Wkinl

Hoe je euro stijl kast scharnieren passen

Als je kast scharnieren die er zo uitzien, je kan ze passen in verschillende richtingen om uw kastdeuren dicht meer netjes. Nieuwe en oude kastdeuren kunnen beide worden veranderd. Het is gemakkelijk, als je je tijd nemen en pas geleidelijk.

Stappen

Hoe je euro stijl kast scharnieren passen. Sluit de kastdeur en zeer goed kijken naar welke richting het moet gaan.
Hoe je euro stijl kast scharnieren passen. Sluit de kastdeur en zeer goed kijken naar welke richting het moet gaan.
 1. 1
  Sluit de kastdeur en zeer goed kijken naar welke richting het moet gaan. Doet het op een lijn met de naburige deuren? Is het te hoog of te laag? Doet het helemaal sluiten? Laat ze na een hiaat of overlappen te veel?
 2. 2
  Open de deur wijd, zodat je kunt krijgen toegang tot het scharnier.
 3. 3
  Stel het scharnier verticaal. U kan nodig zijn om dit te doen voor al de scharnieren van een deur in een keer. Draai de bovenste en onderste schroeven, duw de deur omhoog of omlaag als nodig, en weer stevig vastdraaien.
  • Ondersteuning van de deur als je los deze schroeven, of het kan helemaal uit zijn oorspronkelijke positie te laten vallen.
 4. 4
  Stel het scharnier in of uit. Draai deze schroef en duw de deur verder in of duw deze verder uit.
  • Probeer de scharnieren in deze richting een voor een. Het zal helpen om het gewicht van de deur te voorkomen dat zich heel ver uit te trekken van de aanpassing. Steun de deur, zeker als je los te maken van alle in-out stelschroeven in een keer.
 5. 5
  Pas de derde richting. Draai deze schroef (draai met de klok mee) om deze hoek van de deur verder te gaan in de richting van het frame (aan de rechter aan deze kant) los te maken (draai tegen de klok in / tegen de klok in) om de deur af te stappen van het frame (links op deze zijde ).
  • Deze aanpassing kan ook worden gebruikt om een ​​deur die niet recht is opknoping corrigeren. Wanneer de bovenzijde verder naar links of rechts dan de onderste, past de bovenste en onderste scharnieren afzonderlijk de kanteling te corrigeren.
 6. 6
  Sluit de kastdeuren bij elke stap en bekijk uw vooruitgang. Maak geleidelijke correcties.
 7. 7
  Dit is absoluut makkelijkste gedaan met twee personen. Men houdt de deur, en het bewegen, de andere los en vast schroeven.

Tips

 • Stel de verschillende richtingen afzonderlijk, speciaal voor grof, aanvankelijk aanpassingen.
 • Zorg ervoor dat de schroeven die in sleufgaten (voor up-down en in-out aanpassing) zijn stevig vastgedraaid als u klaar bent. Deze schroeven houden je kastdeur omhoog en het houden van uw aanpassingen op zijn plaats.
 • Stel de scharnieren geleidelijk. Pas een beetje, check, en pas

Waarschuwingen

 • Wanneer u los van de up-down stelschroeven, doe dat dan geleidelijk, en bereid zijn om de kastdeur te steunen, zodat het niet alleen glijden naar de onderkant van zijn reizen. Iemand te helpen als ondersteuning van de deur en het draaien van de schroevendraaier is te veel voor twee handen.