Wkinl

Hoe maak je een e-mail sleuf installeren

Ben je moe van de lange wandeling naar de brievenbus? Installeer een ouderwetse brievenbus (soms gewoon wel een brievenbus) in uw voordeur en je zult niet eens aan te kleden om de post te krijgen. Het is goedkoop en makkelijk te doen, dus waarom niet op een broek en hoofd naar beneden naar de bouwmarkt nu?

Stappen

Hoe maak je een e-mail sleuf installeren. Bepaal waar u de brievenbus zetten.
Hoe maak je een e-mail sleuf installeren. Bepaal waar u de brievenbus zetten.
 1. 1
  Bepaal waar u de brievenbus zetten. De brievenbus moet laag genoeg zijn om beschadiging van de pakketten voorkomen worden geplaatst vallen er doorheen, maar hoog genoeg voor de brief vervoerder om comfortabel te bereiken. Als u een massief houten deur, kunt u de brievenbus overal plaats, maar als je een panelen deur, moet u om het te installeren op een sterke, niet-panelen van de deur. Houd de brievenbus op de gewenste hoogte aan de binnenzijde van de deur, en maak een kleine potloodteken langs de onderkant van de brievenbus.
 2. 2
  Zoek en markeer het middelpunt van de deur. Meet de breedte van de deur naar het centrum te vinden, en maak dan een kleine potlood markering op de hoogte dat u hebt gekozen voor de brievenbus.
 3. 3
  Markeer de hoogte. Gebruik een meetlint om te meten vanaf de onderkant van de deur naar het middelpunt op de hoogte die je hebt gekozen. Meet nu dat dezelfde afstand van een paar centimeter naar links en rechts van het middelpunt. De drie richtpunten zal zorgen voor de brievenbus is niveau.
 4. 4
  Lijn het middelpunt van de brievenbus met het middelpunt van de deur. Meet de breedte van de brievenbus om zijn middelpunt te vinden en dan houd het slot tegen de deur, matching dat punt met het middelpunt eerder u gemarkeerd.
 5. 5
  Houd de mail gleuf in positie en sporen omheen met een potlood. Houden van de middelpunten van de deur en de brievenbus rij, lijn de bodem van de brievenbus met de hoogte markeringen die u eerder hebt gemaakt. Gebruik dan een potlood de omtrek van de sleuf te traceren.
 6. 6
  Meet de afstanden tussen de rand van de brievenbus en de vier randen van de binnenste flap. Schrijf de metingen beneden.
 7. 7
  Markeer de binnenklep metingen aan de deur. Markeer de metingen met een potlood in de grotere omtrek van de sleuf. Verbind de stippen met potlood lijnen met behulp van een liniaal.
 8. 8
  Boor starter gaten. Starter gaten zijn nodig om u in staat om het gat met een decoupeerzaag snijden. Passen bij uw boormachine met een grote, platte boor (een peddel bit) ongeveer 30 mm breed. Boor vier gaten dwars door de deur, die elk gat net binnen elke hoek van de flap omtrek. Boren totdat het bit uit te komen van de andere kant van de deur. Vervolgens doorsteken elk gat van de andere kant van de deur, en blaas het zaagsel uit de gaten.
 9. 9
  Snijd het gat voor de flap. Plaats de decoupeerzaag in een van de vier gaten, en knip voorzichtig rondom de potlood-in omtrek van de binnenste flap. Probeer de zaag precies op de lijn helemaal rond te houden. Wanneer u klaar bent, duw de brok van hout uit de deur.
 10. 10
  Schuur de randen van het gat. Gebruik schuurpapier om ervoor te zorgen dat de binnenkant van het gat en de randen eromheen zijn glad.
 11. 11
  Markeer de lug gaten. Juist meten van de randen naar het midden van de schroefstukken (lippen) aan de achterzijde van de brievenbus, en vervolgens het eindpunt binnen de omtrek van de deur.
 12. 12
  Boor boutgaten. Bepaal de grootte van de bouten of dat zal gaan in de oren - de aanwijzingen die bij de brievenbus moet deze informatie - en bevestig een twist beetje (een schroef-soort boor) van deze dezelfde grootte op uw boormachine. Boor een gat door de deur aan de merken die u hebt gemaakt voor de lug gaten.
 13. 13
  Boor lug gaten. Passen bij uw boormachine met een platte (peddel) bit dat is ongeveer even groot als de nokken op de brievenbus. Positioneer deze bit op het midden van elk gat dat je in de laatste stap, en boor pas halverwege de deur. Het is belangrijk om uw gat niveau te houden, zodat boren langzaam en voorzichtig.
 14. 14
  Schroef de bouten in de lugs.
 15. 15
  Plaats de brievenbus in de deur. Duw de sleuf in de deur vanaf de buitenkant van de deur. De binnenklep moeten perfect passen in het gat dat je knippen, en de bouten moeten gaan door de boutgaten helemaal door de deur.
 16. 16
  Snijd de bouten indien nodig. De bouten dienen uit te steken van de deur alleen maar ver genoeg zodat de moeren stevig kan worden vastgeschroefd op hen. Als ze uitsteken verder, uitsnedes maken.
 17. Markeren waar te snijden. Druk op de moer plat tegen de deur naast de bout. Gebruik een potlood om de diepte van de moer op de bout te markeren. Doe dit voor elke bout.
Gebruik een kleine ijzerzaag om door de bout gesneden aan de mark.
17
Schroef de moeren stevig op de bouten.
18
Bevestig de tochtstrip aan de binnenkant van de deur. Duw de tochtstrip in de binnenklep gat aan de binnenkant van de deur, en gebruik van een boor hechten aan de deur met schroeven.
19
Test het uit. Kunt u gemakkelijk e-mail afschuw van het slot? Dacht van wel!

Tips

 • Terwijl mail slots worden gewoonlijk geplaatst in het midden van de deur (in de breedte), kunt u deze uit het midden te installeren als u zou verkiezen.
 • Vergeet niet om een ​​mail slot bakje toe te voegen aan uw post te vangen. Ze komen in de vorm van manden, kooien, of zakken.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat in sommige rechtsgebieden, brief vervoerders zal alleen mail af te leveren aan erkende stoep dozen, dus contact op met uw postkantoor of brievendrager voordat u een mail slot in uw deur.
 • Wees voorzichtig bij het gebruik van een boor of zaag. Let op je vingers, een veiligheidsbril, en zet losse haren en kleding. Opstijgen sieraden en zorg ervoor dat u zich in een stabiele positie.

Dingen die je nodig hebt

 • Mail sleuf kit
 • Sommige bevestigingsbouten en moeren
 • Een tochtstrip (kan worden opgenomen met de kit)
 • Schroeven
 • Boren
 • Boorkoppen
 • Jigsaw
 • Junior ijzerzaag
 • Potlood
 • Meetlint
 • Schuurpapier
 • Veiligheidsbril
 • Liniaal
 • Stoffer en bezem