Wkinl

Hoe maak je een wolf spider identificeren

Wolfspinnen niet webben spinnen en ze waren waarschijnlijk gezien hun naam omdat ze stalken en jagen hun prooi, net als wolven doen. Hoewel het waar is dat Wolfspinnen erg lijken op Tarantula's, ze zijn niet nauw verwant aan de Tarantula. De wetenschappelijke naam voor Wolfspinnen is Lycosidae (Grieks voor "wolf.")

Stappen

Hoe maak je een wolf spider identificeren. Weten wat een wolf spider is.
Hoe maak je een wolf spider identificeren. Weten wat een wolf spider is.
 1. 1
  Weten wat een wolf spider is. Hier zijn een aantal belangrijke kenmerken.
  • Fysieke kenmerken: Harig, bruin tot grijs van kleur met verschillende markeringen of lijnen, vrouwtjes zijn 1 3/8 "(3 4mm) en mannetjes zijn 3/4" (19 mm) lang.
  • Giftig: Nee
  • Woont in: wijdverbreid in het noordelijk halfrond
  • Eats: Deze spinnen jagen voor hun voedsel op de grond. Ze hebben geen webben bouwen om hun prooi te vangen. Ze eten een grote verscheidenheid van insecten, zoals krekels, torren, meelwormen en kakkerlakken.

Het identificeren van een wolf spider

Net als andere spinnen, de wolf spin heeft 8 ogen. In tegenstelling tot veel andere spinnen hoewel, het heeft scherpe visie, vertrouwen op zijn visie en niet op trillingen om hun prooi te vangen.

 1. 1
  Kijk naar de rangschikking van de 8 ogen. Hun ogen bestaan ​​uit 3 rijen, de eerste 2 rijen 4 kleine ogen, de tweede rij heeft 2 grotere ogen en de derde rij heeft 2 middelgrote ogen. De 2 ogen in het midden van hun gezichten zijn opvallend groter dan de andere 6 ogen.
 2. 2
  Kijk of de spin heeft 3 tarsal klauwen om ervoor te zorgen dat het een wolf spider.
 3. 3
  Niet te verwarren met de wolf spin met een bruine kluizenaar spin. De spin van de wolf heeft dezelfde bruingrijze kleur, maar heeft niet de viool-vormige markering achter zijn hoofd dat een bruine kluizenaar heeft.
 4. 4
  Controleren om te zien als je kunt zien dat de buik-de wolf spin haren bedekken haar buik.

Herkennen wolfsspin habitats

Wolfspinnen buiten leven, maar kunnen wagen in gebouwen als de winter nadert. Ze hebben geen webben en de meeste live op de grond draaien, maar zullen wel enkele tijdelijke holen maken.

 1. 1
  Onderzoekt de gebieden rond uw deuren en ramen, zowel rond uw huis en eventuele bijgebouwen je kan hebben.
 2. 2
  Kijk voor wolfspinnen langs de grond, want dat is een manier waarop ze hun prooi.
 3. 3
  Kijk voor de wolf spin in uw kamerplanten, vooral in de herfst en winter..
 4. 4
  Wees ervan bewust dat wolfspinnen zijn vruchtbaar in het vroege voorjaar en de zomer, vooral in bosrijke gebieden.
 5. 5
  Wees ervan bewust dat de wolf spin jaagt tijdens de dag en de nacht.

Het behandelen van een beet

Wolf spinnen zijn giftig, maar het gif is niet dodelijk. Een wolf spin beet symptomen zijn mild, maar kan variëren van een lichte roodheid van de huid aan spierpijn. Soms kan een koorts en zwelling van lymfeklieren zijn.

 1. 1
  Reinig het gebied waar de spin beet je met warm water en zeep.
 2. 2
  Breng een koel kompres op de beet.
 3. 3
  Maak een pasta met 1 theelepel bakpoeder en een beetje water en smeer de pasta op de beet als het jeukt.

Tips

 • Wolfspinnen leven typisch voor ongeveer 2 jaar, en worden op prooi jagen door wespen.
 • U kunt de spin van de wolf bevolking te controleren rond uw huis als u uw gras te maaien laag en uw struiken goed getrimd. Het is ook verstandig om stapels stenen of hout op uw eigendom tot een minimum beperken.
 • Wolfspinnen zijn eigenlijk heel schuw en zullen waarschijnlijk op de vlucht als je hen benaderen, maar ze zullen je bijten als je ze oppakt.

Waarschuwingen

 • Vermijd het doden Wolfspinnen; hun gif zal nauwelijks een effect op je hebben als je schurft om gebeten te krijgen, maar ze zijn niet agressief. In feite, want ze eten zo veel schadelijke insecten, ze zijn van cruciaal belang voor het ecosysteem.