Wkinl

Hoe maak je een zijwaartse ruimte te maken

Het creëren van deze ruimte in uw huis zal u de afgunst van al je vrienden! Als je niet een kamer binnen voor dit project hebt, kun je reinigen van uw garage en wijden een deel daar, of het bouwen van een schuurtje in de achterzijde van de woning. Het is een geweldige plek om te hangen met vrienden en hebben partijen. U zult de enige die heeft een kamer zetten als dit-maar niet voor lang eenmaal toesnellen waarschijnlijk! Het is niet moeilijk om te maken, dus het verzamelen van een aantal vrienden te helpen en aan de slag!

Stappen

Hoe maak je een zijwaartse ruimte te maken. Duidelijk uit een kamer.
Hoe maak je een zijwaartse ruimte te maken. Duidelijk uit een kamer.
 1. 1
  Duidelijk uit een kamer.
 2. 2
  Verf een kamer witte, met inbegrip van de vloer.
 3. 3
  Verf een raam op de grond, gewoon voor de lol. Laat de verf drogen 's nachts. U kunt elektrische tape gebruiken om het raamkozijn en bars te maken.
 4. 4
  Breng in een bank, nagel een tapijt op de muur, en hang een salontafel overheen. U kunt mono-filament garen gebruiken uit de bouwmarkt. Voor een extra effect, plaats een paar items op de salontafel, zoals een mok, een afstandsbediening, een aantal tijdschriften, of een krant, of misschien een video-controller aangesloten op een spelsysteem.
 5. 5
  Voeg een muurkrant en een lichtschakelaar aan het plafond.
 6. 6
  Installeer de gordijnroede en tack de gordijnen om ze opzij te hangen.
 7. 7
  Nagel een afvalbak hoog in een hoek van de kamer, en schik wat afval eromheen. "Lean" een bezem tegen het plafond met behulp van de mono-filament draad.
 8. 8
  Voeg een boekenplank naast uw bank. Vul het met boeken.
 9. 9
  Voeg een einde tafel en hang een lamp op het.
 10. 10
  Opschorten van een plafond lamp en het snoer, zodat het "hangen" zijwaarts uit de tegenoverliggende muur in het midden van de kamer.
 11. 11
  Kleef een stoel hoog op de muur (met behulp van metalen l-beugels). Deze stap zal plotseling voeg een volledige geheel nieuw niveau van vertigo. Staande in de kamer zal beginnen te voelen als drijvende overhead.
 12. 12
  Neem een goed beeld van de ruimte. Laat het aan je vrienden en nodig ze uit om te komen bezoeken uw nieuw afgewerkte kamer!

Tips

 • Zorg ervoor dat de muren die u kiest als uw nieuwe vloer en plafond ramen niet hebben. Als dit onvermijdelijk is, kiest het plafond te zijn zonder ramen en zet een deken over de vensters op de verdieping.
 • Terwijl de tijd is sterk afhankelijk van het aantal mensen die je helpt uit, moet dit project duurt ongeveer twee dagen om volledige-een dag voor het schilderen, en een dag voor het regelen van al het andere.

Waarschuwingen

 • Het beste is om dan genezen. Zorg ervoor dat u stevig vast geen meubels op de muren of het plafond! Dit moet gebeuren door spijkeren in een muur stud, niet alleen de droge muur. Als u denkt dat een meubel niet is opknoping van de muren of het plafond veilig, niet keep it up!
 • Zorg ervoor dat uw muren zijn stevig genoeg om het gewicht van wat je bent opknoping ondersteunen. Veel muren in warme gebieden zijn erg dun en zijn alleen wat verf op een dunne houten plank.

Dingen die je nodig hebt

 • Een logeerkamer
 • Spare meubelen (oude of versleten is prima)
 • Lichtgewicht lampen
 • Mono-filament draad
 • Nagels, spijkers of sterke lijm (voor een meer permanente zijwaarts kamer)
 • Stof voor het maken van valse vloer gordijnen
 • Vrienden om u te helpen