Wkinl

Hoe te storm deur ramen en schermen te verwijderen

Storm deur schermen zijn vaak behoefte aan reparatie en vaker wel dan niet, je moet het glas uit de deur voordat je kunt krijgen om het scherm. Het is niet altijd duidelijk hoe het glas naar buiten komt, dus hier zijn een aantal tips om hulp te krijgen van de glazen uit voor reparatie of vervanging scherm. Voor de toepassing van dit artikel zullen we ons beperken tot het verwijderen van glas van Aluminium Storm Doors zoals deze zijn veruit de meest voorkomende die kan nodig zijn om uit elkaar worden genomen.

Stappen

Hoe te storm deur ramen en schermen te verwijderen. Verwijder de operationele glas, het glas dat op en neer beweegt in de storm deur.
Hoe te storm deur ramen en schermen te verwijderen. Verwijder de operationele glas, het glas dat op en neer beweegt in de storm deur.
 1. 1
  Verwijder de operationele glas, het glas dat op en neer beweegt in de storm deur. Typisch u het glas heffen helemaal zo ver mogelijk zal gaan, trek vervolgens de onderste rand van de operationele glas net genoeg om de sporen te wissen aan de linker-en rechterkant.
 2. 2
  Trek de operationele glas totdat het komt helemaal uit zijn tracks.
 3. 3
  Leg een hand op het bovenste glas aan de buitenzijde van de deur en de andere hand op de top glas aan de binnenkant van de deur. Duw je handen samen en proberen om het glas te heffen recht omhoog. Het moet voldoende bewegen voor de onderkant tot de bovenkant van het scherm te verwijderen.
 4. 4
  Met de hand op de buitenkant, drukt u voorzichtig op de onderste rand van het bovenste glas en pak de onderkant met de andere hand.
 5. 5
  Trek het bovenste glas recht naar beneden en uit zijn tracks. Dit moet het mogelijk maken de panel-scherm te worden opgetild en uit zijn tracks.
 6. 6
  Om de deur weer te monteren nadat het beeldscherm is gerepareerd, doe alle stappen in de omgekeerde volgorde.

Tips

 • Sommige storm deuren plastic tracks aan de linker en rechterkant. Vaak een van deze tracks of beide moet worden verwijderd zodra u de top operationele glas verwijderd voordat u het overgebleven glas en het scherm panelen kunnen krijgen. Deze plastic tracks kunnen worden wrikte dan voorzichtig met een dunne brede platte schroevendraaier.
 • Sommige storm deuren hebben afzonderlijke frames voor de operationele glas en het scherm. Op deze deuren, open de operationele glas dus het is volledig uit de weg van het scherm. Pak het scherm frame en trek deze naar links of naar rechts tot het vrijkomen van zijn veerklemmen.
 • Als de storm deur is geschilderd, moet u door de verf te snijden met een scherp mes voordat u een van de glazen panelen los.

Waarschuwingen

 • Trek niet te hard op het glas kozijnen. Als ze niet naar buiten komen gemakkelijk je nodig hebt om een ​​nieuwe aanpak.
 • Storm deurkozijnen hebben scherpe randen. Draag werkhandschoenen bij het verwijderen van frames en / of gebroken glazen panelen.