Wkinl

Hoe om de hand op te leiden een parkiet


Zoals je misschien gezien hebt, kan parkieten op uw hand of vinger zitten. Parkieten zijn heel slim dier, en als je net een, zou je waarschijnlijk wilt trainen om je nieuwe vriend te zijn. Deze gids zal u vertellen hoe je een leuke, gezellige hand opgeleide parkiet maken.

Stappen

Hoe om de hand op te leiden een parkiet. Zorg voor de juiste omgeving, die van vitaal belang voor het leven van een parkiet kan zijn.
Hoe om de hand op te leiden een parkiet. Zorg voor de juiste omgeving, die van vitaal belang voor het leven van een parkiet kan zijn.
 1. 1
  Zorg voor de juiste omgeving, die van vitaal belang voor het leven van een parkiet kan zijn. Laat de parkiet (en) niet in een donkere ruimte die is stil. Als uw kamer is helder en u interactie met de parkiet, zal het comfortabel voelen.
 2. 2
  Wacht ongeveer een week voordat u begint met trainen, zodat de vogel kan raken gewend aan zijn nieuwe omgeving. Ook voor zorgen dat uw parkiet wordt gebruikt om uw aanwezigheid. Hij moet vertrouwd zijn met je wezen rond zijn omdat je veranderen zijn voedsel en water elke dag. Je moet elke dag zitten naast de kooi, zo veel als je kunt, en gewoon praten met uw vogel. Hij nodig heeft om te wennen aan het geluid van je stem.
 3. 3
  Vertrouwen winnen van uw huisdier. Voor de eerste dag van de opleiding, langzaam de deur open en leg je hand op de bodem van de kooi en laat het daar rusten. Praat met je parkiet. Lees een boek hardop, of gewoon kletsen op over niets in het bijzonder.
  • Niet bewegen uw hand. Blijf nog maar verder in een rustgevende stem te spreken.
  • Veel parkieten kunnen rondvliegen of krijsen op je. Blijven echter nog steeds dus het kan vaststellen dat er niets zal gebeuren op dit punt.
 4. 4
  Herhaal de vorige stap elke dag, maar de vooruitgang in de kooi. Elke dag, uw hand iets verder in dan de dag ervoor tot u de zitstok te bereiken. De parkiet moet zich realiseren na een paar dagen van uw hand om in de kooi is niets te vrezen en het zal een deel van wat hij verwacht in zijn dagelijkse routine geworden.
 5. 5
  Beweeg je hand naar de parkiet. De vogel zal beseffen inmiddels dat de hand in zijn kooi is nog niets te vrezen het zal waarschijnlijk beginnen te vliegen en krijsen als je probeert en aanraken. Het kan een langzaam proces zijn, maar nogmaals moet u deze dagelijks te herhalen totdat de parkiet wordt gebruikt om u.
  • Wanneer u in staat bent om je hand dicht te krijgen, dicht genoeg om de vogel te raken, beginnen met het instellen van je vinger tegen de voeten.
 6. 6
  Het kan reageren door ofwel vliegen uit je hand of moedig zijn en intensivering op je hand. Vaker wel dan niet het is de eerste optie, maar wel vasthoudend. Ga verder met de volgende stap wanneer uw parkiet up zal stap op je hand en zitten daar met comfort.
  • Zodra de parkiet op je vinger zachtjes zeggen, maar ook stevig, "intensiveren" - of iets dergelijks.. Niet schrikken het. Als je dit zegt elke keer als hij of zij krijgt op je vinger dan al snel moet je in staat om te zeggen "up" en de parkiet zal hop op.
 7. 7
  Beweeg uw vinger langzaam rond. Door nu de vogel moet je echt vertrouwt en het moet snel comfortabel met je rond te bewegen. Breng tijd door picking it up en het te laten vallen uit bij diverse zitstokken rond de kooi.
 8. 8
  Neem de parkiet uit de kooi (door het te laten neerstrijken op je vinger). Vergeet niet dat het een lange tijd heeft doorgebracht in de kooi en zal begrijpelijkerwijs bang. Dit kan een paar dagen duren.
  • Houd de deuren en ramen gesloten, zodat uw vogel niet ontsnapt.
 9. 9
  Oefen de vorige stappen totdat uw parkiet is zeer comfortabel. Het moet geen moeite om hem of haar uit de kooi binnenkort.
 10. 10
  Start om de vogel te praten. Gebruik een zachte, rustige stem. Niet plotseling bewegen of doet geen harde geluiden.
 11. 11
  Laat de vogel te zitten op andere delen van uw lichaam. Dit bestaat uit het hoofd, knie, arm enz. U kunt hem trainen om overal zo lang zitten als je dingen heel, heel langzaam te nemen, zodat uw vogel zich veilig voelt. Dus neem je tijd!

Tips

 • Het is uiterst moeilijk om meer dan een vogel trainen op hetzelfde moment, als je meerdere parkieten dan ze te scheiden tijdens de training te houden.
 • Houd de parkiet interactie met de mens een stuk, zodat hij kan wennen aan veel mensen die om hem heen.
 • Geduld is een deugd als het gaat om Parkiet training. Neem dingen langzaam.
 • Streef naar een jongere parkiet. Jongere vogels kunnen aanpassen aan training beter dan oudere birds.But kunt u altijd een oudere vogel het zal alleen maar meer tijd in beslag nemen.
 • Houd uw honden of katten als je ze hebt verwijderd van de vogel, omdat het hen kan schrikken, en ze kunnen wegvliegen.
 • Moedigen en dan beloon uw parkiet met voedsel. Ook, vergeet dan niet om ze te prijzen als ze iets goed hebben gedaan.
 • Rustgevende muziek zal helpen kalmeren de vogel.
 • Neem uw parkiet rondom het huis met hem op uw hand, schouder, enz. Dit zal hem gewend aan de omgeving van het huis.
 • Alle opleidingen van een parkiet hangt af van waar je hem kreeg van. Als je hem kreeg van een met de hand opgevoed parkiet huis, meestal uitgevoerd door een huis-fokker, moeten opleidingen worden snel en eenvoudig. Maar als je hem kreeg van een dierenwinkel, kan hij nerveus en bang voor mensen, dus dat maakt voor harde training.But als je wilt adopteren moet je naar een feniks landing evenement.
 • Als uw parkiet gewend is aan het huis en je wilt hem uit zonder dat hem rond, zet hem op een vensterbank. Zij zullen graag de externe omgeving, evenals andere vogels te zien, en misschien kan een piep of twee horen van buiten vogels
 • Bij het trainen van uw parkiet, altijd onthouden niet aan plotselinge bewegingen of geluiden te maken. Dan zal die geschrokken.

Waarschuwingen

 • Haast je niet het opleidingsproces, of dit zal leiden tot de vogel te benadrukken uit, en zal de opleiding van de parkiet nog moeilijker
 • Laat nooit de vogel in de zon en zorg ervoor dat het niet te warm of koud voor de vogel te zijn buiten de temperatuur moet precies goed zijn.
 • Als u snip uw vogels slagpennen of nagels ze kunnen beginnen te bleed.First, gebruik maïzena om te stoppen met het bloeden dan bel een lokale dierenarts voor hulp. Veel vogels kunnen doodbloeden.
 • Hand temmen kan een tijdje duren. Dus wees geduldig!
 • Als u nog andere huisdieren (honden, katten, fretten, enz.) houden ze opgesloten als u wilt uw vogel nemen voor de opleiding. Alle huisdieren hierboven genoemde zijn roofdieren, en zij zullen een vogel schaden.
 • Met slechte parkiet hanteren, kan parkieten heel gemeen en ongezellig geworden
 • Om betrekking op het voorgaande waarschuwing bijten kan een probleem zijn. Als bijten optreedt tijdens de training, krijgen de gewoonte verminderd meteen
 • Als je loopt rond het huis met uw vogel op je schouder, zorg ervoor dat u niet rond te rennen en maakt het ongemakkelijk
 • Als je een baby parkiet zij zal fungeren als een tiener op de leeftijd van twee maanden. Ze kunnen je wilt om zich te ontdoen van hen. Dat is de reden waarom de meeste van de vogels kreeg in schuilplaatsen. Als uw parkiet begint te gedragen als dit, niet gefrustreerd. Gewoon geduldig en snel uw vogel krijgt door deze fase.