Wkinl

Hoe te spinnen uit je huis zonder ze te doden

Iedereen zal zo opzoeken en vinden een spin vastklampen aan de wand of bungelend aan het plafond. Veel mensen hebben een vreselijke angst voor spinnen, en wil ze meteen vermoorden, maar je hoeft niet om ze te doden om zich te ontdoen van hen! Er zijn vele manieren om een ​​spin veilig terug te keren naar de natuur zonder pijn het! U hoeft alleen maar uw moed op te staan, en wees dapper!

Stappen

Hoe te spinnen uit je huis zonder ze te doden. Raak niet in paniek als je de spin.
Hoe te spinnen uit je huis zonder ze te doden. Raak niet in paniek als je de spin.

Voorbereiding

 1. 1
  Raak niet in paniek als je de spin. Het maakt het alleen maar moeilijker te vangen.
 2. 2
  Het kan nuttig zijn om de spin als een onschuldig soort, of een zeer giftige soorten te identificeren. De meeste spinnen zijn ongevaarlijk, hoewel sommige spinnen zijn giftig. Als de spin heeft geen haar, pikzwart is, heeft een grote buik met een rode markering op de bovenkant, en een aan de onderkant de vorm van een zandloper, is het de gevaarlijke zwarte weduwe. Als het een viool markering op zijn rug, is een viool spin of bruine kluizenaar, een zeer gevaarlijke spin.

Voor de onschadelijke soorten

 1. 1
  Als de spin is op het plafond, krijgt een duidelijk kopje of glas (zodat je er doorheen kunt kijken) en een stijve papiertje of een index-kaart.
 2. 2
  Plaats een stoel of kruk onder de spin en zorgvuldig staan ​​op de stevige stoel of kruk. Wees voorzichtig niet te vallen.
 3. 3
  Met de beker of glas en kaart in de hand, al snel plaats de kop over de spin stevig. Tik op de randen van de beker om te proberen om de spin vallen inch Wanneer dit gebeurt, neemt de index-kaart en zet het tussen het plafond en de beker.
 4. 4
  Neem de spin naar buiten, en geef het vrij.
 5. 5
  Dezelfde methode kan worden gebruikt voor een spin op de vloer of wand.
 6. 6
  Als de spin bungelend aan een web, plaatst het kopje onder de spin. u kan nodig zijn om het web met een schaar knippen. Plaats de kaart over de spin, en het buiten nemen om het te bevrijden.

Voor de giftige soorten

 1. 1
  Laat je niet gebeten. Het is ook goed om te weten wat de dodelijke spinnen zijn in uw regio.
 2. 2
  Sommige speelgoed bedrijven maken een speciale stofzuigers die zuigen bugs, of, u kunt uw kruimeldief gebruiken. Als het vacuüm sterk genoeg is, kunt u dit gebruiken om opzuigen van een bruine kluizenaar. Een zwarte weduwe te zwaar kan zijn.
 3. 3
  Gebruik dezelfde stappen als die voor de onschuldige spinnen, behalve met grotere materialen om de kans om gebeten te verminderen.
 4. 4
  Laat ze vrij ver van alle huizen.
 5. 5
  Als door een kans dat je gebeten wordt, gebruik dan een rubberen band of iets anders af te snijden uw circluation waar je gebeten. Onmiddellijk 911 en poison control, en vertel hen wat er net gebeurd. Raak niet in paniek, want in paniek zal het gif sneller reizen te maken in je bloedbaan. Houd de beet op een hoogte lager dan uw hart, totdat het ambulance en specialisten komen.
 6. 6
  Ondanks al deze veiligheid tips, kan het best zijn om de spin voor de veiligheid van anderen en jezelf te spuiten.

Tips

 • Draag een paar handschoenen en een lange mouwen sweatshirt, bij voorkeur met een kap.
 • Als u bent gebeten door mogelijke giftige spin, altijd bellen 911 en vertel hen wat er gebeurd, het onthouden van de looks van de spin meestal is een grote hulp
 • Als je de spin als gevaarlijk of ongevaarlijk niet kan identificeren, is het altijd het beste om te veronderstellen dat het gevaarlijk is.
 • Hebben altijd een soort van remedie tegen elke vorm van gif in je huis, zodat in het geval je gebeten, altijd heb je iets dat zou kunnen helpen als dingen uit de hand.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat sommige spinnen speciaal aangepast aan binnenshuis leven. "Instellen van hen vrij" buiten zal hen waarschijnlijk veroordelen tot een langzame dood.
 • Niet ooit proberen een dodelijke spin te vangen met de hand. Het is eigenlijk niet een goed idee om een ​​dodelijke spin te vangen, tenzij je zulke dingen hebt gedaan. Zelfs dan is het riskante zaak.

Dingen die je nodig hebt

 • Een duidelijke kop.
 • Een plastic zak.
 • Wat moed.
 • Een index-kaart of een stevige stuk papier.
 • Beschermende kleding.