Wkinl

Hoe u uw woonkamer om te zetten in een strand

Als u houdt van de bezienswaardigheden en geluiden van het strand, probeer dan brengen ze in uw huis. U kunt een hele strand niet in uw huis, maar je kan zeker brengen de suggestie van het in uw huis.

Stappen

Hoe u uw woonkamer om te zetten in een strand. Kies de juiste kamer.
Hoe u uw woonkamer om te zetten in een strand. Kies de juiste kamer.
 1. 1
  Kies de juiste kamer. Indien mogelijk, wil je naar een plek die al enkele verbinding met de buitenlucht, zoals een grote schuifpui te kiezen. Een serre of tochtportaal zou een geweldige plek voor uw indoor beach zijn.
 2. 2
  Bepaal hoe ver je wilt gaan. Wil je een traditionele woonkamer met strand decoraties en kleuren of heb je het hele ding naar een strand te roepen willen?
  • Houd uw budget in het achterhoofd. Brengen in een paar terrasstoelen die je al hebt en het opzetten van een tafelblad fontein is een heel andere zaak dan neerhalen deel van een buitenmuur om een ​​serre te installeren!
  • Denk na over welke kleuren het strand voor u betekent. Is een strand over de gedempte, natuurlijke tinten van het zand en surfen, of wilt u een aantal heldere, tropische kleuren in de mix, ook?
 3. 3
  Kijk naar echte stranden, foto's van de stranden, en foto's van het strand en de kust kamers en woningen voor ideeën. Welke elementen wil je proberen te herscheppen?
 4. 4
  Laat het licht in, vooral natuurlijk licht. Doe alles wat je kunt met bovenlichten en ramen. Licht en ruimte is een groot deel van de reden waarom veel mensen zoals stranden.
  • Licht de kamer zachtjes 's nachts. Kaarsen of andere lage sfeerverlichting zal goed passen in dit thema. Natuurlijk, als je de ruimte voor het gebruik van het lezen of andere activiteiten in de nacht, het licht die gebieden dienovereenkomstig.
 5. 5
  Profiteer van meubilair voor buiten. Je vindt er allerlei meubels vinden voor buiten, aan het zwembad en het strand gebruiken, dus er is geen noodzaak om te gaan met de kunststof soort. Het kan nog goedkoper en duurzamer dan conventionele woonkamer meubels. In plaats daarvan, ga voor een comfortabele, casual stukken die uw thema passen.
  • Vergeet niet dat dit nog steeds een woonkamer. Plan voor uw plaatsen om kussens van een soort hebben, zelfs als ze niet weerbestendig te zijn tegen de elementen.
  • Dit zou een geweldige plek voor een paar houten ligstoelen of Adirondack stoelen zijn, omdat het hout hoeft niet op te staan ​​om vocht en weersomstandigheden.
 6. 6
  Kies de juiste planten. Vele tropische en tropische uitziende planten gedijen binnenshuis en in indirect licht. Probeer een Dieffenbachia of andere grote plant als een anker en bouwen van daar.
 7. 7
  Gebruik van natuurlijke materialen. Probeer een bamboe rooster of mat, grof geweven textiel in een eiland patroon, en een interessant stuk drijfhout als een natuurlijke sculptuur. Of gebruik natuurlijke materialen, zoals tufsteen planters.
 8. 8
  Bevatten een element van water. Water brengt geluid, textuur en vocht. De precieze aard is aan u en uw ruimte, maar overwegen een aquarium, een fontein, een waterpartij, of zelfs een klein overdekt.
 9. 9
  Plant de ruimte buiten de kamer. Maak het uitzicht door de ramen of patio deur als tropische en beach-achtige als uw klimaat zorgt. Kies ook kleuren en stijlen voor de harde oppervlakken buiten. Bijvoorbeeld, hebben betrekking op een terras of muur met tegels in warme kleuren of een tropische motief. U kunt ook verkiezen om uw vijver, waterpartij, of zet zandbak buiten.
 10. 10
  Denk goed na of u zand te introduceren. Tenzij je echt een aparte ruimte met een betonnen vloer, echt zand is waarschijnlijk geen goed idee in je huis. Het zal alleen getracked rond en schuren uw andere verdiepingen. Als u wilt, kunt u suggesties van zand hebben, in plaats daarvan. U kunt een tafel kopen Zen-tuin of uw eigen maken in elke maat je wilt. Je kon een zand-slinger verkrijgen of te maken, een lade van zand met een lange, zware slinger opknoping alleen in het oppervlak, zodat het trekt patronen als het swingt. Je kon een pot of bak met gekleurd zand en misschien schelpen erin.
 11. 11
  Gebruik een oude, verweerde uiterlijk. Een versleten emmer zou een aantal van deze planten bevatten. Verweerd hout zou prima gaan. Dit zou een geweldige plek om schrijnende verf of doek te proberen, als je iets dat al een behoorlijk gedragen niet kunnen vinden.
 12. 12
  Beschouw uw haard onderdeel van het decor. Vaak, woonkamers al hebben een open haard. Ze bieden warmte en weinig licht op koele nachten dat is goed geschikt voor een strand thema.
 13. 13
  Breng de room samen. Probeer je voor een open, luchtig gevoel of een gezellig strandhuisje? Hoe zal het verkeer bewegen door de ruimte? Wat je ook doet om de kamer meer beach-achtige, consequent doen, of in ieder geval coherent, de gehele ruimte te maken.

Tips

 • Vergeet niet hoe je echt leeft in de kamer. Heeft u TV kijken of lezen daar? Heeft de familie verspreid speelgoed of projecten? Is deze kamer aan de zijkant of een belangrijke doorgaande weg?
 • Laat in de lucht. Als het mooi uit, het openstellen van de deuren en ramen en laat de lucht binnen
 • Er zijn veel plakkerige beach-thema dingen. De beste aanpak is om te gaan met natuurlijke materialen en mogelijke handwerk wanneer.
 • Veel schilderijen en andere versieringen voorzien strand, nautische en havengezichten. Gebruik ze om de waterkant suggereren, ook.
 • Als de woonkamer is bezet voor een ontspannen tijd, bijvoorbeeld een dutje, overwegen om op sommige strand geluiden. Er zijn CD's beschikbaar die geluiden van de golven, vogels, en de mensen hebben.
 • Als u nieuw bent bij het ​​houden van vissen of bent aquariums, beginnen met zoetwater rassen. Ze zijn misschien niet zo kleurrijk als hun zoutwater neven, maar ze zijn veel gemakkelijker te verzorgen.
 • Als je gaat om schelpen te gebruiken als onderdeel van de inrichting, gebruik echte. Een of twee grote, echte schelpen (misschien gereinigd en gelakt) zal een stuk beter dan een bos van gips (of plastic) schelp-themed dingen kijken.
 • Stranden zijn er in alle verschillende stijlen en nationaliteiten. Een strand betekent iets anders, afhankelijk van of het nu in Hawaii, in Californië, of in Maine. Voor een extra niveau van thematisering en eenheid, onder meer een geografische en culturele element. Griekenland, Italië en Spanje hebben allemaal stranden, en ze hebben allemaal sterke stilistische motieven die kleur, flair, en de eenheid zou kunnen toevoegen aan een kamer. Of, probeer dan voor een South Pacific, Aziatische of Australische of Afrikaanse thema, volgens uw smaak.

Waarschuwingen

 • Kinderen of huisdieren die kauwen op Dieffenbachia kon sterven. Als dit een probleem is, kies een andere plant.
 • Zorg ervoor dat de structuur van uw huis het gewicht van het water brengen u in een klein aquarium of tafelblad fontein is waarschijnlijk geen probleem, maar grotere aquaria en overdekte vijvers en waterpartijen kunnen zijn kunnen weerstaan. Het kan nodig zijn om te versterken of schaal terug uw plannen.