Wkinl

Hoe maak je een tuinslang hechten aan een keukenkraan

Het vullen van een grote emmer met water uit de gootsteen kan problematisch zijn: als het past in de gootsteen helemaal niet, het gaat om heel zwaar worden zodra het is gevuld. Je kon de slang buiten te gebruiken, maar alles wat je krijgt met dat is koud water. Je zou kunnen vullen in de badkuip, maar je nog steeds om het te halen uit het bad. Maar er is een eenvoudige oplossing: bevestig gewoon je tuinslang aan de keukenkraan, vul het op! Met slechts een paar bochten, het is makkelijk en snel te doen. Wij laten u zien hoe het veilig te doen!

Stappen

Hoe maak je een tuinslang hechten aan een keukenkraan. Schroef de nieuwe kraan adapter.
Hoe maak je een tuinslang hechten aan een keukenkraan. Schroef de nieuwe kraan adapter.

De slang bevestigen

 1. 1
  Hier krijg je een kraan adapter. Dit is een kleine adapter die schroeven op de kraan en zet het uiteinde van de kraan in een mannelijke tuinslang fitting.
 2. 2
  Draai de kraan tip. Let er dan op stukken die zijn vervat in de punt te laten vallen. Een goed idee is om een ​​handdoek in de gootsteen om alles wat je kan dalen vangen, de handdoek zal voorkomen dat dingen uit te gaan in de afvoer.
 3. 3
  Schroef de nieuwe kraan adapter. Zorg dat vormt een goede afdichting met de kraan, maar er is geen noodzaak om instrumenten te gebruiken om het vast.
  • Als een vacuümbreker niet wordt geïntegreerd in uw sanitair systeem, schroef een slang-achtige vacuümbreker op de schroefdraad slang voordat u de tuinslang aansluiten. Slang-achtige vacuümbreekkleppen zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten. Dit voorkomt dat een sifon van het ontwikkelen en opstellen chemicaliën of afval in de drinkwatervoorziening als de slang per ongeluk wordt achtergelaten in (ondergedompeld in) een container met chemische reinigingsmiddelen of besmette, niet-drinkbaar water.
 4. 4
  Zorg ervoor dat de slang pakking is in plaats van de slang heeft een rubber of vinyl pakking erin om lekken te voorkomen. Zorg ervoor dat de pakking is in de slang voordat u de slang op de kraan, of je zal een nat puinhoop op je handen.
 5. 5
  Schroef de slang. De slang schroeven op de kraan adapter. Zorg ervoor dat het wordt geschroefd stevig genoeg zodat het een waterdichte afsluiting vormt.

Opnieuw bevestigen van de kraan tip

 1. 1
  Vervang de kraan tip na gebruik van de slang. Verwijder de slang en kraan adapter, dan schroef de kraan tip terug op relatief strak zodat het vormt een goede afdichting.
  • Controleer op lekkage. De kraan kan lekken uit de kraan vervangen tip als het zegel is niet zo goed als het oorspronkelijk was.
 2. 2
  Voeg teflon tape om de kraan. Te voorkomen of te stoppen met lekken uit de kraan tip, eerst de kraan tip te verwijderen, dan gelden twee of drie slagen van teflon tape met de klok mee om het schroefdraad gedeelte van de kraan.
  • Trek de band strak om de schroefdraad gedeelte van de kraan, en let niet te laten extra tape overhang het gebied waar het water verlaat de kraan, omdat het de doorstroming van het water kunnen hinderen.
 3. 3
  Schroef de kraan tip over meer dan de teflon tape. Overtollig lint kan zichtbaar zijn, maar dit is geen probleem.
 4. 4
  Trimmen elke overhang. Snijd het overtollige tape voorzichtig met een mes, en afpellen van de restjes.
 5. 5
  Geniet van de lekvrije kraan.

Tips

 • Sommige keuken kranen mogen niet een kraan adapter nodig.
 • Breng de teflon tape met de klok mee op de schroefdraad. (Met de klok mee als je kijkt naar het open uiteinde van de kraan, slang, buis, etc.)
 • Schroef de kraan adapter, kraan tip, en de slang zonder gereedschap (schroef op handvast).

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw tips niet naar beneden vallen de gootsteen. Het is erg moeilijk en moeizaam aan de verwijdering tank demonteren.
 • Let op dat onderdompelen de slang in het water. Anders kan het sifon water terug in het huis watervoorziening, waardoor het verontreinigd is. Dit is een potentieel gevaar voor de gezondheid, en in de meeste steden in Noord-Europa is een schending van het sanitair code. Dit kan gebeuren omdat dit systeem ontbreekt een vacuümafsluiter (in zowel de kraan of de slangaansluiting) die is ontworpen om dit soort hevelwerking te voorkomen. Dit geldt ook voor keuken Sproeislang bijlagen buiten tuinslangen en soortgelijke verbindingen.
 • Onjuist te schroeven op een kraan adapter en kraan tip om een ​​kraan kan de schroefdraad kraan en beschadigen de kraan.
 • Om te voorkomen overhevelen water terug in het huis leidingwerk (en besmetten uw drinkwater, is het sterk aanbevolen dat u een gebruikt "vacuümbreker." Ze zijn goedkoop (ongeveer 10€ op uw lokale huis winkel of bouwmarkt). Je kunt maken van een sifon door te proberen om de container te vullen met de slang door de invoering van het uiteinde van de slang onder water. Wanneer u het water uit te zetten op het aanrecht kunt u een sifon voorafgaand aan het water af te sluiten veroorzaken.
 • Zorg moet worden genomen om de situatie die zou kunnen resulteren in een spray van water rond de plaats na verwijdering van de slang adapter uit de keuken kraan voorkomen. Dit kan misschien wel plaatsvinden onder de omstandigheid van uitschakelen van de slang op het mondstuk en vergeet water uit te zetten op het punt van de kraan van de kraan en vervolgens overgaan tot de slang bevestiging in stukken gehakt op de kraan. Deze situatie kan ook worden waargenomen wanneer de druk die is opgenomen in de slang niet wordt vrijgegeven door bloeden de slang op het mondstuk na uitschakelen van de kraan. Dit geldt als de druk wordt gehandhaafd via de elasticiteit van de slang, en doet ook resulteren in een spray van water - zelfs als de kraan van de kraan is verplaatst naar de 'off' stand. Voorzichtig te droog, in deze omstandigheid.