Wkinl

Hoe maak je een super komeet raken aarde overleven

Een grote komeet zou kunnen komen van de buitenste regionen van het zonnestelsel op zeer korte termijn. Zie hoe je een komeetinslag zoals degene die de dinosaurussen gedood kon overleven.

Stappen

Hoe maak je een super komeet raken aarde overleven. Luister naar de media.
Hoe maak je een super komeet raken aarde overleven. Luister naar de media.

Ongeveer een jaar tot zes maanden voor de botsing

 1. 1
  Luister naar de media. Zoek uit wanneer de komeet zal raken en zie de ruwe voorspellingen van waar het zou kunnen raken.
 2. 2
  Bouwen en voorraden in te slaan. Zoek een deel van uw huis, dat is een goede plek om een ​​schuilplaats te maken voor u en uw gezin tijdens en na de impact. Deze plaats moet ondergronds worden, zonder ramen en moet zeer sterk. Als die er zijn ramen baksteen ze op.
 3. 3
  Maak een plan voor het krijgen van lucht in de ruimte. Kopen voedsel, water, en misschien zelfs wapens. Gedurende deze periode zullen veel mensen haasten voor leveringen en burgerlijke onrust kan ontstaan. Wees voorbereid.
 4. 4
  Verzamel alle wetenschappelijke, technische en militaire kennis. Dit zal helpen u en uw mensen zich een militaire macht in de toekomst, om u en uw mensen te beveiligen worden gedood en slaaf van anderen die hetzelfde zullen doen.
 5. 5
  Zodra u deze, heb het allemaal gedrukt op niet-zure archief kwaliteit papier, zoals die gebruikt worden in "academie" schets pads, plaats hem waar knaagdieren etc kan er niet bij.
 6. 6
  Na de botsing, zullen nieuwe koninkrijken en naties ontstaan, en meer dan waarschijnlijk, zullen hun leiders willen anderen, met inbegrip van uw gebied te veroveren. Dit zal u toelaten om te overleven, zelfs toestaan ​​dat uw nakomelingen te bestaan ​​zonder dat iemand ze te overwinnen, tot slaven hen. Leuk vinden of niet, zal het leven een echt brutale affaire na de impact te zijn, en dit is bewezen in het verleden de menselijke geschiedenis.

Drie maanden voor de botsing

 1. 1
  Uw onderdak moet nu compleet zijn.
 2. 2
  Als je in de buurt van het gebied van de impact, probeer oude schuilplaatsen ontworpen om nucleaire ontploffing (er zijn veel van deze, werden ze meestal gebouwd in de koude oorlog, toen de dreiging van een nucleaire oorlog was hoog.) Te weerstaan ​​vinden omdat deze zijn uw beste hopen. Als u buiten deze zone, fine-tunen van uw onderdak.

Een maand voor de botsing

 1. 1
  Voorraad uw onderdak. Breng voedsel, medicijnen, water en dekens en warme weer kleren. Vinden voldoende ruimte voor bezittingen als je kunt. Maak foto's, herinneringen, voorwerpen met sentimentele waarde, en misschien een paar boeken die je zou kunnen gebruiken om mensen te onderwijzen over het leven vóór de impact. Ook brengen boeken aan of kruiswoordraadsel of sudoku puzzels te doen, zodat je niet erg te vervelen tijdens de nasleep lezen.
 2. 2
  Voorzieningen treffen voor uw huisdieren ook. U kunt ook langs zaden om groenten te verbouwen, omdat dit handig na de impact zou kunnen zijn.

Een paar dagen voor de botsing

 1. 1
  Neem nu onderdak. Zorg ervoor dat je alles hebt. Niet naar buiten gaan en laat uw huisdieren, hetzij.

Botsing

 1. 1
  Blijf binnen. Dan zal schokgolven vanuit het trefpunt racen rond de planeet veroorzaakt grote aardbevingen. As van de explosie zal uit de hemel vallen, dus probeer het luchtfilter in uw shelter, zodat je niet de as inademen inch De aardbevingen kan ook uit zogenaamd 'slapende' vulkanen, dus je moet hebben geëvacueerd uit het gebied in de buurt van een vulkaan vooraf. Als u binnen ongeveer 3000 mijl van het effect, moet je toevlucht hebben gezocht in een nucleaire schuilkelder.

Tsunami's komen voort uit de impact punt en ze zullen alleen maar op ongeveer 25-150 mijl landinwaarts te stoppen.

10 uur na inslag

 1. 1
  Enorme hoeveelheden "gesmolten lava '(rots geblazen uit de krater door de impact) terug naar beneden vallen naar de aarde. De meeste stukken rots opbranden in de atmosfeer, deze wrijving verwarmt de atmosfeer tot een gemiddelde van 100 graden (dit is de reden waarom u neemt onderdak). Veel planten en dieren zullen sterven nu. De gesmolten lava dat niet heeft verbrand in de atmosfeer terug zal crashen beneden in de aarde, het bombarderen van gebouwen en het starten van branden in bossen en stedelijke gebieden.

Week na botsing

De zon wordt geblokkeerd zich door de hoge as in de atmosfeer. Blijf in je schuilplaats, waar het pikdonker zal zijn, met uitzondering van misschien een kaars of twee. Nu je kunt praten, een boek lezen of schrijven van uw verhaal.

3-4 weken na botsing

Blijf laag, alleen naar buiten af. Globale temperaturen beginnen te koelen omdat de zon blokkeerde. Het is nu veilig om buiten te gaan, maar alleen voor kleine perioden op onregelmatige tijdstippen. Vergeet niet te ademen door een vochtige doek en de deur geopend voor lang niet te verlaten, omdat je niet wilt ademen in as. U kunt een kaars gebruiken om je weg te verlichten, omdat het nog steeds pikdonker zal zijn. Proberen om brandhout vinden.

1 maand na inslag

Het is nu ijskoud. Als u in de buurt aan de kust zijn, zal het warmer worden omdat de oceanen behouden warmte. Trek er op uit alleen om brandhout te verzamelen om je warm te houden.

6 maanden na inslag

Het is ijskoud het binnenland, maar de as wordt het wissen van de hemel en al snel de zon brandt het oppervlak weer. Echter, omdat de impact gooide zwavelverbindingen die warmte van de zon weerspiegelen, de bittere kou blijft. Nu dat er weer licht, kunt u zoeken naar meer brandhout, of zoeken naar andere mensen die nog in leven zijn.

6-7 maanden na inslag

Als je niet kan tegen de kou en je bent het opraken van voorraden, kunt u proberen naar beneden te wagen naar de oceaan, waar het warmer is. Wees voorzichtig, omdat er veel bandieten zou kunnen zijn rond.

2-4 jaar na botsing

Uiteindelijk zal de aarde opwarmen. Nieuwe plantengroei zal verschijnen, en de dieren zullen uit hun schuilplaatsen. Mensen, zonder dat de meeste van de moderne technologie, zal moeten doen maken met een meer eenvoudige leven voor het moment. Geld zal geen belang nu hebt. U kunt een boer te worden, of te helpen opnieuw uitvinden van technologieën verwoest door de impact.

Tips

Bouw je schuilplaats althans gedeeltelijk ondergronds. Dit zal helpen om u te beschermen tegen de hitte.

 • Tijdens de "hittegolf" na de impact, spons uzelf, uw familie en uw huisdieren met water om je koel te houden.
 • Lees een boek en studie over kometen.
 • Zorg ervoor dat je niet laat as in uw onderdak, en geen adem in het stopcontact
 • Wat geweren en munitie zal nuttig zijn voor de jacht, ruilhandel en defensie doeleinden. Probeer vast te houden aan de meer gangbare kalibers, zoals.22 LR, 7.62x39, 223/5.56mm...etc.
 • De regeringen van de wereld zou kunnen proberen om de komeet af te buigen, maar die plannen zijn nogal vergezocht. Reken er niet op hen. Het beste van hopen, voor te bereiden op het ergste.
 • Als je wilt, breng zaden voor planten of kleine dieren (met uitzondering van uw huisdieren dieren) in je schuilplaats. U kunt deze planten en dieren later boerderij als het warmer wordt.
 • Rantsoen van uw voedsel en drinkwater. Misschien iets als een halve cracker en een kwart kopje water per dag. U kunt hetzelfde doen voor huisdieren, dat wil zeggen twee hondenkoekjes en een kwart kopje water per dag. Dit lijkt misschien een beetje, maar je in staat om te overleven op deze, nauwelijks zal zijn. Als er problemen zijn te wijten aan gebrek aan water, verzamelen sneeuw of ijs. Smelt het en produceren water. Je zou ook een aantal andere voedingsmiddelen als traktaties te voeden elke vaak om het moreel te houden en als voedsel, bijvoorbeeld blikken van gebakken bonen of blikjes tonijn. Brengen tabletten van vitaminen en calcium zou een zeer goede gok te zijn. Je moet multivitaminetabletten en calcium te kopen. Als uw geld toelaat, koop Omega-3 tabletten. Hoewel je op heel weinig kon leven, de beste optie is om veel eten en veel veel> water te kopen. Vergeet niet, zullen de mensen in paniek, dus vergeet niet om uw voorraden te kopen vele maanden voordat het effect. Dit zal u toelaten om "normale" boodschappen te doen. *** Droog hondenvoer is een goede inzet in de voeding. *** Het is niet zo verwennen als bijvoorbeeld bananen en het is eetbaar door de mens.
 • Uw overheid zal waarschijnlijk het opzetten van "openbare schuilplaatsen" voor mensen om te rijden op de impact nasleep. Ga niet naar deze schuilplaatsen. Ze zijn een perfecte plek voor de ziekte te verspreiden en criminaliteit zal ongebreideld in deze plaatsen. Als u echter niet kunnen worden geëvacueerd uit de buurt van de impact site, zult u moeten gaan in een nucleaire bunker die je kan hebben om te delen. Als je ver weg van de impact, het maken van uw eigen schuilplaats uit een kamer zonder ramen in je huis, uit een kelder, of de bouw van een ondergrondse schuilplaats van je eigen in een bos, etc. Als laatste is een keuze, zou ik willen voorstellen dat je het goed te doen. Wat je ook doet, koop veel dekens.
 • U kunt ook proberen om een ​​kooi van Faraday te maken van metalen gaas om dingen zoals fakkels, batterijen en klokken, "Self Powered Radio" en "Self Powered Zaklampen" van het krijgen van gebakken door de EMP (zorg ervoor dat de kooi is geaard) te voorkomen. Deze gebruiken LED's die 11-20 jaar zal duren, dus voorraad aan reserveonderdelen WITTE LEDs ook.
 • Zodra het weer goed genoeg om naar buiten te gaan, zou een ding om te doen voor zowel kinderen als volwassenen zijn om een ​​enquête te maken om te zien welke dieren en planten lijken te hebben overleefd en welke dieren en planten lijken te zijn uitgestorven. Dit lijkt misschien een beetje deprimerend, maar het kan nuttig zijn om informatie te verzamelen, zodat u bekend bent met de nieuwe wereld kan krijgen. Realiseer je dat veel dingen die je bekend zijn met, zoals olifanten, beren en tijgers zijn vrijwel zeker uitgestorven zou zijn geworden. U mag het niet leuk, maar dit zijn grote dieren die geen schijn van kans in een massa-extinctie als deze.
 • Kijk voor oude MRE 'S als bij een verlaten militaire basis. En als een levensmiddel reeds geopend of gebeten niet eten. Houd handdesinfecterend dicht en blijf 200 mijl afstand van eventuele nucleaire reacter als het mogelijk is. Heb untreaded vloeistoffen niet drinken ofwel..

Waarschuwingen

 • De waarschijnlijkheid dat ieder persoon die je ooit hebt gekend wie vriend of familielid zal overleven is niet 100%. Wees voorbereid op verlies.
 • Als u een adequaat onderdak, zou iedereen willen bij je blijven. Laat ze niet. Laat alleen uw familie en heel, heel goede vrienden bij je blijven.
 • De overheid zal waarschijnlijk zet je land in staat van beleg. Wees voorbereid.
 • Als je sneeuw smelt, zal het minder produceren of een kwart kopje water.
 • Als je een kelder te gebruiken, probeer omvang zo veel mogelijk te verhogen om meer zuurstof en ruimte te houden voor uw apparatuur.

Dingen die je nodig hebt

 • Een schuilplaats, bij voorkeur ondergronds.
 • Een grote hoeveelheid voedsel die niet hoeft te worden voorbereid en heeft een lange houdbaarheid
 • Drinkwater
 • Gewoon water (voor koeling jezelf af tijdens de enorme hittegolf)
 • Geneeskunde en een EHBO-kit.
 • Lucifers, een aansteker en Spiritus-of een soortgelijke brandbare vloeistof (voor beginnende brand)
 • Aansteker refill kit (optioneel) (als je nodig hebt om te vullen uw aansteker)
 • Kaarsen (. Om licht op de binnenkant van je schuilplaats Opmerking: kaarsen kan een brandgevaar zijn).
 • Dekens en warme kleding (Om je warm te houden Let op:.. Woont u in een land dat koude winters, dat wil zeggen als het sneeuwt krijgt, zal het makkelijker om greep van koud weer kleding te krijgen)
 • Gasmaskers (optioneel)
 • Fakkels en batterijen (optioneel, omdat ze niet zouden kunnen werken na de EMP, tenzij verzegeld in een metalen container, en hield van het contact met de container. Hetzelfde met de "Self Powered Radio" en de "Self Powered Zaklampen". Omdat deze gebruik WIT LED's, verzamel veel van deze, omdat de LED's zal duren (constant gebruik) 11-20 jaar)
 • Adequate Afvalverwijdering apparaten
 • Dingen van waarde voor u
 • Dingen die van de algemene waarde die u kunt gebruiken om te ruilen met (sigaretten, alcohol, munitie)
 • Zaden (voor het planten en de landbouw als het weer beter wordt)
 • Uw huisdieren en Gezin
 • Algemene kennis, met name technische en militaire kennis. Dit zal het verschil tussen u en uw nageslacht overleven wanneer de nieuwe koninkrijken en naties ontstaan ​​betekenen. Sommige van hun leiders zullen anderen veroveren, zoals bewezen in de menselijke geschiedenis. Dit zal toestaan ​​u en de uwen te worden beschermd tegen plunderaars en vijandelijke troepen.
 • Moreel te overleven
 • Boeken aan anderen over hoe de wereld was net voordat de komeet te voeden. Meest waarschijnlijk Armageddon.