Wkinl

Hoe om te spelen met een grote papegaai


Papegaaien zijn gevoelige, intelligente vogels die veel stimulatie nodig. Ze zijn "kudde wezens" die genieten van dingen te doen met jou. Hier zijn een aantal manieren om te spelen met hen en houd ze actief en vermaakt.

Stappen

Hoe om te spelen met een grote papegaai. Draaien een selectie van verschillende speelgoed door hun kooien elke week.
Hoe om te spelen met een grote papegaai. Draaien een selectie van verschillende speelgoed door hun kooien elke week.
 1. 1
  Draaien een selectie van verschillende speelgoed door hun kooien elke week. Ara's en kaketoes moeten twee soorten speelgoed: duurzame puzzel-achtige degenen om hun heldere gedachten te bezetten en (meestal) te weerstaan ​​hun kauwen, en veilige materialen zoals onbehandeld hout en karton dat ze kunnen scheuren en elke dag te vernietigen.
 2. 2
  Neem je papegaai in de badkamer als je je "verzorgen activiteiten" elke ochtend uit te voeren. Papegaaien vinden tandenpoetsen hilarisch en fascinerend. Ze zullen begrijpen dat uw haar-kammen is een vorm van gladstrijken. En de meeste papegaaien zal houden douchen met u, die hen moet herinneren aan de voorouderlijke regenwoud. Verwacht veel uitbundige geschreeuw en andere papegaai onnozelheid te leiden.
 3. 3
  Play "de handdoek wedstrijd." Zitten aan een tafel met uw papegaai op het tafelblad. Vouw je armen op tafel, leg je hoofd op je armen, en drapeer een grote pluizige handdoek over je hoofd. Uw papegaai zal niet in staat om weerstand te lopen tot aan de rand van de handdoek en op te tillen met zijn snavel, zodat hij eronder kan glijden om bij je.
 4. 4
  Play "het vak spel." Eerste, presenteer uw papegaai met een middelgrote doos met iets leuks binnen te kauwen op als een grote prop van kranten. Zodra hij is druk bezig kauwen, krijgen een interessant ogende keuken werktuig als een grote, glimmende pollepel en zachtjes tikken met het op de zijkant van de doos. Dit zal zijn aandacht te trekken. Tik voorzichtig de pollepel dichter en dichter tot u het even onderdompelen in beeld. Dit moet een enorme reactie krijgen - misschien een full puff-out als je een kaketoe. Herhaal dit met verschillende kookgerei voor maximaal plezier en stimulatie.
 5. 5
  Uitoefening van uw papegaai met de "flapperende spel." Plaats uw papegaai op de rug van je hand en beweeg je hand op en neer, of scheer je hand in figuur-achten. Uw papegaai zal zijn vleugels flapperen als je hem door de lucht te verplaatsen. Stoppen en geef de arme man een pauze zodra hij moeilijk begint te ademen.

Tips

 • U weet uw papegaai is genieten van zichzelf, toen hij bobs zijn hoofd op en neer, maakt veel oogcontact, en clacks zijn bek herhaaldelijk!
 • Zijn altijd gevoelig voor de stemming van uw papegaai. Als uw papegaai gaat door een rui en voelt niet als spelen, gewoon rustig zitten met hem en praat met hem.
 • Papegaaien zijn 'holte nesters' en het wordt gecodeerd in hun DNA om uit te spitten holen voor zichzelf in holle bomen in het wild. Als je op te vangen uw papegaai kauwen, versnipperen, en iets te vernietigen, altijd onthouden dat hij niet misdragen. Hij is gewoon een papegaai.
 • Introduceer nieuwe dingen voorzichtig. Vogels te zien in UV kleur en zijn zeer beïnvloed door visuele prikkels. Het is niet ongebruikelijk voor uw vogel te angstig reageren op een nieuw speeltje. Probeer eens de nieuwe speeltje of object op de vloer (papegaaien zijn niet zo geïntimideerd door dingen die zijn "korter" dan ze zijn) door de kamer, en inch dichter van dag tot dag.

Waarschuwingen

 • Als u uw papegaai hout, takken, of karton te scheuren geven, zorg ervoor dat deze materialen niet worden behandeld met chemicaliën. Hout moet worden beperkt tot manzanita takken, grenen of fruitboom hout onbehandeld met bestrijdingsmiddelen. Raadpleeg uw dierenarts als u twijfelt.
 • Om het risico van vergiftiging te voorkomen, zorgen er altijd voor dat het speelgoed dat je papegaai zal kauwen op speciaal zijn gemaakt voor vogels.
 • Laten papegaaien zitten op je schouder, of waardoor hun zitstokken te worden boven ooghoogte kan ervoor zorgen dat ze dominant en territoriaal voelen. In het algemeen, waardoor een vogel om af en toe op je schouder zitten is onschuldig plezier, zolang de meerderheid van de tijd dat ze vertonen geen twijfel van UW dominantie. Met een zeer schuwe vogel kan het een geweldig spel om hen te laten zien hoe kort of lang je kunt zijn!
 • Papegaaien kunnen erg bezitterig van hun volk, dus probeer het niet de handdoek spel als je niet de primaire binding; hij onder kan lopen om u te bijten!