Wkinl

Hoe maak je zwarte weduwe spinnen te doden

De meeste spinnen zijn onschadelijk, en zijn zelfs goed te hebben rond uw woning. Echter, er zijn 2 soorten spinnen in Noord-Europa, die een aantal alarm moet leiden: de zwarte weduwe en de bruine kluizenaar spin. Hier is hoe zich te ontdoen van een besmetting, maar ook actieve en passieve manieren om zwarte weduwen doden.

Stappen

Hoe maak je zwarte weduwe spinnen te doden. Schoon mogelijke schuilplaatsen.
Hoe maak je zwarte weduwe spinnen te doden. Schoon mogelijke schuilplaatsen.

Het wegwerken van een besmetting

 1. 1
  Schoon mogelijke schuilplaatsen. Zwarte weduwen gat in zelden-verstoorde gebieden, zoals woodpiles, opbergdozen, de achterkant van de kasten, en ga zo maar door. Niet alleen zal het reinigen van deze gebieden te elimineren potentiële leefgebieden, zult u ook te ontdoen van de gebieden voor de zwarte weduwe prooi te leven.
  • Draag tuinhandschoenen. Gewoon voor het geval u struikelt over een spin, zal uw handen veilig zijn voor beten.
  • De-rommel. Als u onnodige dozen, hout of andere voorwerpen verdringing uw huis, kan het wegwerken van hen potentiële schuilplaatsen te verwijderen.
  • Vacuüm. Als je een stofzuiger met een slang gehechtheid, het gebruiken om schoon te maken donkere hoeken en gaten. Als u een webpagina te zien zonder een spin in het, het vacuüm is uw beste weddenschap. Enkel ben zeker om de tas af te dichten en gooi het (buiten het huis), zodra je klaar bent, zodat niets kan ontsnappen terug in uw huis.
  • Spuit langs de buitenkant van uw huis. Gebruik een hogedrukslang te webben en eicocons vernietigen. Bijzondere aandacht besteden aan venster putten, kozijnen en deurposten.
  • Duidelijk vegetatie die in direct contact met uw huis. Klimop en andere planten leven op uw huis of rond zijn omtrek bieden een thuis voor deze plagen.
  • Regelmatig reinigen. Klusjes zoals stofzuigen en het houden van uw woonruimte schoon hulp bij het voorkomen van spin besmetting. Stofzuigen is vooral belangrijk omdat het ruimt stof, eieren en de spinnen zelf.
 2. 2
  Voorkomen dat spinnen uit het invoeren van uw huis. De beste methode om zwarte weduwen te voorkomen is preventie. Door het houden van uw deuren en ramen caulked, bent u het nemen van een belangrijke stap in het voorkomen van spinnen en andere insecten van het krijgen in uw huis. Weerbestendig uw vluchtweg is ook erg behulpzaam.
 3. 3
  Bel een professionele ongediertebestrijder. Als u vermoedt dat uw zwarte weduwe probleem is groter dan je aankan op uw eigen, bel een professional die is in licentie gegeven aan zwaardere insecticiden te gebruiken. Indien mogelijk, vraag om een ​​paar verschillende bedrijven voor offertes, afhankelijk van de grootte van uw huis en de vermoedelijke ernst van de besmetting.

Actieve werkvormen

 1. 1
  Spray spinnen met een spuitbus pesticide. Als je een zwarte weduwe op de losse, probeer het eerst spuiten met een bestrijdingsmiddel. Dit is beter dan te proberen om smash of stampen op het omdat de spinnen zijn agressief en zal draaien op u, als bedreigd.
 2. 2
  Het squash. Als u niet beschikt over een bestrijdingsmiddel handig, pak een schoen of een ander plat voorwerp en dood de spin de ouderwetse manier. Houd in gedachten dat zwarte weduwen zijn snel, en ze kunnen in plaats van naar u weglopen van je (zoals de meeste andere spinnen doen).

Passieve methoden

 1. 1
  Poeder het web. Zwarte weduwen besteden veel tijd aan hun webben, of het nu om een ​​ei sac bewaken of te wachten op prooi. Strooi een niet-afweermiddel insecticide stof via het web als je het vindt - de stof zal uiteindelijk de dood van de spin. Keer terug naar het web om ervoor te zorgen dat de spin is dood, en gooi zowel in een afgesloten plastic zak.
 2. 2
  Solliciteer resterende insecticide om donkere hoeken. Een bevochtigbaar poeder toegepast op hoeken en hoekjes wordt voorkomen dat de vorming van nieuwe banen, waardoor het moeilijker voor de zwarte weduwen om prooi te vangen en te gedijen.

Tips

 • Als u bent gebeten door een zwarte weduwe, onmiddellijk een arts raadplegen. Hoewel de beet zal het lijken als een kleine prik en zal alleen zichzelf laten zien door een aantal zeer kleine zwelling rond het gebied, kunt u last buik-en spierkrampen een uur of meer na zijn gebeten.
 • Als je gebeten maar je bent niet 100% zeker of het een gevaarlijke beet, wees niet bang om medische hulp te krijgen.