Wkinl

Hoe maak je een tipi bed hoekje maken

Voor iets rustiek, maar toch wat luxe, transformeren van een deel van een rustige kamer in een compleet heiligdom retraite door het bouwen van een tipi bed hoekje. Dit hoekje is een uit het zicht dat je een pauze kunt geven van de imposante wereld buiten en zal u toelaten om blokkeren de afleiding van de rest van uw huis, waardoor het perfect voor het lezen, mediteren, dagdromen en lepelen met je geliefde.

Stappen

Hoe maak je een tipi bed hoekje maken. Bepaal waar u wilt uw hoekje te creëren.
Hoe maak je een tipi bed hoekje maken. Bepaal waar u wilt uw hoekje te creëren.
 1. 1
  Bepaal waar u wilt uw hoekje te creëren. Misschien wilt u een tipi ontwerpen om uw bed of een tipi in een klein hoekje van de kamer te dekken. Als u de tipi boven je bed te creëren, zich ervan bewust dat het zal maken het veranderen van het beddengoed een stuk moeilijker. Ook voor een grotere of kingsize bed, het bouwen van een tipi kan niet alleen moeilijk, maar het zou uiteindelijk op zoek overweldigend.
  • Overweeg een kleinere schuilplaats in uw kamer of een andere gezellige kamer in het huis. Kies een plek die u kunt krullen met een goed boek en over het algemeen ontspannen, zonder afleiding, zoals de tv of games consoles in hetzelfde gebied.
  • Evalueren van de grootte van de kamer om de beste tipi plaatsing bepalen. Afhankelijk van de grootte van de gekozen kamer, wilt u misschien uw hoekje te bouwen in de buurt van een warme deel van de ruimte, zoals een zonnig raam (maar niet te dicht bij een open haard) of in een hoek in de buurt van je bed. Denk aan waar het meeste Zen zal voelen om het hoekje te plaatsen in deze kamer.
 2. 2
  Bepaal het hoekje metingen. Voordat het verzamelen van uw leveringen, moet u een goed idee van de hoeveelheid ruimte die je hebt voor uw slaapkamer tipi hebben. Meet de hoogte van de kamer eerst, als je nodig hebt om lange, opgaande steunpalen gebruiken, terwijl ervoor te zorgen dat de polen die zullen behoorlijk in de kamer past. De steun palen moet passen in verhouding tot de kamer, maar niet overweldigen het ofwel - er wordt gesuggereerd dat je wat ruimte tussen de bovenkant van de palen en het maximum, om een ​​gevoel van dat het te groot te vermijden.
  • Bepalen hoeveel stof je nodig hebt. Wordt u het verpakken van de strategisch geplaatste steunpalen in een circulaire manier en dan wikkelen de stof rond, vanaf de top. Zodra u een goed idee over hoe groot u wilt dat uw tipi, bepalen hoeveel stof je nodig hebt op basis van die grootte. Voor de beste resultaten, overschatten de hoeveelheid stof - je kunt altijd de grootte als je te veel. Bij de keuze van stof, overwegen of je wilt dat het is ondoorzichtig of doorschijnend, licht of zwaar, afhankelijk van de sfeer die u wilt maken en hoeveel druk de stof zal leggen op de polen.
  • Beslissen hoeveel steun palen die je nodig hebt. Dit is gebaseerd op de grootte van uw kamer en / of bed. Grotere kamers kunnen acht palen of meer nodig, terwijl voor een kleiner bed (zoals een ledikant) je mag maar drie nodig.
 3. 3
  Kies de tipi hoekje steunpalen. De vormen van ondersteuning palen hangt meestal op uw individuele smaak en algehele room design, evenals het gebruik van ondersteunende palen die voldoende sterkte te hebben. Breng uw metingen naar de winkel zodat u het programma kunt kopen de steun polen in de juiste maat of hebben ze op maat gesneden. Enkele ideeën voor geschikte hoekje steunpalen zijn:
  • Ruwe tak-achtige palen. Gewoon gaan in de natuur en selecteer daadwerkelijke boomtakken. Natuurlijk, als u kiest voor deze methode, zullen ze moeten grondig worden gereinigd en gelakt voor gebruik. Of u kunt zien wat de lokale ambachtelijke winkel of een lokale craftsperson aanbiedingen.
  • Moderne metalen palen. Chroom of metalen palen omwikkeld met een zachte stof flush kan een koele, moderne, maar toch comfortabel aantrekkingskracht te creëren. Je zou zelfs kunnen tentstokken of soortgelijke hergebruiken die niet langer bruikbaar zijn voor iets anders - denk recyclen en maak polen van iets nuttigs over het huis.
  • Houten palen. De lokale hardware winkel kunt u te voorzien van een scala aan houten paal maten en vormen. U kunt ze gebruiken in hun naakte vorm of verf een kleur (en) die de slaapkamer zal aanvullen. Bamboe stokken zijn een vrij typische soort van houten paal die beschikbaar zijn vanaf tuin winkels en vergelijkbare plaatsen.
 4. 4
  Bereid de steun palen. Vóór de montage van de tipi, zijn er een paar belangrijke dingen om te zorgen dat de steun palen zijn in goede vorm:
  • Controleer de palen voor vuil, vlekken, vlekken, insecten, web, etc. en doe je best om ze schoon te maken. Sommige vlekken kunnen gewoon uiteindelijk op een deel van de charme van de uiteindelijke look, dus niet te veel als een vlek zal geen krimp zorgen - het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de polen zijn hygiënisch voor uw slaapkamer ruimte.
  • Als schuren is nodig om te voorkomen dat de stof vangen, doe dat dan nu.
  • Plaats kleine rubberen dopjes aan de onderkant van elke steun, zodat zij zich houden aan de vloer. Hoewel de tipi wordt beveiligd tegen de top zult u niet wilt dat de bodem te glijden en breng het hele tipi beneden. De rubberen stop zou moeten helpen om alles op zijn plaats te houden.
 5. 5
  Monteer de tipi structuur. U kan nodig zijn om een ​​vriend te helpen bij de tipi maken als het zal vereisen dat u de structuur monteren en zet deze op zijn plaats op hetzelfde moment, iets dat is een beetje lastig te doen op uw eigen vragen. Vraag je vriend op een ladder om de polen te ontvangen om op te staan, dan bouwen de tipi hoekje als volgt:
  • Hand ene pool einde aan je vriend vanaf de andere kant van de tipi gebied.
  • Werk je weg in het gebied met de polen. Plaats de volgende paal aan de andere kant van het gebied. Heb je vriend houd de bovenkant in plaats samen met de andere pool.
  • Bind de eerste twee steunen op zijn plaats. Om de polen beveiligen, zijn vriend Wikkel het touw rond de bovenkant van de palen. Laat een paar centimeter (cm) boven het vastgebonden touw gebied.
  • Plaats de volgende paar palen, werken over tegengestelde hoeken. Bind elke twee polen totdat je alle polen in de plaats, tipi stijl.
 6. 6
  Bind alle van de steunen om de hele tipi structuur samen te binden. Zorg ervoor dat de bovenkant stevig is gebonden aan een van de palen wegglijdt uit. Test van de sterkte van de constructie door te duwen het een beetje en bewegen in en uit tussen het, zoals u zult moeten doen wanneer gaan in en uit het. Als het wiebelt enige, zet hem wat meer of overwegen opnieuw monteren van de polen als het duidelijk is dat de tipi structuur niet erg stevig heeft gevormd; hoeft deze stap of de structuur niet overslaan risico's komen op je hoofd!
 7. 7
  Bedek de tipi met stof. Het gebruik van de stof die verbetert en een aanvulling op uw kamer, drapeer het over de tipi. Plaats het bovenste gedeelte van het weefsel rondom de binding die het bijeenhouden van de polen - Niet doen plaats de stof over de bovenkant van de palen. De stof moet zo hoog mogelijk te zitten terwijl waardoor de toppen van de palen boven de binding te gluren als een echte tipi structuur.
  • Voor een succesvolle draperen, probeer dan deze methode: Plaats stof rond de tipi van het midden van het vel. Drapeer de stof alsof u wikkelen iemand met een handdoek.
  • Voor de beste stabiliteit overwegen een nietpistool of draad aan het weefsel te hechten aan de top van de tipi structuur, voeg binden alleen voor decoratieve effect.
  • Laat de stof te draperen naar de voorkant en naar beneden hangen.
 8. 8
  Maak een tipi deur. Afhankelijk van de hoeveelheid van de stof wapperen boven de ingang, moet u vouw de "deur" en bevestig met behulp van een permanente of tijdelijke methode.
  • Als u wilt dat de opening gesloten te houden, zult u niet nodig om de opening te beveiligen.
  • Als u wilt bewaren een klep geopend, zijn er verschillende manieren waarop u de deur te beveiligen.
  • Een deur die kan worden geopend en gesloten. Een manier om te zorgen voor de deur om open te blijven, maar ook gesloten is om ofwel gebruik je dubbele stok klittenband of u kunt een knop en knoopsgat toe te voegen aan de deur vast te zetten. In kaart de plek voor welk gebied van de stof die u wilt openen en waar u wilt worden geplaatst.
  • Ontwerp een deur die permanent open kunnen blijven. Als u permanent wilt de deur open te houden, kunt u gewoon naai de klep aan de zijkant van de tipi met behulp van een draad die is dezelfde kleur van de stof.
 9. 9
  Vul de tipi. Als je het creëren van een bed hoekje over een bepaald gebied in plaats van over een bed, vul het vervolgens met een zachte voorwerpen, zoals een vloer tapijt bedekt met kussens, kussens, kleedjes, een vloermat, etc. om het een verleidelijke plek te maken te kruipen en te lezen, etc. Als het over je bed, dan gewoon het bed te gebruiken als de comfortabele ingewanden van de tipi.
  • Een kleine tafel voor het plaatsen van drankjes is een leuke toevoeging. Een leeslamp is een goed idee - kijk voor lampen die een clip hebben, omdat dit kan worden bewogen rond de tipi met gemak.
 10. 10
  Afgewerkt.

Tips

 • Voeg juwelen of een duidelijke mesh overlay op de stof tipi voor mysterie en intrige.
 • Versieringen toe te voegen aan uw tipi. Denk aan het verpakken van de bovenkant van uw tipi met een flouncy sjaal of doek om de binding te verbergen.

Waarschuwingen

 • Plaats nooit een brandende kaars in de tipi. Indien u wilt, gebruik dan een kaars zonder vlammen voor een romantisch tintje.
 • Houd de tipi vrij en vrij van open vuur en / of open haard.

Dingen die je nodig hebt

 • Tipi ondersteuning palen (dit kan onder takken, houten of metalen palen)
 • Meetlint
 • Stof
 • String, dun touw of stof te gebruiken als bindmiddel
 • Nietmachinekanon (optioneel maar nuttig)
 • Rubber stoel stopt
 • Naaisetje
 • Klittenband dubbelzijdig tape
 • Een vriend of helper
 • Een ladder
 • Kussens, kussens, vloermat, tapijten, comfortabele dingen, kleine kruk of tafel, enz. om de tipi vullen met en een bron van veilige verlichting, zoals een elektrische lamp of een elektrische kaarsen