Wkinl

Hoe maak je landschap een bovengronds zwembad

Heeft u een bovengronds zwembad? Bent u geïnteresseerd in het maken van dat zwembad opgaan in je achtertuin eerder dat steken als een zere duim? Nou, kijk dan op deze tips.

Stappen

Hoe maak je landschap een bovengronds zwembad. Met "suiker zand", die vaak wordt gebruikt in het spel vakken, een kleine 'strand' bij het ​​zwembad creëren.
Hoe maak je landschap een bovengronds zwembad. Met "suiker zand", die vaak wordt gebruikt in het spel vakken, een kleine 'strand' bij het ​​zwembad creëren.
 1. 1
  Met "suiker zand", die vaak wordt gebruikt in het spel vakken, een kleine 'strand' bij het ​​zwembad creëren. Zand van deze kwaliteit kan vaak worden gekocht via een lokale grindgroeve of cement bedrijf evenals uw lokale hoveniersbedrijf. De meeste van deze bedrijven zal leveren voor een kleine vergoeding. U kunt gebruik maken van slechts ongeveer twee kubieke meter zand en een kleine "beach", waar u stoelen kunnen zetten samen met een tafel en grill. We voltooiden het ensemble met parasols en speelgoed. Dit is een eenvoudige betaalbare manier ook om uw bovengronds zwembad schoon en vrij van gras en andere schadelijke puin te houden.
 2. 2
  Gebruik graniet. Dit kan ook worden aangeschaft via een lokale granieten put of hoveniersbedrijf. Afhankelijk van de grootte van het zwembad, je kan wel of niet zo veel graniet. We hebben een 15 'rond, bovengronds zwembad, en gebruikte slechts ongeveer vier kubieke meter van 5/8 granieten chips aan het zwembad omringen. We volledig omsingeld de bodem van het bovengronds zwembad met deze prachtig gekleurde graniet. Dit was behulpzaam bij het binden in het zwembad op het omringende landschap.
 3. 3
  Accentueren de schoonheid van uw bovengronds zwembad en achtertuin met planten. Natuurlijk zal uw klimaat spelen ook een grote factor in de planten die je choose.Impatiens en Engels Ivy's zijn geweldig potplanten die rond uw zwembad geplaatst kan worden, maar kan in worden gebracht tijdens de winter, zodat u niet hoeft te elk jaar herplanten, vooral als je granieten rond uw zwembad geplaatst. Als u op zoek bent naar een vaste plant die kan worden geplant en zal blijven bloeien jaar na jaar, ook weer afhankelijk van uw klimaat, zijn er een aantal die het wetsvoorstel zal passen. Dwerg rozenstruiken, kleine evergreens en begonia's zijn winterhard en mooi en hun wortelstelsel blijven relatief klein, zodat je kunt ze naast uw bovengronds zwembad te planten zonder zorgen dat de wortels van de voering of wanden van het zwembad zal beschadigen. Natuurlijk, het is altijd een goed idee om te controleren met uw lokale tuinarchitect om meer ideeën te krijgen voor wat het beste werkt in uw regio.

Tips

 • Landscaping een bovengronds zwembad kan leuk en gemakkelijk! Maakt niet uit hoe je het doet, of u nu een eenvoudige landschapsarchitectuur thema maken of gaan met iets meer uitgebreide, kunt u er zeker van zijn dat het een krediet aan uw achtertuin en permanente bovengronds zwembad zal zijn.

Waarschuwingen

 • Moet u ervoor zorgen dat de bovengronds zwembad bent u groenvoorziening rond is permanent. Het is gewoon een verspilling van tijd om landschap rond een opblaasbaar zwembad, dat moet worden afgebroken en verwijderd met de seizoenen. Opblaasbare zwembaden zijn ook meer onderhevig aan schade en hebben een zeer korte levensduur.