Wkinl

Hoe om papier te besparen op school

Papier besparen op school is een goede manier om te helpen het milieu te sparen. Scholen zijn een uitstekende plek om te stappen om te helpen redden onze natuurlijke hulpbronnen te nemen, zoals het vaak zal brengen in de passie van de studenten, de ondersteuning van de leerkrachten, personeel en de gemeenschap. Hier zijn enkele ideeën voor het.

Stappen

Hoe om papier te besparen op school. Gebruik computers waar mogelijk.
Hoe om papier te besparen op school. Gebruik computers waar mogelijk.
 1. 1
  Gebruik computers waar mogelijk. Als je kunt, e-mail uw papier op de geografie van Botswana in plaats van uit te printen. Als je een laptop, notities te maken met het, eerder dan met een notebook.
 2. 2
  Gebruik papieren notitieblokken verstandig.
  • Kopen en gebruiken gerecycled papier waar mogelijk. Als u het papier hebt u niet meer nodig hebt, neem het mee naar een recyclingbedrijf.
  • Gebruik beide zijden van de notebook papier. Vermijd witte ruimte verlaten zo veel als je kunt.
  • Heb domme dingen niet doen met papier, zoals het passeren van notities, waardoor vliegtuigen, eten het te pronken in de voorkant van je klasgenoten, gooien het in je klasgenoten 'hoofden en ga zo maar door. Niet alleen is het papier te verspillen, kan dergelijk gedrag je in de problemen met schoolpersoneel.
  • Re-Use gebruikte computer papier: neem het papier in de prullenbak naast de printer, lijn het papier dus alle lege zijden zijn een richting, 3-gaats perforeren, en je gewoon hergebruikt veel papier dat zou zijn verspild. (U kunt ook bieden het aan leraren voor kladpapier).
 3. 3
  Gebruik vrij papier te besparen software. Dit type software zal helpen verwijderen verspillende inhoud bij printen vanaf het web en helpen met het opnieuw formatteren van documenten om efficiënter af te drukken.
  • Goed beoordeeld degenen onder FinePrint, Printeco, & Printvriendelijke.
 4. 4
  Schrijf klein, (maar leesbaar), zodat het papier zal langer duren.
 5. 5
  Krijgen de leerlingen betrokken. Student milieu-clubs zijn erg populair, en kan helpen om de schoolgemeenschap meer ecologie-savvy.
  • Bereken hoeveel papier wordt gegooid en elke dag gerecycled. (De conciërge kan u helpen dit uit).
  • Onderwijzen studenten over manieren om te besparen en hergebruiken van papier: posters, "Tip van de Dag" in het dagelijkse bulletin, wat werkt.
  • Recyclen schoon maar gebruikte papier in kladpapier voor leerkrachten (alles wat je nodig hebt is tijd en wat papier cutters).
 6. 6
  Krijgen docenten en medewerkers betrokken. Volwassenen op school zijn geïnteresseerd in het redden van papier, ook. Werken met hen in het vinden van manieren om papier te besparen waar mogelijk.
  • Ontdek hoe u papierverspilling in de kantine te verminderen.
  • Lobby voor handdrogers in plaats van papieren handdoeken.
  • Bericht herinnering stickers op servet en papieren handdoek dispensers, en kopieerapparaten om mensen te helpen om onnodig gebruik te verminderen en te herinneren papier besparen.
  • Help de kunstdocenten soort papier te hergebruiken.
 7. 7
  Krijgen bedrijven om papier te doneren. Werkplekken hebben vaak stapels papier goederen die niet worden gebruikt, zoals verouderde briefpapier, enveloppen van de verkeerde maat, en verouderde borden. Vraag lokale bedrijven, de werkplaatsen van de ouders, en dergelijke, om deze papieren goederen te doneren aan uw school te worden hergebruikt. (En in veel gevallen, het is fiscaal aftrekbaar!)
 8. 8
  Gebruik pagina flipping catalogi. Elk jaar worden miljoenen tonnen bomen gekapt om miljarden catalogi van de industrie te maken. Het is hoog tijd dat we overschakelen naar pagina flipping catalogi met diensten zoals eCatalogus Schepper.

Tips

 • Gebruik de achterkant van elk papier. Probeer het gebruik van papier te verminderen als het gaat om het kappen van bomen.
 • Als u nodig hebt om gerecycled papier notebook te kopen - en soms lege hergebruikt papier niet zal doen - koopt papier met het hoogste percentage gerecycleerd materiaal.
 • Schrijf niet op willekeurige stukjes papier om dingen te onthouden. (Ze zijn te gemakkelijk toch verloren). Schrijf ze op in uw opdracht boek of gebruik een "notitie" programma op uw laptop. Of SMS-bericht een briefje op uw mobiele apparaat. Of gebruik een visuele cue - als het zetten van uw horloge op de "verkeerde" kant.
 • Gebruik niet de geniete notitieboekjes zoals die op school. Nadat u meer dan de helft van de notebook hebt ingevuld, kunt u niet rippen uit een leeg vel zonder scheuren uit een geschreven ook. Overweeg het gebruik van een 3-ringband in plaats daarvan, of een spiraal notebook.