Wkinl

Hoe zich te ontdoen van een eekhoorn in je huis

Eekhoorns: Ze zijn schattig, maar deze kleine aaseters kunnen vervelende zijn. Wat als ze hun weg vinden naar uw huis of plaats van vestiging? Om verschillende redenen, velen zijn terughoudend om een ​​plaag te zuiveren door het veroorzaken van schade aan het. Dit artikel zal u helpen dat ook te doen zonder nadelige gevolgen voor dit schattige beestje.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van een eekhoorn in je huis. Bepaal welke kamer de eekhoorn is in in uw huis en zet een van uw huisdieren - krijgen ze buiten of zet ze onmiddellijk in een aparte kamer.
Hoe zich te ontdoen van een eekhoorn in je huis. Bepaal welke kamer de eekhoorn is in in uw huis en zet een van uw huisdieren - krijgen ze buiten of zet ze onmiddellijk in een aparte kamer.
 1. 1
  Raak niet in paniek! Een eekhoorn is net zo bang van jou zoals je misschien bang voor het (net als veel dieren). Zo veel als u wilt dat de eekhoorn uit uw huis, de eekhoorn primaire doel is om eruit te komen van uw huis zo makkelijk en zo snel mogelijk. De eekhoorn is waarschijnlijk erg ongemakkelijk en onzeker wat te doen te raken in een vreemde omgeving, zoals uw huis. Bovendien, een eekhoorn in zeer zeldzame gevallen, kunnen worden dol, dus laat je niet door een gebeten.
 2. 2
  Bepaal welke kamer de eekhoorn is in in uw huis en zet een van uw huisdieren - krijgen ze buiten of zet ze onmiddellijk in een aparte kamer. Ze kunnen ook het slachtoffer worden van een kwaal van de eekhoorn kan dragen, die door middel van een hapje, of potentieel een significante kras kan worden overgedragen.
 3. 3
  Gingerly werken rond de eekhoorn, wijd open een raam in een bepaalde kamer (misschien aan de andere kant van de kamer).
 4. 4
  Sluit alle andere deuren, laden, enz., In die kamer, zo mogelijk, zonder dat de buurt van de eekhoorn. Als er geen raam in die kamer, zie stap 5 hieronder.
 5. 5
  Verlaat de kamer en close-off die kamer van de rest van het huis. Als de kamer een deur heeft, afdichten van alle andere deuren, die leiden naar die kamer en / of zetten een make-shift board of deur naar de kamer, een die de eekhoorn niet rond kan krijgen, en bij voorkeur niet hop. Wat je hier doet is het verstrekken van een gemakkelijke uitweg voor de eekhoorn te vertrekken van - laat het een keuze - het venster. Als er geen raam in die kamer, zorgen voor een weg van toegang tot een kamer die heeft wel een open raam. Dit kan wel wat doen, maar meestal het sluiten van bepaalde deuren en het maken van een logisch pad naar het raam (met planken en dergelijke, indien nodig), zal werken.
 6. 6
  Er zijn verschillende valkuilen op de markt die niet schadelijk voor het dier, moet barricades niet werken.
 7. 7
  Het huis verlaten voor een of twee uur, het nemen van uw huisdier (en) met u, indien mogelijk. Zodra de eekhoorn zich realiseert dat niemand anders is in het huis, zullen ze vertrekken door het raam.
 8. 8
  Zorg ervoor dat er geen beschikbare voedselbronnen die de eekhoorn zouden kunnen veroorzaken om te blijven.
 9. 9
  Bij terugkeer, zorg ervoor dat alle gebieden van het huis waar de eekhoorn was voordat u aanneemt dat het uw huis is vertrokken controleren.

Tips

 • Eekhoorns, hoewel zeer onwaarschijnlijk, kan dragen hondsdolheid. Daarom, als je ooit bent gebeten door een eekhoorn onmiddellijk een arts raadplegen. Eekhoorns kunnen en doen uitvoeren vlooien, dus zorg ervoor om te controleren op hen wanneer u terugkeert naar het huis. Zij kunnen ook haven andere ziekten in hun tanden uit foerageren, zodat uw tetanus prik te controleren ook.
 • Nadat de eekhoorn heeft verlaten, moet u grondig schoon alle oppervlakken je dat de eekhoorn was op of in de buurt, enz. met behulp van warm water en een ontsmettingsmiddel (warm water gemengd met een kleine hoeveelheid bleekmiddel gebruikt kan worden als er niets anders beschikbaar is).
 • Eekhoorns maken vaak verborgen plekken in de woning als nesten. Vaak, zoals in de video hieronder, zullen ze verstoppen in kelders of zolders, met zulke dingen als uw huis isolatiemateriaal als nestmateriaal.
 • Als de bovenstaande stappen niet werken de eerste keer, het huis verlaten voor een uur of twee. Ze zullen uiteindelijk de hint.
 • Gooi levensmiddelen waarvan je denkt dat de eekhoorn misschien hebben gekregen in. Eekhoorns kunnen potentieel ziekte voor mensen en huisdieren doorgeven als ze in contact met levensmiddelen zijn gekomen.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om de eekhoorn huisdier of krijgen in de buurt van het op enigerlei wijze. Als bedreigd, kan de eekhoorn aanvallen en bijten uit zelfverdediging. Dit kan gevaarlijk zijn omdat het dier dol kunnen zijn of die een overdraagbare infectie of ziekte.
 • Onmiddellijk alle dieren uit het gebied waar de eekhoorn is. Een huisdier immuunsysteem is niet zo sterk als die van jou, en kunnen ernstig ziek worden als ze worden aangevallen door de bange eekhoorn.
 • Meng nooit ammoniak en bleekmiddel een ontsmettingsmiddel te creëren. Dit creëert een grotendeels reukloos, kleurloos gas dat zowel schadelijk kan zijn, zo niet fataal voor mens en dier.