Wkinl

Hoe je de stuurinrichting vast te zetten op een rijdende zitmaaier

Het is een machteloos gevoel om niet in staat zijn om uw rij gazon trekker te sturen. Het is veel beter om de tijd te nemen om uw stuurmechanisme repareren dan om te bevestigen wat je tegenkwam omdat je niet kon sturen uit de buurt.

Stappen

Hoe je de stuurinrichting vast te zetten op een rijdende zitmaaier. Verwijder de maaier kap en eventuele gemakkelijk verwijderbare panelen leidt tot de stuurinrichting, die zich direct onder het stuur.
Hoe je de stuurinrichting vast te zetten op een rijdende zitmaaier. Verwijder de maaier kap en eventuele gemakkelijk verwijderbare panelen leidt tot de stuurinrichting, die zich direct onder het stuur.
 1. 1
  Veilig zijn. Bij alle werkzaamheden aan uw grasmaaier, koppelt u de bougiekabel en negatieve accukabel.
 2. 2
  Verwijder de maaier kap en eventuele gemakkelijk verwijderbare panelen leidt tot de stuurinrichting, die zich direct onder het stuur. Hoe meer ruimte je jezelf aan het werk in, hoe minder kapotte knokkels je zal hebben.
 3. 3
  Controleer alle bussen en lagers. De nummer een reden voor de besturing problemen is versleten bussen. Op Craftsman maaiers, speciale aandacht besteden aan de bus aan de onderkant van het stuur as. Op MTD maaiers, speciale aandacht besteden aan de bussen op de vooras.
 4. 4
  Controleer alle versnellingen op tekenen van uitglijden.
 5. 5
  Vervang alle onderdelen die geen tekenen van slijtage met nieuwe onderdelen te tonen. Zelfs als een deel niet heel slecht uit, het zal al uw nieuwe onderdelen slijten veel sneller.
 6. 6
  Controleer op versleten koppeling. Het stuurwiel moet minder dan 1/16 slag van "play" daarin. Als u nodig hebt om het stuurwiel niet meer dan 1/16 van een bocht voor de wielen bewegen, vervang versleten kogelgewrichten of koppeling.
 7. 7
  Test uw reparatie. De wielen helemaal naar een kant, dan tot aan de andere kant. Zorg dat er geen bindende overal, en dat de wielen draaien net zo ver naar links als naar rechts.
 8. 8
  Vervang alle panelen en de motorkap.
 9. 9
  Sluit de bougiekabel en de accukabel.

Tips

 • Stap uit uw handleiding. Het heeft een schema van elk onderdeel van uw maaier en hoe alles gaat uit elkaar. Het zal een grote hulp voor u zijn, gebruik het.
 • Neem ruim de tijd. Als u niet beschikt over veel tijd, neem uw maaier naar een professionele monteur.
 • Als uw besturing heeft meer dat een 1/4 draai.... Er is iets mis 1/4>. Het moet veel strakker. Als uw stuurwiel heeft dat veel te spelen dan je wielen hebben ook dat veel spelen die meerdere problemen, waaronder de veiligheid (responstijd) en functionaliteit bij een poging om te rijden in een rechte lijn en over ruw terrein (bijv. wortels) kunnen veroorzaken. Dus tenzij u uw gazon te maaien in golvend of zigzag lijnen zorgen ervoor dat uw stuurwiel is minder dan een 1/4 draai spelen (wat nog steeds een stuk). Maar er zijn verschillende soorten sturingsmechanismen en elk heeft zijn eigen tolerantie stack up die de hoeveelheid van het spel zal beheersen. Lang verhaal kort, koop een kwaliteit tractor en je zal geen problemen hebben.
 • Besteden veel aandacht aan hoe elk onderdeel komt uit elkaar en zet het weer in elkaar precies dezelfde manier.

Waarschuwingen

 • Veilig zijn. Zorg ervoor dat de maaier niet kan worden gestart, terwijl u bezig bent met het. Koppel de bougie en de batterij.
 • U wilt misschien monteurs handschoenen te dragen. Sturingsmechanismen zijn in krappe plek en kon je de huid van je knokkels schrapen als je niet voorzichtig bent.