Wkinl

Hoe maak je een huisdier deur of hond de deur installeren

Er zijn vele huisdier de deur en de hond de deur producten waarmee uw hond of kat om in en uit te gaan van uw huis zonder dat u de deur de hele tijd te openen. Dit artikel richt zich op de installatie van een hond de deur of huisdier deur in uw scherm deur. Als je een kleine hond of kat, kan deze eenvoudige deuren goed werken en de installatie is vrij eenvoudig waardoor u voorzichtig bent.

Stappen

Hoe maak je een huisdier deur of hond de deur installeren. Huisdier deuren of hond deuren die monteren in de schuifdeur hordeur worden meestal geïnstalleerd in de linker of rechter bovenhoek van het scherm deur, afhankelijk van hoe uw terras deur opent.
Hoe maak je een huisdier deur of hond de deur installeren. Huisdier deuren of hond deuren die monteren in de schuifdeur hordeur worden meestal geïnstalleerd in de linker of rechter bovenhoek van het scherm deur, afhankelijk van hoe uw terras deur opent.
 1. 1
  Huisdier deuren of hond deuren die monteren in de schuifdeur hordeur worden meestal geïnstalleerd in de linker of rechter bovenhoek van het scherm deur, afhankelijk van hoe uw terras deur opent.
 2. 2
  Neem wat afplakband en markeer de gewenste locatie door steken band in een "x"-vorm rechts op het scherm deur voordat je iets verwijdert. Dit voorkomt dat u het verkrijgen van de hordeur naar buiten en per ongeluk de installatie van de hond de deur of huisdier deur op de bovenste plaats van de bodem!
 3. 3
  Verwijder uw scherm deur en leg het plat op de grond. Neem een ​​oud rechthoekig stuk multiplex of spaanplaat, iets groter dan de grootte van het huisdier deur of hond de deur, en plaats deze onder het scherm deur, vlak achter de plek waar je met plakband gemarkeerd. U moet hameren op dit forum dus zorg ervoor dat het is plat en veilig.
 4. 4
  Neem de twee helften van uw huisdier deur of hond de deur en leg een helft achter de hordeur en bovenop uw stuk hout. U kan nodig zijn om meerdere lagen van hout achter de hordeur om het huisdier deur ingeklemd tussen het scherm en het hout te krijgen, zodat het niet rond gemakkelijk te verplaatsen. Zorgvuldig pas de deur huisdier of hond kozijn zodat het precies waar u het wilt. Controleer de instructies van de fabrikant om te zien dat het niet ondersteboven of dat je de verkeerde helft op zijn plaats. Sommige huisdier deuren sloten die moeten toegankelijk zijn vanaf de binnenkant van het scherm deur te zijn. Controleer dit nu.
 5. 5
  Zodra het huisdier deur of hond de deur in positie is, is er meestal een groef in het midden van het huisdier kozijn om je mes te begeleiden als snijdt u het scherm om de deuropening te maken. Zorg ervoor dat het huisdier kozijn is beveiligd voordat je knippen, en zorg ervoor dat u het snijden in de juiste groef volgens de instructies van de fabrikant.
 6. 6
  Neem de resterende helft van het huisdier de deur en leg het over de helft heb je ingeklemd tussen de hordeur en de houten blokken. Nu moet je de twee helften samen hamer met een rubberen hamer. Hamer met stevige slagen rondom het frame totdat de twee helften met elkaar verbonden
 7. 7
  Je moet nu een voltooide huisdier of hond deur in je scherm deur. Staan de hordeur up test de werking van het huisdier deur. Controleer het magnetisch slot om te zien of het houdt het huisdier deur gesloten
 8. 8
  Installeer de hordeur in uw terras deur en zien of uw huisdier de nieuwe huisdier deur zal gebruiken.

Tips

 • Als je samen hamer de twee helften van het huisdier deur of hond de deur, plaats een stuk triplex op de deur half dus je kunt hameren op het zonder beschadiging van het huisdier deur. Zorg ervoor dat je niet het plastic slot met de multiplex te verpletteren.
 • U kunt gaten te boren dwars door het huisdier kozijn en de deur met schroeven en moeren te versterken. Verschillende # 10 schroeven met moeren en borgringen zal helpen voorkomen dat het frame van komende uit elkaar.

Waarschuwingen

 • Huisdier deuren en hond deuren die monteren in de schuifdeur hordeur worden het best gebruikt met kleine honden of katten. Uw hordeur is niet een bijzonder sterke plaats om iets te monteren en het gewoon op te staan ​​om een ​​grote hond gaat door een deur gemonteerd in het voor langere tijd. Beter een hond deur in de wand van die gebruiken.