Wkinl

Hoe zich te ontdoen van de zwarte weduwe spinnen

Wilt u het aantal zwarte weduwe spinnen rond uw huis te verminderen? Deze methode is zeker om te helpen!

Als je kleine kinderen en dieren, dan heb je een goede reden om bezorgd te zijn, omdat de beet van de zwarte weduwe kan zeer pijnlijk zijn, in het minst, en zelfs fataal. Sommige jonge kinderen die beetje zijn geweest kan niet lopen voor 3 maanden!

Spinnen in het algemeen nuttig bij het beheersen van de schadelijke insecten in de tuin. Helaas voor de zwarte weduwe spin, hun beet is zo pijnlijk en dodelijk kan zijn, waardoor ze een gevaar voor mensen en huisdieren maakt.

Het is zeer waarschijnlijk dat de tuin bevat vele andere soorten spinnen, en ze zijn nuttig om hun vermogen om de totale insecten populatie verminderen. Het loont de moeite om voorzichtig te zijn met die spinnen wanneer u het wegwerken van de Black Widows NIET vermoorden.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van de zwarte weduwe spinnen. Merk op dat sommige zwarte weduwen zijn allemaal zwart op de top, maar anderen niet.
Hoe zich te ontdoen van de zwarte weduwe spinnen. Merk op dat sommige zwarte weduwen zijn allemaal zwart op de top, maar anderen niet.
 1. 1
  Merk op dat sommige zwarte weduwen zijn allemaal zwart op de top, maar anderen niet. Er zijn nogal wat dat een zwart / wit patroon op hen hebben. U kunt een foto van een onvolwassen vrouwelijke zwarte weduwe te bekijken met deze zwart / wit patroon in een foto gepost op een UC Davis Integrated Pest Management website. Klik hier om die foto te bekijken. Deze zijn nog steeds zwarte weduwen en moet worden geëlimineerd als je dieren of kleine kinderen in de buurt.
 2. 2
  Een opvallende markering op een zwarte weduwe spin is de rode markering op de buik van de spin die wordt gevormd net als een zandloper!
 3. 3
  Om te beginnen, is het belangrijk op te merken een paar dingen over zwarte weduwen.
  • Het zijn nachtdieren, wat betekent dat ze bewegen en jagen 's nachts.
  • Ze weven een web om hen te helpen hun prooi te vangen.
  • De webben zal meestal worden gevestigd binnen een voet van de grond, en zijn meestal rond de randen van uw tuin of in de garage waar hun webben mindere kans op verstoord zal hebben.
  • Zij kunnen ook gevonden worden onder voertuigen, zelfs degenen die worden periodiek worden gedreven. Controleer voor webs buurt van de banden, of onder / rond de motor.
  • Black Widows zijn territoriaal, zodat je vaak zult vinden hun webben afstand van ongeveer een meter uit elkaar.
  • Hun webben voelt nogal stijf of sterk als je het overdag te raken. Wees niet bang om dit te doen, omdat ze meestal verstopt in de overdag. Grijp niet in donkere vlekken, maar, omdat ze daar kunnen worden verstopt en zal bijten als gestoord.
 4. 4
  Overdag loopt rond uw woning perimeter, en vind de locaties van deze webben.
 5. 5
  Maak een mentale notitie van waar je ze gevonden.
 6. 6
  Ga terug naar dezelfde locaties in het donker.
 7. 7
  Neem een zaklamp en een fles insecticide met u.
 8. 8
  Houd de zaklamp in de ene hand, en de spuit in de andere.
 9. 9
  Zorg ervoor dat u in het bezit van de spray fles in je dominante hand.
 10. 10
  Het licht schijnen op het web (s) die u eerder gevonden, en het is zeer waarschijnlijk dat je de spin te wachten voor een insect om mee te gaan zien.
 11. 11
  Wees voorzichtig dat u het web verstoren voordat je klaar om te spuiten, omdat dit zal zeker schrikken van de spin zijn.
 12. 12
  Spuit de spin snel voordat het beseft je aanvalt het.
 13. 13
  Soms zal de spin gewoon zitten en je laten inwerken.
 14. 14
  Met rust laten, en kom later terug, en u zult zeker vinden een dode spin.
 15. 15
  Als je goed hebt gepland voor uw jacht, moet je er een spin te vinden op bijna elke web, klaar voor jou om het te spuiten. Merk op dat de webben ander soort spin inwoners zou kunnen hebben, niet allemaal zijn Black Widows.
 16. 16
  Als u slechts een of twee bezig te houden met webs, kunt u wacht een minuut en het horloge als de insecticide doet zijn werk. De spin zal beginnen te hebben moeite met bewegen over en kunnen op de grond vallen.
 17. 17
  Als u een kleine ronde ei zakken die er uitzien als een klein katoenen bal vinden, kunt u ofwel verzadigd is met een spray, of gebruik een stok om het af te trekken van het web, en verpletteren onder je schoen. Eicocons bevatten 200 tot 400 eitjes!
 18. 18
  U kunt terugkeren naar de webs de volgende dag en verwijder de vliezen.
 19. 19
  Doe dit opnieuw in ongeveer een week en je zult echt verminderen van de bevolking in uw tuin.
 20. 20
  Leer je buren hoe dit te doen, om te helpen de controle van de totale bevolking in de buurt van uw huis!
 21. 21
  Afgewerkt.

Tips

 • U kunt tegenkomen andere soorten spinnen, waarvan sommige zijn allemaal zwart, zoals de wolf spin.
 • Veel van de andere spinnen kunt u vinden in uw tuin zijn niet giftig, dus je kan kiezen om te vertrekken ze naar hun werk te doen bestrijden van insecten.
 • Spinnen hebben een natuurlijke functie in de tuin namelijk insecten.
 • U kunt wensen om een ​​paar zwarte weduwen achterlaten in gebieden die u zelden bezoeken, of in de buurt van rode mier heuvels, etc.
 • Nooit "inspecteren" de eicocons. Een deel van de eieren zal waarschijnlijk zijn uitgekomen, wat leidt tot een zwerm van kleine spinnen kruipen uit!

Waarschuwingen

 • Zoals eerder gezegd, zwarte weduwen zijn zeer giftig en moeten met voorzichtigheid worden behandeld.
 • Brown Weduwen: Er zijn enkele zeer vergelijkbaar spinnen in grote overvloed in vele staten nu. Dit zijn Brown Weduwen, en ze hebben een zeer gelijkaardige verschijning aan de Black Widow. Ze hebben dezelfde zandloper vormige markering op de onderkant, maar het kan oranje of andere kleurschakeringen en meestal rood. Hun lichaam kleur is eigenlijk bruin, maar kan lichter te donkere tinten zijn. Ze kunnen ook vele kleuren / patronen op de bovenzijde een tattoo lijken. Deze Bruin Weduwen hebben tweemaal de sterkte van gif als de Black Widow. Hun ei zakken zijn vergelijkbaar met de Black Widow, maar hebben spikes uitsteken rondom het ei zak die nog steeds lijkt op de basisvorm van een zeer klein katoenen bal, zoals de zwarte weduwe. Deze Bruin Weduwen zijn blijkbaar veel meer overvloedig, en staan ​​bekend om het maken van webben op veel meer plaatsen en hoogtes dan de Black Widow. Rapporten bevatten webs op ooghoogte van een volwassene. Ze zijn te vinden onder prullenbak handvatten, onder ligstoelen, en zelfs in de open lucht op de ketting hekwerk. Deze vereisen evenveel voorzichtigheid als de Black Widow. Ze niet vallen wanneer hun ei zak wordt bedreigd, maar in plaats daarvan zal spelen dood. Ze maken veel meer ei zakken dan de Black Widow. Als je merkt dat de stekelige watje ei zakken, je hebt Brown Weduwen. U kunt ze jagen met behulp van de hierboven vermelde dezelfde procedures.

Dingen die je nodig hebt

 • Zaklamp.
 • Fles insecticide spray (pomp of aerosol).
 • Geduld en planning.