Wkinl

Hoe maak je een deurklink bijgevoegde pen plaat installeren

Vervangen van uw deur hardware? Leer hoe u gemakkelijk vervangen uw oude klink, of installeer een op een nieuwe deur.

Een deurklink installeren is eigenlijk heel simpel, als je de juiste tools. Deurklinken zijn er in verschillende configuraties, maar de meest voorkomende zijn een drive in buisvormige klink of een vergrendeling met bijgevoegde pen plaat. Een grendel met een bijgevoegd insteekslot plaat is over het algemeen veiliger in het bezit is van de vergrendeling goed vast met schroeven terwijl een station in klink is een beroep op de goede pasvorm van de vergrendeling in het kruis droeg van de deur. In dit artikel zullen we de installatie van een deurklink met een bijgevoegd insteekslot plaat naar een nieuwe deur te pakken.

Stappen

Hoe maak je een deurklink bijgevoegde pen plaat installeren. Plaats de vergrendeling [of gewoon de pen plaat] op zijn plaats aan de rand van de deur.
Hoe maak je een deurklink bijgevoegde pen plaat installeren. Plaats de vergrendeling [of gewoon de pen plaat] op zijn plaats aan de rand van de deur.
 1. 1
  Plaats de vergrendeling [of gewoon de pen plaat] op zijn plaats aan de rand van de deur. Zorg ervoor dat het is gericht op het kruis boorgat en markeer de omtrek met een potlood. Dit zal u toelaten om precies te weten waar te beitelen uit het hout van de deur, zodat de pen plaat past mooi en flush op het oppervlak. U wilt dat de pen-plaat te spoelen. Zo niet, de deur waarschijnlijk niet correct wordt afgesloten, of sluit niet helemaal. Ook de afgewerkte look van een juist ingesteld pen plaat is veel beter dan een bord dat uitsteekt van het oppervlak. Zorg ervoor dat u een scherp potlood te gebruiken, zodat uw merk is vlak naast de rand van de plaat. Als het niet, zul je eindigen met een gat dat is te groot en het zal er niet zo mooi als voltooien.
 2. 2
  Reinig het centrum met een beitel. Zorg dat u een scherpe beitel te gebruiken als het eindresultaat zal veel schoner, makkelijker te doen en niet te vergeten. Ten eerste, de score van de omtrek van het gebied met de beitel. Dit principe dozen in het gebied dat zal worden verwijderd. Als u deze stap overslaat, zal je waarschijnlijk verwijdert materiaal langs het gemarkeerde gebied en het afgewerkte project zal niet schoon en professioneel uitzien.
 3. 3
  Start het schoonmaken van het interieur van de perimeter met de beitel. Over het algemeen zul je nodig hebt om uit te beitelen ongeveer een 1/8 "van de deur oppervlak, maar dat zal afhangen van het type of merk van de grendel die u installeert.
 4. 4
  Controleer en zorg ervoor dat de diepte juist is. U kunt dit meerdere keren doen als je werkt aan beitelen uit het gebied. Deze bijzondere klink dat we de installatie is een nostalgische Warehouse grendel die wordt geleverd in twee stukken, de klink zelf en de decoratieve pen plaat. Samen de twee stukken zijn ongeveer 1/8 "dik zodat de pen diepte moet 1/8" voor hen om gelijk passen bij de deur randoppervlak.
 5. 5
  Installeer de grendel. Zorg ervoor dat de kromming van het einde van de grendel wordt geplaatst correct, zodat het gebogen gedeelte slaat de deurstijl [plaats van de staking plaat]. Dit is een veel voorkomende fout. Echt niet zo groot van deal behalve dat je alles uit elkaar te halen en zet het weer in elkaar.
 6. 6
  Pak de meegeleverde schroeven en zet de vergrendeling op zijn plaats met behulp van een schroevendraaier. Zodra dit is voltooid, kunt u overgaan tot het installeren van de hardware zelf. Meeste merken deurbeslag zeer soortgelijke grendel zodat dit artikel kan worden toegepast op de meeste toepassingen.

Tips

 • Opmerking: sommige vergrendelingen kunnen zodanig zijn dat je nodig hebt om een ​​bepaalde kant opgemaakt worden ontworpen. Deze notaties moeten worden op de klink zelf indien nodig. U kunt contact op met de installatie-instructies in de deur hardware verpakking.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het gebruik van de beitel. Nieuwe beitels kan heel scherp, maar het hebben van een scherpe beitel maakt het werk een stuk eenvoudiger.

Dingen die je nodig hebt

 • hamer
 • geslepen beitel
 • potlood
 • schroevendraaier