Wkinl

Hoe te leven in je auto

Wonen in een auto is niet iets dat iedereen zou aanraden. Echter, wanneer je ontslagen, uw noodfonds op is, je huis wordt afgeschermd (of u een ontruimingsbevel krijgen) en er is niemand om te helpen, leven in je auto misschien de enige keuze zijn, vooral als je niet veilig voelt bij een lokale schuilplaats. Helaas, in vele plaatsen, slapen in de auto is niet alleen afgekeurd, maar ook illegaal. Hier is hoe je door totdat er iets beters langskomt.

Vergeet niet, je bent niet alleen en je hebt een auto. Veel mensen hebben het overleefd en zelfs bloeide tijdens het slapen in auto's.

Stappen

Hoe te leven in je auto. U kunt alleen leven in je auto met succes als uw auto werkt.
Hoe te leven in je auto. U kunt alleen leven in je auto met succes als uw auto werkt.
 1. 1
  U kunt alleen leven in je auto met succes als uw auto werkt. Als u nog doorlooptijd en zie het schrijven op de van tevoren muur, krijg een busje, met name een raamloze bestelauto van een soort. Ik woonde in mijn busje uit en over tien jaar kan ik u verzekeren dat het de enige manier om te gaan. U zult kamer onder je bed platform voor opslag, kunt u een dak dakraam / luik voor lucht, een rek op het dak voor de opslag installeren en zelfs kijken wanneer het dakraam open is. Een anonieme zoek witte Chevy busje, of Holden gesloten bestelwagen in Australië maakt verhulling een stuk eenvoudiger. Je gaat naar een nieuwe of "vrij nieuw" auto nodig hebben of een goede monteur te leven in een oudere auto. Als u een oude auto in gedachten houden dat u aansprakelijk te breken op een ongelegen moment als je niet de hoogte blijven van onderhoud zijn.
 2. 2
  Zoek een veilige en onopvallende plek om te parkeren. Controleer eerst om te zien of er sprake is van organisaties of bedrijven in uw regio (of een nabijgelegen gebied) dat parkeerplaatsen specifiek aanwijst voor mensen in situaties als de uwe, bijvoorbeeld Wal-Mart stelt mensen in staat om te kamperen 's nachts in hun parkeerplaatsen. Het is niet alleen legaal, maar de organisatie van de mensen die het veel gebruiken, kunnen screenen, of zelfs wijzen een women-only veel. Indien er geen dergelijke kavels beschikbaar, en je woont in een stedelijk gebied, op zoek naar straten zonder trottoirs, geen uitzicht op ramen, en grenzend aan bos, het gebied moet schaars genoeg om nieuwsgierige omstanders te voorkomen maar genoeg bevolkt dat de auto niet opvallen. Parkeerterreinen van grote hallen (met name die welke zijn 24 uur geopend en hebben toiletten, zoals Wal-Mart) zijn geweldig om op te ruimen in en hebben beveiliging, zolang je een paar dollars te besteden daar en niet parkeren op een plek te vaak. Parkeerplaatsen kunnen echter worden luidruchtig, vooral in de ochtend als vrachtwagens aankomen met voedsel en goederen.
  • Kerk parkeergarages zijn vaak stil door de week. Als u rond te controleren, kunt u een kerk die minder gebruikt dan anderen te vinden. Dit zou een goede plek om te parkeren, en je kan in staat zijn om hulp te vragen bij de kerk.
  • Bedrijventerreinen en bedrijventerreinen zijn vaak luidruchtig overdag, maar zeer rustig 's nachts. Kleintjes dicht bij woonwijken zijn best. Ze moeten rustig 's nachts. U kunt de beveiliging tegenkomen in sommige plaatsen zoals deze, maar als je eerlijk bent, zeg je gewoon slapen de nacht in uw auto, zijn ze meestal zal je niet lastig vallen. Hun belangrijkste taak is om de eigendom te beschermen.
  • Universiteit parkeergarages. Dit is goed als je student bent, maar niet zo goed als je niet worden geassocieerd met de universiteit. Indien nodig, krijgen een parkeervergunning.
  • Campings zijn een andere optie, maar ze hebben meestal termijnen en sommige zijn bijna net zo duur als een hotelkamer. Sommige bieden een douche voor een nominale vergoeding. Nationale Bossen wat vrije kamperen met een maximum van 14 dagen.
  • Jachthavens zijn notoir 'gratis zones'-gezien de aard van vissers en boten, dus jachthavens bieden veel diensten, zoals warme douches en voorbijgaande voertuigen. Als het seizoen is hoog, grotere boten van buiten de staat opdagen en verblijf voor maanden samen met hun respectieve bemanningen, die allen zijn 'passanten' een uitstekende dekking voor u en uw voertuig. Ze weten niet of zorg, en als ze erachter komen dat ze nog steeds niet schelen, zijnde een 'beetje wild' zelf. Als een boot reparatie specialist Ik heb jaren in een aantal jachthavens als een zelfstandige bachelor betalen geen overhead en het gebruik van de poort sleutel te krijgen in de douches en clubhuizen. Nu dat is de beste hoek ik je kan geven. Hangen rond op het weekend en ontmoet iemand die wil hun boot gewassen en gewaxt-dat het zal doen, vanaf daar op in je een poort / douche-toets en legitimiteit hebben.
  • Als er geen toilet, met een kreek nabij helpt om te spoelen doeleinden. Weet hoe je veilig buiten poepen en maak een kak buis. Vijf liter emmer met een deksel en voor de geur kan ook werken.
  • Een gratis ziekenhuis parkeerplaats is een andere optie. Als benaderd door een bewaker, kun je zeggen dat je zit te wachten om een ​​ziek familielid te bezoeken. Merk echter op dat in Australië, vanwege vroegere moorden van verpleegkundigen, kunt u de politie aandacht te trekken door het parkeren in een parkeergarage ziekenhuis. U kunt gevraagd worden om over te gaan door de beveiliging.
  • Als je verstandhouding kunt leggen met de manager van een winkel of restaurant, kunnen zij niet geven u problemen over overnachten, vooral als ze zien je aanwezigheid als een vorm van 's nachts beveiliging.
  • Zodra je een plekje vinden, probeer te komen laat in de nacht, en laat vóór 07:00. Dit zal trekken zo weinig mogelijk aandacht aan jezelf.
  • Ten gevolge van lawaai, misschien vind je dat je oordopjes nodig hebt om te slapen. Oordopjes zullen veel achtergrondgeluid blokkeren tot een niveau dat is draaglijk. Oordopjes zijn goed voor het blokkeren van het verkeer, vogels, dieren, praten en achtergrondmuziek. Ze zullen niet blokkeren zeer luid lawaai of dicht ruis, zoals iemand kloppen op uw auto.
 3. 3
  Vind een plaats om. De meest logische plek lijkt een sportschool te zijn. Dit zal u helpen uw gezond verstand en geven je een doel om je 's ochtends.. Als je rond kijkt, kan je bijna verlaten sportscholen waar u kunt en jezelf volledig te saneren zonder gêne. Vergeet niet: de mensen die het minst kunnen veroorloven om de verwarde blik van een dakloze sport zijn mensen die dakloos ZIJN, dus probeer niet om het deel kijken! Niet "laten gaan", als eenmaal afdaling begint, is het moeilijk te trekken. Handhaven van een goed onderhouden uiterlijk kan alleen helpen een positief zelfbeeld te behouden in een tijd dat het wordt serieus uitgedaagd.
  • Sportscholen kan een dure optie zijn. Veel sportscholen assortiment in prijs van 30€ per maand voor een meer typische kostprijs van 45€ per week. Dit is vrij duur voor een douche. Veel gemeenten, kerken en ondersteunende organisaties hebben gratis douches. Het kan een valse economie naar een sportschool te gebruiken alleen voor douches, vooral omdat er veel gratis manieren om in vorm te houden, zonder een sportschool.
   Probeer de slippers of water schoenen herinneren als niet aan een voetschimmel te krijgen en laat de handdoek drogen in de auto.
  • Gemeenschap of recreatie centra die sportscholen en douches zijn een goedkopere optie dan de landelijke ketens. Veel Rec of buurthuizen jaarlijkse lidmaatschappen kosten ongeveer hetzelfde als de maandelijkse lidmaatschappen op nationaal sportschool. Je mag niet in staat zijn om uw items als veilig op te slaan in deze plaatsen wel.
  • De volgende beste keuze is om te controleren in een betaalbare caravanpark een of twee dagen per week. Meestal variëren van ongeveer 15€ -20€ per nacht in Australië, mogelijk meer in de Europa. Je zal een plek om uw auto te parkeren, kunt u wasgoed (meestal tegen betaling) te doen, tanken op het water, hebben een douche en zelfs een tent als je er een hebt. Ze hebben meestal powered sites, zodat u kunt uw elektrische apparaten te laden of uitvoeren van een ventilator of verwarming.
  • Een andere optie, maar mogelijk duurder, is het boek in een goedkope of twee keer per week en het schoonmaken grondig daar (als je het kunt veroorloven).
  • Zwembaden hebben douches, afhankelijk van of ze hebben een eigen kramen of opgezet worden bende stijl, kunnen zij een discrete plek om te douchen bieden.
   Een andere optie om te overwegen-als je niet kunt douchen, gebruiken ongeparfumeerde babydoekjes om schoon te maken, of een "bum douche" in een openbaar toilet waar je je comfortabel te doen voelen.
  • Bij een wegrestaurant, kunt u rond te vragen voor een douche coupon, als je veilig voelen waardoor mensen weten dat je zonder een plek om te verblijven. Wegrestaurants zijn goed te slapen 's ook. Truck Stops kan 's nachts luidruchtig, dus oordoppen zijn aanbevolen.
  • Sommige tolwegen, vooral staat tolwegen, hebben grote rustplaatsen met gratis douches voor truckers. Aangezien deze zijn meestal open 24 uur, deze pleinen zijn ook goede plekken om te slapen.
  • Houd een oogje op community college atletische veld huizen - ze hoeven niet altijd te controleren id's, en kan een goede gratis douche optie zijn. Check hun vergoeding schema - soms kan je een enkele klasse voor een nominale prijs te nemen, waardoor het een legitiem lid van het college gemeenschap, met toegang tot de fitnessruimte, bibliotheek, wi-fi, arbeidsbureau en andere hulpmiddelen (in aanvulling op het leren iets).
 4. 4
  Discreet. Het houden van uw situatie onder wraps minimaliseert de verlegenheid en helpt voorkomen dat een doelwit voor politieagenten en criminelen gelijk.
  • Rouleren tussen verschillende parkeerlocaties te voorkomen dat je opgemerkt.
  • Als je verplaatsen in de geparkeerde auto, langzaam bewegen om te voorkomen dat het schommelen van de auto.
  • Overweeg het gebruik van een auto te dekken. Niet alleen zal het behouden privacy (vooral omdat condensatie op de ramen zal anders maakt het duidelijk dat je er bent), maar het zal ook de auto warmer in de winter te houden. Dit is geen haalbare optie is, echter, wanneer het buiten warm is.
  • Als het zonnig is in de dag, gebruik dan een zonnescherm voor de voorruit.
  • U kunt vinden dat je nodig hebt en je wilt meer privacy dan ramen bieden. Er zijn een paar goedkope manieren om dit privacy krijgen. Reflecterende raam tinten in je rug en voorruit hulp. Zo ook opvouwen tinten op de zijruiten zijn goed. U kunt ook een aantal goedkope doek en of ze spullen in de ramen, plak ze in, of hen op zijn plaats houden door magneten. Zwarte doek is het beste voor de privacy en het blokkeren van licht.
  • Als je het kunt veroorloven, lokale wetten toestaan, en je het niet erg het rijden ermee. Krijg uw ramen getint zo donker als juridisch mogelijk. Dit samen met de voorste parasol en donkere doek of handdoeken kan zorgen voor veel privacy. Als u een handdoek of doek op een untinted raam hang hem schreeuwt dakloze. Je hangt hetzelfde op een getint venster het zal onmogelijk zijn om binnen te zien en zal niet de aandacht te trekken.
  • Houd de ramen open gebarsten terwijl u slaapt, niet breed genoeg voor iemand te bereiken, maar genoeg om frisse lucht toe te staan ​​en dat condens op de ramen.
 5. 5
  Verkrijg de dingen die je nodig hebt. De basisvoorwaarden voor het leven in een auto zijn een deken, een, en een matras of een andere vulling. Vanwege de bij de zitplaatsen setup hoeken, kunt u doffe ontwikkelen rugpijn uit de krappe wijken. Mocht dit gebeuren, moet u pijnmedicatie bij de hand hebt. Zodra u uw slaapspullen, wil je een deken over de achterbank te plaatsen, en gedrapeerd over de twee voorstoelen. Dit zal het licht en uitzicht van de mensen te blokkeren.
  • Een goedkope koeler zal helpen het leven makkelijker maken. Het belangrijkste wat de koeler nodig is om waterdicht te zijn. Koud voedsel zal leiden tot condensatie, terwijl ijs zal smelten. Je wilt niet dat het water binnenkant van uw auto. Een koeler zal helpen om uw bederfelijke levensmiddelen koel. Het zal het meest efficiënt werken wanneer vol, dus flessen koud water aan toe te voegen als je uit eten. Als u ervoor kiest om een ​​elektrische koeler te kopen, het zal een goede ventilatie nodig om te werken. Om deze reden zal het niet goed werken in uw auto kofferbak. Het is het best geplaatst in de auto tijdens het hardlopen. Zorg ervoor dat het wordt alleen uitgevoerd wanneer de motor loopt, of gebruik een lage spanning uitgesneden apparaat, zoals hieronder wordt uitgelegd. Zorg ervoor dat de koeling ventilatierooster is niet iets aan te raken als het uitlaten restwarmte en kunnen sommige dingen in brand gestoken.
  • Een essentieel punt, als je kunt veroorloven is een porta potti, een chemisch toilet. Deze apparaten kunnen echt leven in een auto draaglijk. Ze kunnen worden gekocht voor minder dan 75€ nieuw deze dagen. Als je niet kan veroorloven een porta potti of geen ruimte hebben voor een, kunt u plassen in brede hals flessen zoals Gatorade flessen, of maak een geïmproviseerde emmer stijl toilet.
 6. 6
  Zoek alternatieve manieren van het opwekken van elektriciteit. Een aansteker converter is een optie. Deze zijn handig voor de voeding van lage verbruikers (100 watt), maar als u van plan over het gebruik van uw voertuig te koken, dan moet u aan de macht meer rechtstreeks putten uit uw batterij of je de zekering te blazen. Lopende elektrische kooktoestellen van uw auto is echter tamelijk onpraktisch zonder een dure dual accu en omvormer systeem. Er zijn kleine 12 volt boilers en koekenpannen, maar deze zijn over het algemeen niet erg efficiënt. Je moet ook een veel duurdere omvormer als je van plan bent om dingen die netspanning te gebruiken draaien. U kan nodig zijn om het voertuig stationair draaien tijdens het tekenen van deze kracht als je niet beschikt over een dual accusysteem hebben echter zelfs dan, zijn auto dynamo's niet ontworpen voor een dergelijk gebruik en mogen niet in staat zijn om de huidige u nodig produceren.
  • Een goede koop voor elke auto bewoner is een low voltage cut out-apparaat. Dit apparaat beschermt de batterij van uw auto door het afsnijden van de stroom zodra de batterij een spanning heeft bereikt waar hij de auto nog kan starten, maar kan niet echt draaien plug in apparaten veel meer. Deze meestal detailhandel voor ongeveer 20€ -30€. Ze zijn een zeer goede investering voor een auto bewoner, als voortdurende afvlakking van uw batterij zal beschadigen, wat resulteert in een kostbare vervanging, en het ongemak van het niet kunnen om de auto te starten.
  • Een alternatief voor elektrisch koken apparaten is om gas te gebruiken om te koken, maar weet dit niet gebruiken in het voertuig om veiligheidsredenen. Er zijn veel gevaren verbonden aan het koken in uw auto; onstabiele ondergrond, brandgevaar, verbranding door hete metaal of gemorste vloeistoffen, koolmonoxide opbouwen, ruikt. Koken is buiten de auto. Als u woont in een busje met een stabiele opgezet om te koken, dan koken binnen is oke, mits er sprake is ventilatie.
 7. 7
  Hebben een plek om items die is draagbaar slaan. Krijg zakken u kunt vullen met uw zepen,,, enz. Houden dingen in orde bespaart u een hoop gedoe. Een voertuig lijkt misschien een kleine ruimte, maar de dingen te verliezen kan zeer eenvoudig. Ook het houden van dingen netjes in de auto zal minder aandacht van passerende mensen die toevallig te kijken in de ramen te tekenen. Uw beddengoed verbergt misschien een goed idee zijn (denk aan de romp). Als er geen ruimte in de auto voor een week ter waarde van kleding en benodigdheden, probeer ze te laten bij een vriendin in bewaring en dan kun je een reden om te komen, en ze kunnen u een douche en een plek om te hangen geven out. Als je dat doet uw wasgoed, zeker om hen kurkdroog, als je niet wilt vochtige kleren voor meeldauw of ruiken slecht in de auto. Als je niet in de auto, verlaat ramen gebarsten en droger vellen verspreid over het interieur ruiken fatsoenlijk te houden. Was uw lakens een keer per maand, of anders loopt u het risico ruiken als een dakloze, die je omslag zal blazen en krijg je behandeld als een dakloze.
 8. 8
  Houd vuile kleren apart in plastic zakken, zodat ze niet ruiken al je kleding.
 9. 9
  Evalueer uw voedsel opties. Pindakaas, tonijn en crackers zijn grote nietjes. Heb een doos voor voedsel zodat het niet krijgt vernield. Liters water zijn een noodzaak voor een heleboel dingen. Zullen deze worden beperkt door het gebrek aan koeling. Fast food is duur als je leeft van het weg. Met ouderwetse (grote vlok) havermout, melkpoeder, water in flessen, plastic bekers, en chocolade eiwitpoeder, kunt u ervoor zorgen dat u altijd een voedzame snack om op terug te vallen.
 10. 10
  Voordat u begint te leven in uw auto, gebruik uw vaste adres voor:
  • Huur een po Box of een prive-Mail Box (PMB). Hoewel PMB's zijn vaak duurder zijn, kunt u pakketten ontvangen op hen en sommige diensten laat je een adres formaat, waardoor het lijkt op een appartement, wat handig is voor wanneer iemand een fysiek adres vereist is te gebruiken.
  • Aanmelden voor een lidmaatschap van de sportschool. (Dit kan echter duur zijn, en als je de middelen beperkt zijn, kan je het op een afvoer te zijn.)
  • Vernieuwen alle papierwerk dat een adres om snel te verwerken zal vereisen.
  • Zet waardevolle spullen in een kluis bij een bank.
  Als u vrienden of familie die niet kunnen (of weigeren) u helpen met uw woonsituatie (of je weigert om hen te vragen om hulp) na te denken over tenminste hen te vragen als je hun adres kan gebruiken.
 11. 11
  Blijf positief. Houd uzelf eraan te herinneren dat de situatie is slechts tijdelijk. Besteed elke dag raken van de stoep en op zoek naar banen. Gebruik de plaatselijke bibliotheek en boekhandel niet alleen te zoeken naar banen, maar ook om meer kennis op een manier die zal helpen om door deze en een baan geworden. Het belangrijkste is, praat met mensen zoals maatschappelijk werkers en religieuze organisatie werknemers die sympathiseren en te begrijpen, en proberen te helpen.

Tips

 • Besteed aandacht aan je instincten. Als een parkeerplaats voelt raar om welke reden dan ook, vind je een nieuwe.
 • Als je draagt ​​contactlenzen krijgt u een ontsmettingsmiddel voor uw handen nodig. Beter nog, een bril dragen.
 • Zorg ervoor dat u de documentatie en verzekering voertuig te hebben. Zonder hen, zal uw problemen toenemen.
 • Tint van uw ramen voor privacy; verven werkt beter dan het gebruik van barrières (dekens, etc.), omdat het stelt u in staat om te zien uit, terwijl anderen niet kunnen zien inch Dit kan nuttig zijn wanneer het proberen om onopgemerkt te leven. Barrières trekken ook de aandacht en reclame wat je doet, terwijl getinte ramen zijn zeer vaak op vele auto's.
 • Solliciteer voor HUD Volkshuisvesting in afgelegen gebieden van het land waar er geen wachtlijst.
 • Wal-Marts laten meestal de hele nacht parkeren en slapen in auto's.
 • Als u de nacht doorbrengen in je auto en je alcohol hebt gedronken, niet de sleutels in het contactslot, Als het winter is en je nodig hebt om de auto te draaien voor warmte, te verplaatsen naar de passagiersstoel of rug. Anders zou je een DUI / DWI krijgen net voor het zijn in uw auto.
 • Als uw auto is de capaciteit, het installeren van een opknoping bar. Dit zal een beetje meer opslagruimte bieden alsook houden kleren kreukvrij voor sollicitatiegesprekken, etc.
 • Slapen wordt een uitdaging op het eerste waarschijnlijk omdat er een goede kans dat uw voertuig is niet groot genoeg voor u om volledig strek je lichaam. Zoek een plaats waar u comfortabel kunt slapen met je benen gebogen of tegen je borst. Als alternatief kunt u proberen rechtop in de achterbank en stutten een kussen tegen de muur van de auto.
 • Krijg een auto vereniging lidmaatschap. Dit zal u helpen als u uw batterij drain, of breken.
 • De vuilniswagen of andere wijk geluiden kan je wakker. Overwegen oordoppen.
 • Als je op voedselbonnen, en kan het zich niet veroorloven deodorant of auto luchtverfrisser, baking soda is echt goed substituut die voedselbonnen kunnen kopen. Ook goedkope dollar op te slaan waterstofperoxide samen met zuiveringszout, zijn een fenomenale tandpasta. Als om wat voor reden je niet kunt bad voor een dag of twee, zal zuiveringszout je haar schoon en vetvrij maken.
 • Met behulp van zwembaden voor douche kan zeer worden kosteneffectief. Een enkele keer zwemmen kost ongeveer 5€ en er zijn opties voor maand passeert op vele openbare zwembaden.
 • Een buiten winkel, net als REI in de VS of MEC in Canada, is een geweldige plek om goedkope dingen die je nodig hebt buiten een appartement te wonen krijgen.
 • Wees ervan bewust dat als je dragen een niet-gelicentieerde pistool in Australië dat er zeer strenge straffen voor te doen.
 • Persoonlijke veiligheid dient altijd uw nummer een prioriteit. Messen gebruikt voor voedselbereiding en bandenlichters kan worden gebruikt als wapens. Misschien wilt u kanonwetten uw staat te leren en de aanschaf van een pistool of andere vuurwapens als je zelf een niet al. Criminelen op zoek gaan naar mensen die lijken kwetsbaar, of alleen reizen. Soms is het geluid van een schietklaar pistool zal voldoende is om een ​​potentiële overvaller af te schrikken. Merk echter op dat als de politie zich bewust worden dat je een pistool, kan ze schieten je voor het bezit van een wapen. De politie over het algemeen niet goed daklozen beschouwen en er is veel ongelukkige gevallen van schietpartijen van daklozen (zelfs ongewapend zijn) door de politie.

Waarschuwingen

 • Drink geen alcohol. Hoeft zelfs geen alcohol te brengen in uw auto. Als politie vind je met alcohol in je bloed of in je auto, kan je in ernstige problemen krijgen, zelfs als je niet rijdt op het moment.
 • Als u slaapt in de auto op een regelmatige basis, doe zo weinig andere dingen in de auto mogelijk. Niet eten, lezen, of iets anders dat zal ertoe leiden dat u meer tijd dan nodig in de auto doorbrengen. Hoe meer tijd je doorbrengt in staat, zal het meer geuren ophopen.
 • Als u een auto te dekken gebruiken, nooit de auto lopen of roken terwijl het op. Je kan gemakkelijk stik of krijgt koolmonoxidevergiftiging. Ook, gebruik het dan niet op een warme dag zonder voldoende ventilatie.
 • Wees voorzichtig met wie je vertellen over je leven in een auto. Als ze niet waarschijnlijk om hulp te bieden, dan is het niet de moeite, want je zou kunnen eindigen in gevaar brengen jezelf.
 • Nooit slapen in de bestuurdersstoel als je het kan voorkomen. Je lichaam zal snel associëren die zitting met slapen, het creëren van risico's tijdens het rijden - vooral als je moe bent. Leunen de passagiersstoel of liggen in de rug als er ruimte is.
 • Wees ervan bewust dat het hebben van een pistool in de auto draagt ​​de risico's. Als je wakker schrikken en richt het pistool op de verkeerde persoon (dwz een agent te tikken op het raam), kan je de wind wordt zelf neergeschoten.
 • Vermijd het besturen van de auto. Hoewel het lijkt onschuldig, weet de politie niet vriendelijk aan gemarginaliseerde mensen. Een gevaar is dat ze een verslag over u aan een regering kantoor in de hoop dat ze je rijbewijs zult intrekking kan schrijven.

Dingen die je nodig hebt

 • Auto met verzekering en rijbewijs
 • Dekens en kussens
 • Handdoeken en washandjes
 • Water
 • Gas
 • Voedsel
 • Lidmaatschap van de sportschool (u schoon blijven en werk uit stress)
 • Automobiel vereniging lidmaatschap (als uw auto verzekering heeft geen betrekking Roadside Assistance)
 • Als je dakloos zijn geweest voor een tijdje, kan je geen geld hebt voor autoverzekeringen. Wees ervan bewust dat je kan worden beschouwd als een zwerver. Uw auto kan in beslag genomen worden.