Wkinl

Hoe maak je een hoekje te lezen in uw kamer

Lezen is altijd al een belangrijk onderdeel van het leren en een aangenaam tijdverdrijf. Reading hoekjes bieden comfortabele, stille plekken terug te trekken naar en krullen met een goed boek. Ze zijn niet alleen voor het lezen, ofwel. Een hoekje is geweldig voor praten aan de telefoon, tekenen, en. Bijna alles wat je graag een rustige plek voor het doen van wat je kunt doen in je eigen hoekje te lezen hebben.

Stappen

Hoe maak je een hoekje te lezen in uw kamer. Zoek een goede plek voor uw hoekje, zoals een hoek, nis, doos of zelfs een plaats in een.
Hoe maak je een hoekje te lezen in uw kamer. Zoek een goede plek voor uw hoekje, zoals een hoek, nis, doos of zelfs een plaats in een.
 1. 1
  Zoek een goede plek voor uw hoekje, zoals een hoek, nis, doos of zelfs een plaats in een. Je kan het nodig zijn om uit te vinden uw slaapkamer meubilair herschikken. Daarbij zal openstellen ruimten die zijn goede mogelijkheden hoekjes. Kies een plek die zo stil mogelijk. Je wilt niet veel harde geluiden, zoals een radio of tv, aan uw rustige kleine vakantie te verstoren.
 2. 2
  Trek een lekkere stoel. Een goede stoel is heel belangrijk. Bepaal wat voor soort stoel je wilt. Wil je een grote pluizige stoel die je opslokt? Wil je een stoel die je kunt krullen in? Heeft u liever een heleboel kussens op de vloer of een zitzak in plaats daarvan? Of vind je het leuk om wildgroei over een lange stoel die je boeien omhoog alsof dobberen op een zoute zee?
 3. 3
  Hier krijg je een tafel of nachtkastje voor je hoekje. Dit zal helpen houden georganiseerd en geven u een plek om een kopje jello stellen of houd je boek wanneer u weg bent. Het is ook nuttig om een beetje houder voor potloden en een klein notitieblok, voor degenen onder momenten van inspiratie die je kan raken terwijl je leest.
 4. 4
  Verlichten dingen. Een eenvoudige lamp zal doen, zolang het is instelbaar. Een andere optie is om een ​​bureaulamp te kopen. Je wilt niet dat er iets te fel, maar het hebben van een licht dat te zwak is zal het te maken dat veel moeilijker om de afdruk te zien. Voor het lezen overdag, er gaat niets boven glorieuze daglicht, maar als het te licht is, trekt u over de gordijnen of een andere barrière die het directe zonlicht van stralend op uw lectuur en je stuurt in een snoozy kan voorkomen dagdromen.
 5. 5
  Maken het comfortabel. Het belangrijkste onderdeel van een hoekje te lezen is comfort. Het moet iets dat je aanspreekt en raadt u aan om weg te kruipen in het keer op keer zijn. Denk aan zachtheid en texturen die u bevallen. Omring jezelf met de dingen die je het meest comfortabel, zoals een pluchen worp of zachte kussens maken. Gebruik kleuren, patronen en texturen die je veilig en warm aanvoelen. Gebruik niet iets dat je niet bevalt of geeft u een verontrustende gevoel.
 6. 6
  Afzonderen het hoekje te lezen uit andere delen van de kamer als mogelijk. Dit kan zo simpel zijn als het zetten van een laag dressoir loodrecht op een muur om de indruk van de divisie te geven, of het kan zo ingewikkeld als opknoping gordijnen rond het hoekje. De divisie zal u een gevoel van verantwoordelijkheid voor de nook en houden anderen van het binnenvallen van uw persoonlijke ruimte.
 7. 7
  Hebben een kleine-grootte van de kamer en je hebt geen idee waar je zo'n hoekje zetten, of zet je gewoon dit neer als hopeloos? Niet doen! Als u niet beschikt over veel ruimte, experimenteren met het verplaatsen rond uw meubels. Zodra je in de wereld van een boek meestal je het niet erg de ruimte. Een klein hoekje kun je krullen in is geweldig. Geen ruimte voor een stoel? Krijgen dan een enorme kussen, of een bos van normaal formaat zijn!
 8. 8
  Personaliseren en improviseren om uw ruimte en uw wensen tegemoet te komen. Veel plezier met uw verbeelding om nieuwe looks te creëren, en vergeet niet, dit hoekje is alles over jou.
 9. 9
  Zorg ervoor dat je de tijd om te lezen na het doen van veel van hard werken en het maken van uw lezing hoekje hebben. Nee, je hoeft niet de hele tijd te lezen, maar geloof het of niet, lezen is goed voor de gezondheid.

Tips

 • Met behulp van kleuren zoals blauw en groen voor kussens op een rustige en rustgevende mood.Colors zoals bruin, rood en oranje houden, wakkeren romantische gedachten en je hart sneller kloppen.
 • Hang een pakkende bordje op de deur of aan een haak in de muur gezegde (Sorry, ik ben geboekt!) Of iets anders. Dit zal mensen laten weten om stil te zijn en niet storen.
 • Comfortabele stoelen en nachtkastjes kan heel goedkoop worden gekocht van goodwill of een andere gebruikte goederen op te slaan. Grote, over-sized stoelen zijn erg leuk voor het lezen doeleinden. U kunt meestal goedkoop grote kussens te kopen op hetzelfde allerlei plaatsen.
 • U wilt misschien een paar boeken of notebooks bij u te houden in het geval u in de stemming om te schrijven of te lezen.
 • Als u kunt lezen tijdens het luisteren naar muziek, denken over het kopen van een aantal zachte muziek van cadeauwinkels, zoals stromend water of Rainforest geluiden.
 • Gebruik je creatieve sappen te bedenken leuke thema's en spullen te voegen!
 • Vergeet niet om een ​​paar koekjes bij u te houden.
 • Overweeg een opknoping stoel. Bevestigd aan de balk boven het plafond (met schroeven), zal het u toestaan ​​om weg te kruipen met een minimum aan ruimte. Zorg ervoor dat je voldoende licht hebt.
 • Met behulp van een papieren of plastic beker, kunt u uw eigen briefpapier houder maken. Gebruik deze om snel neer gedachten en dingen die er te doen schrijven. Je weet nooit wat er kan je raken wanneer je een boek leest.
 • Heb een deken, zodat u kunt opkrullen of verspreid op de vloer.

Waarschuwingen

 • Maak niet uw hoekje in de buurt van de TV of een gebied waarvoor een hoge mate van voetgangersverkeer - je zult nooit enige rust krijgen!