Wkinl

Hoe kunt u uw parkiet te leren praten

Parkieten zijn waarschijnlijk een van de meest populaire huisdier vogels in de wereld. Zij zijn ook zeer intelligent, en kan derhalve worden geleerd gemakkelijk communiceren.

Stappen

Hoe kunt u uw parkiet te leren praten. Wacht tot uw parkiet is ongeveer 3-4 maanden oud voordat u begint om hem te leren / haar hoe om te praten.
Hoe kunt u uw parkiet te leren praten. Wacht tot uw parkiet is ongeveer 3-4 maanden oud voordat u begint om hem te leren / haar hoe om te praten.
 1. 1
  Wacht tot uw parkiet is ongeveer 3-4 maanden oud voordat u begint om hem te leren / haar hoe om te praten.
 2. 2
  Verkrijg de vogel gebruikt om u. Het is onmogelijk om een ​​parkiet hoe om te praten als hij doodsbang van je leren.
 3. 3
  Herhaal het woord dat u wilt dat de parkiet te leren. En opnieuw. En opnieuw. Blijven herhalen het. Probeer met behulp van het in context, zoals die manier kunt u in staat zijn om de vogel wat het betekent te leren. Bijvoorbeeld, als je lopen naar de vogel, zegt "Hallo" of als je weggaat, zeg "vaarwel". Natuurlijk, het is veel leuker om uw parkiet meer fantasierijke dingen te leren!
 4. 4
  Houd uw stem opgewonden. Grasparkieten hebben de neiging om te leren scheldwoorden snel, omdat ze vaak zei heel boos en geanimeerd. Dus wees voorzichtig!
 5. 5
  Probeer het schrijven van het woord op een stuk papier en plakken het in de buurt van de kooi van de parkiet's. Dit vraagt ​​bezoekers om het te lezen hardop, en misschien herinneren zo goed!
 6. 6
  Luisteren. Toen grasparkieten eerst een woord te zeggen, zeggen ze vaak dat het zo stil en snel dat je het niet te vangen onder hun gebruikelijke gebrabbel.
 7. 7
  Op muziek. wanneer uw grasparkiet is blij zet wat muziek op om het op kalm. Ga op een stoel en praat met de vogel en als hij / zij klaar is zet de muziek uit en loop uit de deur en laat hem / haar gedurende 3 min, kom terug in en leg je hand in en zeg de woorden die je leert hem als hello, vaarwel, nee en ja. Voor het slapen gaan, lees ze een verhaal. Als ze zijn comfortabel, neem ze uit. Laat de vogel vliegen en praat met het terwijl de vogel vliegt. Zet de vogel terug in de kooi, zet de muziek weer aan en leg je hand in en laat je hand op een plek. Niet bewegen uw hand; fluister het woord dat u het onderwijs van uw vogel.

Tips

 • Grasparkieten lijken te vinden het makkelijker om te leren van vrouwen en kinderen, dit geeft aan dat als je een hoge stem, zal hij sneller leren
 • Het kost veel tijd en pure geduld. Het lijkt misschien alsof het nooit zal gebeuren, maar gewoon blijven proberen, en uiteindelijk kan praten.
 • Tijdens de training, als het bijt, probeer niet te hard te reageren, het kan uw grasparkiet vriend bang te maken en veroorzaken om haar kalmte te verliezen of verliezen interesse in zeggen wat je ze net geleerd.
 • Voordat je probeert om je budgievriend trainen om te praten, zorg ervoor dat ze kalm, en worden gebruikt om u te bewegen van je hand rond in haar zonder zijn vleugels klappen of schreeuwen. het belangrijkste is, zorg ervoor dat uw parkiet is ontspannen en rustig genoeg.
 • Begin met het onderwijs van uw grasparkieten een woord, dan kunt u gaan naar de zinnen.
 • Mannelijke grasparkieten zijn mondiger dan vrouwen, dus je zult een betere kans op het onderwijzen van een mannelijke parkiet te praten.
 • Als het zegt wat je wilt zeggen, geef het een traktatie dus hij weet wat je wilt dat hij doet.
 • Parkieten zijn beter in het nabootsen van harde geluiden zoals D's, T's B's etc.
 • Nooit dwingen uw vogel te praten. Het vergt oefening. Als je wilt dat het leren om sneller te praten, neem het uit om vaker te spelen.

Waarschuwingen

 • U bent waarschijnlijk het aanleren van een ontspannen parkiet, en dus uw parkiet kunt ook een ontspannen leraar die zal proberen te zuigen in een waanzin en vertonen geen van it.And plaats daarvan, laten zien dat je echt niet schelen als het eventuele fouten doet en toon uw kalmte.
 • Kijk uit voor plotselinge bijten van uw parkiet.
 • Dont proberen om uw parkiet te grijpen wanneer het geen fouten doet, iedereen doet het wel eens.
 • Probeer nooit om uw parkiet te grijpen om welke reden dan ooit. Zij zullen je haten!

Dingen die je nodig hebt

 • Grasparkiet
 • (Dit is optioneel je niet nodig om dit te hebben, maar het kan makkelijker voor u om het, het is gewoon een eenvoudige lekkere beloning voor uw parkiet te leren) Wat je zou willen is trosgierst.