering op zijn plaats gehouden in het zwembad.
  • Kralen stijl voeringen een kleine groef of lip, aan de bovenrand van de voering. Dit kleine lip wordt vastgeklikt een track helemaal rond de binnenkant van het zwembad op de top van de wand van het zwembad, aan het zwembad liner op zijn plaats houden. Als uw zwembad vereist een kralen liner, zult u in staat zijn om deze baan te zien door te kijken onder de bovenste rail aan de binnenkant van het zwembad boven de grond. Er zijn verschillende kralen, dus zorg ervoor dat de juiste te selecteren.
  • Overlappen stijl liners worden gevouwen over de wand van het zwembad, en op zijn plaats gehouden onder de bovenste rail van het zwembad boven de grond. Als uw zwembad vereist een overlap liner stijl, kunt u een kleine hoeveelheid van het zwembad liner te zien onder de bovenste rail aan de buitenkant van het zwembad.
 2. 2
  Bepalen wat kwaliteit (dikte) van het zwembad liner die u nodig heeft. De dikte geeft in het algemeen hoe duurzaam het zwembad liner is, en hoe lang het zou duren in een zwembad. Hoe dikker de liner materiaal, het duurzamer (en duurder) zal zijn.
 3. 3
  Kies uw ontwerp. Terwijl de meeste nieuwe zwembaden worden geleverd met een standaard blauwe voering, vervangende voeringen zijn verkrijgbaar in een breed assortiment van kleuren en patronen.

Tips

 • Het zwembad liner die bij de meeste nieuwe bovengrondse zwembaden is effen blauwe kleur, en een 20-gauge dik. Dit is een standaard zwembad liner, en zal goed presteren en ziet er geweldig uit voor jaren.

Waarschuwingen

 • Een vervangende liner installeren zelf kan veel ingewikkelder dan het lijkt te zijn. Indien niet tijdens de installatie zorgvuldig behandeld, of als ze niet goed geïnstalleerd, je mooie nieuwe zwembad liner zou snel scheuren of lekken. Als je nog nooit hebt gezien of geholpen met de liner vervangende proces of de installatie van een nieuw zwembad je moet betalen een professional om uw nieuwe liner deze keer installeert. Let goed op en vragen te stellen, en je wordt voorbereid voor de volgende keer!
 • Vervangende zwembad liners voor bovengrondse zwembaden zijn te vinden in diktes tot 25 gauge. Wees ervan bewust dat dit slechts een maat voor de dikte van de wand van het zwembad materiaal. De vloer van het zwembad liner kan dunner materiaal. De reden hiervoor is dat wanneer een zwemmer in het water, ze wegen bijna niets als de meeste van hun lichaam bestaat uit water. De muren moeten dikker zijn omdat de zon direct zal schijnen op het gedeelte van de voering die niet onder het water en draag hem eerder uit.