Wkinl

Hoe maak je een shirt vouwen met het warenhuis methode

Ben je ooit in een winkel waar de medewerkers vouwen hun overhemden op zo'n nette manier dat het verleidelijk is om het terug naar huis proberen, alleen te vinden het moeilijk om te repliceren? Als u wilt maken uw dressoir een toevluchtsoord geworden voor deze mooiere-gevouwen shirts, of misschien wil je wel lekker en refold probeerde op overhemden bij het warenhuis, gebruikt u de stappen hieronder.

Stappen

Hoe maak je een shirt vouwen met het warenhuis methode. Leg het shirt naar beneden met de rug naar u toe en strijk het gelijkmatig.
Hoe maak je een shirt vouwen met het warenhuis methode. Leg het shirt naar beneden met de rug naar u toe en strijk het gelijkmatig.
 1. 1
  Leg het shirt naar beneden met de rug naar u toe en strijk het gelijkmatig. Laat de armen lag natuurlijk verlengd.
 2. 2
  Breng een armband over aan de rand van de stof, zodat de arm legt verticaal naar beneden de vouw van het shirt. (U kunt ook brengen de armlet rechtdoor over, want dit kan geen kwaad het eindresultaat.)
 3. 3
  Doe hetzelfde met de andere kant, het vouwen van de armband over aan het verticale deel van de.
 4. 4
  Vouw het shirt, zodat de ene kant komt op het midden van het shirt bij benadering.
 5. 5
  Vouw de andere kant van het shirt om dit zelfde centrum, maar laat deze kant volledig kriskras over naar de andere gevouwen kant. (Iets tipping overlappend is oke.)
 6. 6
  Breng de onderkant van het shirt iets omhoog boven de kraag van het shirt.
 7. 7
  Draai het shirt, en je klaar zou moeten.

Tips

 • Het proces kan ook worden gedaan om shirts die kappen (vouw ​​de kap naar beneden in plooi voordat aanvankelijk vouwen van de mouwen naar binnen) hebben, shirts met ritsen / toetsen / etc. (Knop / rits het shirt voordat vouwen). Het maakt echt niet uit wat voor soort shirt je fold op deze manier. Zelfs de korte mouwen T-shirts kunnen worden gevouwen op deze manier. Er kan niet veel aan de mof, dus licht naar binnen vouwen, volgens de resterende stappen op dezelfde manier.
 • In Europa, verscheidene winkels met mooie vouwen werkwijzen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, JCPenney, Old Navy en Sears. Als je een vrij moment, bekijk een retail assistent doet plooien te helpen verbeteren uw begrip.

Dingen die je nodig hebt

 • Ontvouwde overhemd van welke aard
 • vlakke ondergrond voor het vouwen