Wkinl

Hoe maak je een plafond kijken hoger


Lage plafonds zijn vaak te vinden in moderne woningen. Als u een laag plafond, dat is waardoor je het gevoel een beetje krap en sloot in, hier zijn enkele eenvoudige versieren trucs om het plafond te laten voelen minder gesloten inch

Stappen

Hoe maak je een plafond kijken hoger. Het plafond schilderen met witte verf.
Hoe maak je een plafond kijken hoger. Het plafond schilderen met witte verf.
 1. 1
  Het plafond schilderen met witte verf. White zal een gevoel van hoogte en uitgestrektheid maken en het zal veel licht reflecteren, die aanleiding geven tot het gevoel van toegenomen hoogte. Er zijn twee scholen van denken over het al dan niet een matte of hoogglans afwerking is beter voor het maken van een plafond lijkt hoger, dus beide worden hier bedoeld voor uw eigen beoordeling:
  • Apartment Therapy staat dat hoog of zijdeglans verf is ideaal, want het zal een reflecterende glans te creëren en de reflectie zal de indruk van de hoogte en de extra ruimte te geven.
  • Aan de andere kant, Kunst & Thuis stelt dat een matte afwerking is beter omdat het mogelijk maakt het plafond te "verdwijnen", met al zijn gebreken worden ondergebracht onder de matte afwerking.
 2. 2
  Overweeg lichtere kleuren in plaats van gewoon wit. Wit is niet altijd de ideale kleur voor een kamer en is het niet nodig vast te houden aan een duidelijke witte waar je een kleur zou verkiezen. Kies koele kleuren, vooral van de pasteltint bereik. Het belangrijkste is dat de gekozen kleur lichter is dan de wand kleuren.
 3. 3
  Gebruik verticale patronen met goed resultaat. Richten op de muren in dit geval, de sensatie van grotere hoogte kan worden gecreëerd door het gebruik van verticale strepen op de muren. Verf verticale strepen of gebruik behang dat een gedrukt verticale streep patroon heeft. De verticale strepen zal helpen de verschijning van de hoogte.
 4. 4
  Vermijd het gebruik van alle functies die uit het plafond steken. Een laag plafond profiteert het meest van het zijn zeer vlak. Functies die uitsteken neiging om het plafond gevoel dichter. Dit omvat niet het gebruik plafondventilatoren, lijstwerk, en overhead verlichting.
  • Houd kroonlijst dun. Elke breder dan 2-3 inches/4-6cm zal zijn te dik.
 5. 5
  Kies wandverlichting in plaats van TL-licht. Zorg ervoor dat de lichtbronnen te houden, zelfs over het plafond. Het wordt aanbevolen dat u voorkomen dat het gebruik verzonken kan verlichting omdat de lichtverdeling ongelijk zal zijn en kan het plafond lijken meer gesloten inch
 6. 6
  Gebruik raam meubels om het gevoel van hoogte te verhogen. Hang volledige lengte gordijnen of draperieën zo hoog aan het plafond mogelijk, bij voorkeur van plafondhoogte. Door dit te doen zal de ogen trekken rechtdoor de lange, verticale lijn, het creëren van een gevoel van hoogte.
 7. 7
  Hang kunstwerk hoog. Deze trucs het oog in op zoek naar boven en geeft meer indruk van de hoogte. Voorkeur aan kunstwerken en foto's met verticale lijnen en beschikt over meer horizontale vormen. Merk op dat het kunstwerk hoog in het imago van de inleiding wordt opgehangen.
 8. 8
  Gebruik grote spiegels die nemen het grootste deel van de muur. Deze hebben de neiging om het plafond lijkt hoger en werken echt goed te doen de truc!
 9. 9
  Schilder een 'faux finish ", dat is lichter aan de top. Verf de kamer twee tinten met een "sponzen" of "zakken"-techniek, met de donkere tint aan de onderkant, geleidelijk aan de lichtere kleur bij het plafond. Dit creëert het visuele effect van meer ruimte omhoog.

Tips

 • Als uw plafond heeft onvolkomenheden, wees ervan bewust dat glanzende verf alle deuken en merken zal vergroten.
 • Vermijd verrommeling van kamers die lage plafonds hebben. Elk extra item in de kamer zal toevoegen aan het gevoel van "boxed in". Gebruik goede opslagmethoden en houden de kamer netjes.
 • Zelfs het meubilair kan een rol spelen bij het maken van het plafond lijkt hoger; streven naar een lager niveau meubels in de kamer, om een ​​gevoel van toegenomen afstand tussen de meubels en het plafond geven.

Dingen die je nodig hebt

 • Licht, bleke, witte verf voor het plafond
 • Verticale wallpaper (optioneel)
 • Verticaal thema decoraties en beelden
 • Wandverlichting
 • Volledige lengte gordijnen / window dressing