Wkinl

Hoe maak je een schuur te bouwen

Een schuur lost veel opslag nodig voor outdoor gereedschappen en apparatuur. Het is ook een geweldige plek voor werk projecten die niet ontsiert de garage. Om een ​​basis loods te bouwen, volg dan deze instructies.
Merk op dat het artikel omvat precieze plannen voor het bouwen van een bepaalde loods, maar kun je deze aanpassen op maat passen bij de schuur aan uw eigen behoeften.

Stappen

Hoe maak je een schuur te bouwen. String steunbalken lengterichting over het dek pieren.
Hoe maak je een schuur te bouwen. String steunbalken lengterichting over het dek pieren.
 1. 1
  Waterpas de grond (indien nodig) en installeer het dek pieren langs een raster ter ondersteuning van de schuur. De pieren zal u toelaten om draagbalken rijgen onder de vloer van de schuur. In het voorbeeld uitvoering zijn de pijlers 6 meter afstand van elkaar in een richting en 4 meter uit elkaar in een ten totale raster oppervlakte van 12 x 8 meter. Dit is handig, want als je eenmaal lag steunt langs dit raster, zal het precies drie standaard nemen 4 - met 8-voet multiplex platen om het te bedekken.
  • Merk op dat in sommige landen, moet u een vergunning nodig voor het doen van een in de grond stichting werk. Als je liever zou vermijden, kunt u de schuur te bouwen op de grond door het vervangen van de balken (zie hieronder) met 4x6-inch (102x152 mm) skids van druk behandeld hout dat is goedgekeurd voor contact met de grond, of door het gebruik van prefab beton afrasteringspalen.
 2. 2
  String steunbalken lengterichting over het dek pieren. Dit zal ondersteunen uw vloerbalken, die draaien in de tegenovergestelde richting. De eenvoudigste manier om de balken te hechten aan de pieren is met metalen bandjes, die ingebouwde nagel gaten hebben. In het voorbeeld ontwerp, de balken zijn 12-meter lange 4x6 "s.
 3. 3
  Bevestig balken aan de draagbalken en ze te scheiden met het blokkeren. Ten eerste, moet u een balkomlijsting hechten langs de buitenrand van elke buitenste draagbalk; elk van deze zal moeten dezelfde lengte als de balk eronder zijn. Dan moet u een reeks vloerbalken over de gehele lengte van de steunbalken te installeren, deze moeten dezelfde lengte als de afstand tussen de twee velg gewrichten, zodat ze passen tussen hen. In het voorbeeld ontwerp, worden de vloerbalken alle gescheiden door 14,5-inch gaten behalve de buitenste twee, die zijn 13 3/4 centimeter van hun directe buren, dit is om een ​​standaard stuk triplex op een lijn met de buitenste rand van de buitenste draagbalk, maar alleen betrekking hebben op de helft van een interieur draagbalk, waardoor haar buurman aan de andere helft te dekken zodat beide goed kan worden gesteund. Om de vloerbalken houden van bewegen, installeren een fluitje van een blokkerende tussen elk paar vloerbalken langs het centrum steunbalk.
 4. 4
  Nagel multiplex platen aan de balken op de grond vormen. Indien nodig, gebruik maken van H-clips naast nagelen de platen op hun plaats; deze passen tussen twee stukken triplex en sluit ze samen voor een extra structurele sterkte. In het bv. de twee standaard vellen 4 - gesteld door 8 voet multiplex hele gebruikte en een derde is in tweeën gezaagd en gebruikt in de 4 voet verschil aan beide uiteinden te vullen. Door de afstand van de pieren, steunbalken, en balken, geen extra insnijdingen of aanpassingen nodig. Merk op dat de triplexplaten zijn opzettelijk uitgelijnd zodat de vloer geen enkele naad dwars over het geheel, dat een belangrijke structurele zwakte zou zijn.
  • Vloeren kunnen ook worden vastgeschroefd met 3-inch dekschroeven
 5. 5
  Bouw het kader voor alle vier muren. Om rekening te houden met het feit dat de voor-en achterwand zijn verschillend van elkaar (door het kozijn aan de voorkant) en de zijwanden moeten beide schuin (aan regen voorkomen verzamelen op het dak), worden deze allemaal te worden enigszins anders aangepakt. Het is het gemakkelijkst om te bouwen de achterkant eerst, de voorste tweede, en de twee zijden laatste, zoals in de genummerde afbeelding hieronder. Zie Hoe kan ik een muur inlijsten voor meer informatie voordat u de onderstaande instructies te lezen.
  • Bouwen van het kader voor de achterwand. Maak de bovenste en onderste balken (aka de platen) dezelfde lengte als de lengte van de vloer ze zitten. Om uw metingen eenvoudig te houden, maakt de afstand tussen de verticale studs identiek is aan de afstand tussen de vloerbalken. Merk op dat de achterwand lager dan de voorste wand moeten zijn, zodat het dak helt en stuurt regen weg van de deur.
  • Bouwen van het kader voor de voorwand. De voorwand moet hetzelfde zijn als de achterwand, behalve groter en met een deurpost, zodat u kunt er een deur te hangen in de schuur als je klaar bent.
  • Bouwen van het kader voor de zijwanden. De bodemplaat van elke zijwand even lang als de afstand tussen de bodemplaten van de voor-en achterwand (zodat de zijwanden past ertussen) zijn. De standaard afstand tussen de verticale wand studs in de VS is 16 inch (van centrum tot centrum, niet van rand tot rand), aangezien deze tussenafstand stud niet perfect verdelen in de totale lengte van de zijwanden in bv. de beide buitenste noppen make-up voor deze discrepantie door zich iets dichter bij hun buren. Het belangrijkste is, wordt de bovenplaat zo schuin dat het dak zal zijn schuin, die de hoogte van elke verticale balk iets anders maakt. Als u niet zeker weet hoe u de vereiste hoogte van elke verticale balk vooraf berekenen, maken de twee buitenste verticale studs eerste, leg ze op de juiste afstand van elkaar, snijd een bovenplaat die deze afstand overspant, en snijd elke resterende verticale balk individueel op basis van de afstand tussen de bovenste en onderste platen bij die exacte locatie.
  • Monteer de vier wandstructuren. Wandstructuren zijn meestal genageld aan de onderliggende steun van onderop. Echter, als dit niet mogelijk is met het ontwerp dat u hebt gekozen, gewoon spijker ze naar beneden door de multiplex en balken of teennagel ze in plaats van het besturen van de nagels naar beneden en in een hoek. Merk op dat u zult waarschijnlijk moeten andere mensen om u te helpen de muur structuren houden totdat ze kunnen worden bevestigd aan elkaar.
 6. 6
  Bouwen spanten over het dak en ze te scheiden met het blokkeren. Deze moet overhang de muren van uw schuurtje voor verhoogde bescherming tegen weersinvloeden. Nogmaals, zal uw metingen sterk worden vereenvoudigd als je de ruimte de spanten op dezelfde manier dat je op afstand je vloerbalken. Als je klaar bent, bevestigt stukken van het blokkeren tussen elk paar balken langs de bovenkant platen.
 7. 7
  Nagel multiplex platen op de spanten op het dak vormen. Als u overhang hebt toegevoegd, zal de multiplex layout die u gebruikt om de vloer te dekken moeten worden gewijzigd.
 8. 8
  Bedekken de muren. U kunt gebruik maken van gevelbeplating, geweven triplex, of iets anders dat geeft de stal een meer afgewerkte look.
 9. 9
  Voeg tarpaper aan het dak. Start vanaf het onderste uiteinde van de dakhelling en werk je weg naar boven, om ervoor te zorgen dat elk nieuw niveau van papier overlapt het ene eronder aan regen houden doorsijpelen in de scheuren. U kunt ook gebruik maken indien gewenst gordelroos of andere dakbedekking.

Tips

 • Als u van plan om de binnenkant af te maken, moet u een extra stud voegen in elke hoek voor een spijkeren oppervlak.
 • Klik op de afbeeldingen om het beste uitzicht te krijgen. Sommige informatie is verloren in de miniatuurweergave.
 • Misschien wilt u een golfplaten glasvezel dak voor daglicht te installeren.
 • Een hellingbaan in plaats van trappen kunt u verrijdbare apparatuur gemakkelijk verplaatsen in en uit de schuur.

Dingen die je nodig hebt

 • Dek pieren (zie gelinkt artikel in stap 1)
 • 16d nagels voor de framing
 • 8d nagels voor de beplating
 • 4 - bij 6-inch (10 - met 15-cm) balken voor ondersteuning
 • 2 - met 6-inch (5 - met 15-cm) liggers voor balken, spanten, en het blokkeren
 • 3/4-inch (2-cm) triplex voor vloeren
 • 2 - met 4-inch (5 - met 10-cm) balken voor spijkers en platen
 • 4 - bij 4-inch (10 - met 10-cm) balken voor frame headers
 • 1/2-inch (127-mm) multiplex voor dakbedekking
 • getextureerde triplex (of gevelbekleding) voor de muren
 • tarpaper voor het dak

Waarschuwingen

 • Niet nagel je vinger!
 • Te weten van uw plaatselijke afdeling bouwzaken als er nodig tegenslagen uit van uw woning boundry.
 • Controleer het bestemmingsplan op uw locatie om te zien of een loods is toegestaan.
 • Voordat u begint met de bouw aan de plaatselijke wetten in gebouw afdeling van uw gemeente om te zien of een vergunning nodig is.