Wkinl

Hoe om oude te vervangen dubbele draairamen met vinyl vervangingen

Vervanging van oude dubbele draairamen met nieuwe vinyl vervanging ramen is een gemakkelijke en dankbare taak voor het weekend krijger of voor iedereen die comfortabel is het gebruik van gereedschap.

Stappen

Hoe om oude te vervangen dubbele draairamen met vinyl vervangingen. Verwijder de eerste sjerp.
Hoe om oude te vervangen dubbele draairamen met vinyl vervangingen. Verwijder de eerste sjerp.
 1. 1
  Verwijder de eerste sjerp. Wrikken uit het gieten rond het raam. Dit is meestal drie stukken van beide plint, kwart rond, of een andere dunne decoratieve houten. Eenmaal verwijderd, zal de bodem "sjerp" (een andere term voor raam) hebben de mogelijkheid om naar buiten te bewegen in de kamer. Zodra de bodem sjerp in staat is om "swing" gewoon knippen de touwen die zijn verbonden aan het. De gewichten in de muren zullen vallen op de vloer met een luide plof, raak niet in paniek.
 2. 2
  Verwijder de tweede sjerp. De hardere van de twee. Er is een verdeler strook tussen de twee vleugels die meestal vast in strak. Dit zal gemakkelijk naar buiten komen met een klap op goed geplaatst beitel. Dit kan een paar pogingen duren, afhankelijk van hoeveel verf is op hen, maar ze moeten komen in lange hele stukken. Met de verdeler strips uit, wordt de bovenste vleugel verwijderd van de manier waarop de onderste was..
 3. 3
  Duidelijk de opening. Schraap alle losse verf of hout. Verwijder de katrollen die begeleid de touwen.
 4. 4
  Verwijder de oude storm venster assemblage.
 5. 5
  Plaats de nieuwe vinyl venster in de gesloten en vergrendelde stand, indien mogelijk. Vinyl kozijnen zijn redelijk flexibel. De sjerp (het glas) zal helpen houden het frame plein tijdens de installatie. Gebruik shims naar het raam unit aan te passen aan het schietlood, niveau en vierkante positie en schroef het raamkozijn aan structurele hout. Als de fabrikant specificeert schroef plaatsingen verborgen door de sjerp, plaats de nieuwe vinyl raamkozijn met de sjerp verwijderd. Get it plumbed en niveau. Eenmaal vastgeschroefd (6 schroeven is goed), plaatst u de vinyl sjerpen.
 6. 6
  Opnieuw installeren van de oude of de nieuwe strips van gieten op de binnenkant van het raam. De buitenzijde van het raam zal ofwel moeten versiering of breeuwen of beide.

Tips

 • Voordat u dit project te beginnen, al het nieuwe venster (s) beschikbaar.
 • Dit is makkelijker dan je zou denken. Laat ongeveer twee uur per venster voor het verwijderen van de oude en de installatie van de nieuwe. (* Exclusief wachten primer en verf te drogen.)
 • Heb wat glasvezelisolatie beschikbaar. De meeste vervanging ramen hebben een "header" die u toelaat om de top 3/4 "of zo te verhogen, moet het gat in de kop worden gevuld met isolatiemateriaal.
 • Heb wat wiggen beschikbaar. Het kan worden gemaakt, maar zijn goedkoop te kopen en zijn een nuttig hulpmiddel. Zij worden gemaakt, knapte en links in plaats.
 • Kalefateren alle hiaten. Wees niet gierig op de kalefateren. Een goede latex kalefateren met siliconen zal gemakkelijk zijn om schoon te maken een "squeeze-out".
 • Niet te vast aandraaien van de schroeven. Door dit te doen zal "vervormen" het frame van het raam.
 • Vergeet niet te primeren en schilderen wat blootgestelde gebieden kunt u voordat u het nieuwe venster. Het zal veel eenvoudiger en schoner te zijn voordat het nieuwe venster is inch De primer / sealer voorkomt veel vocht schade in de toekomst.
  • Meet uw nieuwe vinyl venster zorgvuldig zodat het de strakste fit mogelijk maakt anders moet je grote stukken molding installeren om onverwachte gaten te dekken.
 • Fabrikanten venster maken gebruik van twee sets van de metingen: "punt tot punt" en ruwe opening. Zorg ervoor dat uw leverancier weet welke metingen u gebruikt.
 • Verwijder het scherm en de ramen van uw nieuwe vinyl venster om het lichter en veiliger om te bewegen en te werken met make. Niet te vast aandraaien van de schroeven bij het installeren van de nieuwe raamkozijn of de nieuwe ramen zal moeilijk te openen en te sluiten zijn.
 • Hebben veel kalefateren handig.
  • Ondanks het feit dat er voordelen aan kunststof ramen (vb. Geen ratelende sjerpen / Betere isolatie ten opzichte van oude ramen) moet u zich ervan bewust dat vaak deze vervanging ramen duren niet erg lang (soms minder dan dertig jaar) en dat ze kunnen afbreuk doen aan het uiterlijk van een huis aanzienlijk. Originele houtskelet schuiframen kan worden gerenoveerd om te stoppen met rammelen of verhuur tocht in - en niet te lang voor eeuwen.
 • Zoeken naar andere alternatieven die meer geschikt zijn voor het karakter van uw huis. Kunnen de schuiframen worden vastgesteld en gerenoveerd, of doen ze echt aan vervanging toe?

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat het venster is rechts wanneer het uitpakken. Het is mogelijk om de ramen te zijn verscheept ontgrendeld, en het uitpakken een unlocked venster ondersteboven zal resulteren in de onderste schuifraam neerstorten en zeker het veroorzaken van schade.
 • Als u woont in Groot-Brittannië, zorg ervoor dat uw huis is niet een monumentaal pand of in een beschermd gebied. Regels zijn aangescherpt in de afgelopen jaren, en de mensen hebben in de problemen kwam voor het aanbrengen van kunststof ramen in hun huizen zonder te weten dat ze in een beschermd gebied. Controleer eerst met uw plaatselijke gemeenteraad.