Wkinl

Hoe je vinyl vervanging van Windows te installeren

Hier is een snelle en eenvoudige handleiding voor het installeren van vinyl vervanging ramen.

Stappen

Hoe je vinyl vervanging van Windows te installeren. Verwijder zorgvuldig de binnenkant bekleding, lijstwerk, en / of stopt met brede beitel, en op te slaan voor later gebruik.
Hoe je vinyl vervanging van Windows te installeren. Verwijder zorgvuldig de binnenkant bekleding, lijstwerk, en / of stopt met brede beitel, en op te slaan voor later gebruik.

Verwijder oude venster

 1. 1
  Verwijder zorgvuldig de binnenkant bekleding, lijstwerk, en / of stopt met brede beitel, en op te slaan voor later gebruik.
 2. 2
  Verwijder oude snoeren en gewichten (of veerbalansen) van beneden sjerp en verwijder voorzichtig van het frame.
 3. 3
  Wrik afscheid stopt bij bovenkant en zijkanten om het verwijderen van de top sjerp toestaan. Wees er zeker niet om bestaande haltes of openingen beschadigen.
 4. 4
  Als bestaand venster is voorzien van aluminium sporen, te verwijderen beveiligen nietjes en verwijder beide sjerpen en track.

Reinigen en voor te bereiden openen

 1. 1
  Voor mechanische ramen, openslaande ramen, of schuif ramen, installeer dorpel hoek op dorpel 1/8 "achter blindstop. Voor alle gelaste Windows, snap hoek naar onderkant van kozijn.
 2. 2
  Sluit en vergrendel venster sjerpen. Stel een nieuw venster in de opening aan alle correcte metingen te controleren. Verwijder venster wordt geopend.
 3. 3
  Vul leeggewicht holtes met glasvezel isolatie. U kunt het touw van de gewichten (cut gewicht van het einde) gebonden aan de isolatie om het omhoog te trekken door het frame holte.
 4. 4
  Voeg een royale hoeveelheid kalefateren om de binnen-en buitenkant van de ontlasting. Ook, voeg kalefateren naar buiten blinden-stops en langs de bovenkant van de kop van de opening is.
 5. 5
  Indien nodig, plaats het hoofd expander bovenop raam en kalefateren langs de bovenkant. Een laag isolatie tussen de kop expander en het frame kan worden toegevoegd indien nodig. Expander benen kan ook gemakkelijk worden afgezet met een mes aan verschillende hoogtes tegemoet.

Installeer een nieuw venster

 1. 1
  Vanuit de binnenwand kant, set venster (zeker sjerpen worden nog steeds opgesloten) in de openingen en kont de buitenkant kozijn tegen de opening blinden-stops. Voor mechanische Windows, niet knippen zwarte band tot raam in de opening is geïnstalleerd.
 2. 2
  Controleer het venster voor het schietlood en niveau. Voeg vulplaatjes waar nodig. Het wordt sterk aanbevolen dat shims worden geplaatst in het midden van het frame en in het midden van de boven-en onderkant sjerpen. Installeer ook shims achter schroefgaten te schroeven aandraaien voorkomen kromtrekken frame.
 3. 3
  Zoek de voorgeboorde schroefgaten aan de zijkanten van het kozijn. Voor mechanische en gelaste series worden gaten bevinden op de boven-en onderzijde van beide zijden frames (overmaat ramen mogelijk ook voorgeboorde gaten in frame geplaatst). Voor Sliders, Casement ramen en extra grote ramen, verwijder de fabriek geïnstalleerde schroefdoppen van boven-en zijkanten.
 4. 4
  Veilige venster te openen door het installeren van schroeven (meegeleverd) door de schroefgaten in het frame opening. Opnieuw installeren schroefdoppen.
 5. 5
  Als het installeren van een hoofd expander, verhogen expander tot deze gelijk ligt met de bovenkant van de opening. Boor gaten en veilig aan het frame met kleine schroeven al. laagste deel van de expander.
 6. 6
  Vervang binnenkant stop (sierlijsten) indien nodig.
 7. 7
  Installeer isolatie rond het gehele venster tussen het frame en opening. Wees voorzichtig, het installeren te veel isolatie op de boven-en onderkant kunnen veroorzaken venster te buigen.

Tips

 • Voordat u uw oude raam te verwijderen, is het belangrijk dat u het volgende doen:
  • Meet de raamopening om ervoor te zorgen dat u de juiste maat raam te schaffen. Meten in drie vlekken van zowel de breedte als de hoogte. Meet de bovenste, de middelste en de onderste voor breedte. Meet de rechterzijde, de linkerzijde en de middelste voor de hoogte. Bij het bestellen / kopen van uw nieuwe vinyl vervanging ramen, Gebruik ALTIJD de KLEINSTE metingen.
  • Meet het raam zelf zodat het past in de gewenste vensteropening. Venster wordt ongeveer 1/4 "dan de opening breedte en hoogte zijn.

Waarschuwingen

 • Draag altijd een veiligheidsbril, handschoenen en een gezichtsmasker tijdens het verwijderen en installatie van Windows.

Dingen die je nodig hebt

 • Brede hout beitel
 • hamer
 • utility mes
 • phillips schroevendraaier
 • platte schroevendraaier
 • niveau
 • veiligheidsbril
 • kalefateren pistool
 • professionele exterieur overschilderbaar kalefateren
 • boren
 • 7/64 "boor
 • tang
 • verfkrabber