Wkinl

Hoe kunt u uw parkieten temmen

Een grasparkiet is een klein huisdier parkiet. Als u problemen ondervindt bij het ​​temmen van uw grasparkieten dan uw zorgen en problemen zullen hier stoppen! Lees verder!


Stappen

Hoe kunt u uw parkieten temmen. Zitten naast de kooi zo vaak mogelijk voor de eerste 3 of 4 dagen van het brengen van uw parkiet huis.
Hoe kunt u uw parkieten temmen. Zitten naast de kooi zo vaak mogelijk voor de eerste 3 of 4 dagen van het brengen van uw parkiet huis.
 1. 1
  Zitten naast de kooi zo vaak mogelijk voor de eerste 3 of 4 dagen van het brengen van uw parkiet huis. Praat normaal, en over alles. Lees een boek hardop, praten over je dag, komende gebeurtenissen, geheimen, enz.
 2. 2
  Zodra het wordt gebruikt om het hebben van uw naast haar zitten en praat met haar, langzaam leg je hand in de kooi. Doe niets, gewoon rust je hand op de bodem van de kooi. Ze zal waarschijnlijk fladderen rond vrij een beetje. Nogmaals, praat met haar over iets of een boek hardop te lezen. Doe dit minstens 3 keer per dag voor ongeveer 10 minuten.
 3. 3
  Nu dat ze in orde is met uw hand rusten op de bodem, koop wat gierst spray en scheur een klein stukje. Beweeg langzaam de gierst naar uw vogel. Zodra ze wordt bang of gespannen raakt, stoppen met bewegen. Laat uw hand rusten waar het is en wachten tot ze weer kalmeren of kom naar je toe. Wees niet ontmoedigd als het duurt een tijdje voor haar om te beginnen met het eten van de gierst. Nieuwsgierigheid zal uiteindelijk over te nemen, en dan na dat, smaak. Alle vogels LOVE gierst spray. Heeft een van deze niet zetten in haar kooi totdat ze volledig is getemd. Doe dit minstens 3 keer per dag elke keer totdat de zaden op het stuk al zijn verdwenen.
 4. 4
  Nadat ze is comfortabel eten gierst uit je hand, open je hand en zet de gierst stuk in het midden. Dit zal haar dwingen op te stappen op uw hand om de gierst te bereiken. Doe dit minstens 3 keer per dag elke keer totdat het millets allemaal weg.
 5. 5
  Dus nu is ze comfortabel met springen op uw hand om gierst te eten. dit keer steek je vinger en langzaam beweeg je hand naar haar borst. Als ze niet opvoeren duw tegen haar borst, heel langzaam toenemende druk tot ze stapt. Als ze dat doet opvoeren, goed voor u! Niet bewegen uw hand. Je houdt gewoon je hand daar tot ze ziet er een beetje gespannen of dat ze misschien binnenkort springen. Zet haar terug naar beneden op de baars voordat ze besluit om te vliegen zichzelf af. Dit is belangrijk. Als ze niet opvoeren, wachten op haar rust weer neer (als ze vloog weg) en dan langzaam weer te bewegen naar haar toe. Als ze vliegt weg 5 keer op rij, lopen en probeer het later opnieuw. Doe dit minstens 3 keer per dag.
 6. 6
  Yay! Uw parkiet stapt nu op je vinger! Beweeg nu langzaam je vinger rond de kooi te krijgen haar gewend om op uw hand, terwijl het beweegt.
 7. 7
  Sinds ze is nu comfortabel met uw hand beweegt terwijl ze zit op het, probeer het nemen van haar uit de kooi. Als ze vliegt weg met uw vinger te blijven in de kooi, raak niet ontmoedigd. Probeer het opnieuw eens te meer voordat een pauze te nemen en later opnieuw te proberen.

Tips

 • Als ze een stap niet voltooid na ongeveer 8 dagen, een stap terug totdat ze is comfortabeler.
 • Trek nooit terug als ze je bijt. Dit zal haar leren dat als ze wil dat je terug te trekken, dan is het bijten is hoe je het doet. Ze is het trainen van je.
 • Zorg ervoor dat alle ramen gesloten zijn bij het nemen van hem / haar uit de kooi omdat ze anders zouden kunnen vliegen.
 • Spreek zoet met uw vogel in een zachte, rustige stem (hij of zij zal u niet begrijpen, maar zal de toon van je stem te begrijpen).
 • Zorg ervoor dat het rustig voordat u hem uit.
 • Geef niet op! Temmen van een grasparkiet kost veel geduld, maar is zeer de moeite waard op het einde.
 • Als uw grasparkieten begint rond vliegen eenmaal uit de kooi, wachten tot ze ergens gaan zitten en dan rustig lopen naar haar toe en reiken je vinger naar haar stap op te staan ​​(die ze moeten weten voordat ze laat uit de kooi). Als ze niet na een paar pogingen, krijgt een handdoek en zachtjes gooien over haar hele lichaam. Zacht en stevig pak de parkiet in de handdoek en vind snel het hoofd en bloot. haar rustig loslaten terug int haar kooi.
 • Aan onbenullige trein uw vogel, vult een kom met gekookte rijst. Dit is nieuw toilet van uw vogel!

Waarschuwingen

 • Voer niet uw parkiet te veel gierst. Het is zeer mesten en ongezond voor je parkiet.

Dingen die je nodig hebt

 • Grasparkiet
 • Gierst
 • Baars
 • Kooi