Wkinl

Hoe maak je een stroomstoring draaglijk te maken

Stroomstoringen zijn meer dan alleen zitten in het donker. De koelkast stopt en alles begint te ontdooien. Als je leeft in het tropische klimaat, de airconditioning is het eerste af te sluiten en zo zijn de plafondventilatoren. Out komt de zaklampen en draagbare ventilatoren, en je gewoon rustig zitten, wachtend op de uit te keren. De meeste stroomuitval, veroorzaakt door ongelukken die compromis hoogspanningsleidingen, meestal worden gerepareerd in een dag of twee. In het geval van orkanen of tornado's, kon stroomuitval laatste weken.

Stappen

Hoe maak je een stroomstoring draaglijk te maken. Denk aan het soort calamiteiten uw specifieke woning is het meest waarschijnlijk gezicht.
Hoe maak je een stroomstoring draaglijk te maken. Denk aan het soort calamiteiten uw specifieke woning is het meest waarschijnlijk gezicht.
 1. 1
  Denk aan het soort calamiteiten uw specifieke woning is het meest waarschijnlijk gezicht. Een sneeuwstorm-gevoelig gebied zal verschillen van de ene in een tropisch gebied dat vaak wordt geconfronteerd orkanen. Stedelijke gebieden worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen dan het platteland.
 2. 2
  Koken bederfelijke levensmiddelen. Als de temperatuur stijgt, neemt iets uit de koelkast die kunnen bederven en voor te bereiden om het te koken of verbruiken voordat het opwarmt. Eet bederfelijke voordat bederf kan optreden.
 3. 3
  Hebben een stabiele levensmiddelen die niet gekoeld hoeven te worden. Degenen die niet koken nodig hebben zijn zelfs beter.
  • Ingeblikt vlees, vis, soepen, groenten en sappen zal werken, en kan maandenlang in een tijd worden bewaard. Crackers, koekjes en snacks voor de kiddies zijn een noodzaak. Eet deze items na de bederfelijke worden gegeten of onveilig zijn om te eten.
  • Om bederfelijke langer te maken, voorkomen dat het openen van de koelkast, tenzij het absoluut noodzakelijk is. De lucht in de koelkast dan koud blijft voor een beperkte hoeveelheid tijd, zelfs nadat de stroom uitvalt. Maar hoe meer je bloot aan kamertemperatuur, hoe sneller het zal opwarmen en hoe sneller je eten zal bederven. U kunt ook het minimaliseren van warmte te krijgen door de verpakking alles in de koelkast stevig tegen elkaar.
 4. 4
  Een back-up methode verwarmen voedsel en water. Een camping kachel is ideaal (en zorg ervoor om te weten hoe het veilig gebruik - zie waarschuwingen). Een barbecue grill zal heel goed werken, maar breng het niet in het huis. (Je wilt niet koolmonoxidevergiftiging.) Een gaskachel kan vaak werken als je wedstrijden voor de ontsteking. Denk eraan om voldoende brandstof bij de hand hebt voor uw kooktoestel of barbecue in het geval uw avontuur duurt enkele dagen.
  • Water is eigenlijk belangrijker dan voedsel, en als uw waterleiding is pomp aangedreven, kan het uit te geven in een stroomstoring. Opzij zetten veel gallons of liter drinkwater. Vul je bad of emmers met water voor het doorspoelen van het toilet, wassen, enzovoort.
  • Lees het artikel met de titel Hoe nooddrinkwater Krijg uit een boiler.
 5. 5
  Heeft u een back-up-methode voor het verwarmen of koelen van uw woning tijdens een black-out, afhankelijk van de behoeften van uw klimaat's. Heb je nodig om voorraad op hout voor de houtkachel? U zou moeten overwegen het kopen van draagbare ventilatoren en koud water spoelt om koel te blijven. Als uw huis draait op aardgas of propaan, installeer een gas gestookte open haard die zijn eigen thermozuil elektronische ontsteking heeft. Mocht u een gas-aangedreven generator te krijgen?
 6. 6
  Bereid door inrichting van uw huis met automatische stroomuitval veiligheidsverlichting, zodat het niet donker worden wanneer de stroom uitvalt. Veel van de commerciële stijl noodverlichting kijken vrij slecht op de muur van uw keuken of woonkamer, en ze meestal alleen laatste 90 minuten - dag of nacht.
  • Proberen om stroomuitval veiligheidslichten vinden die duisternis voelen voordat u verder gaat. Anders zullen de batterijen dood zijn voordat de duisternis komt.
  • Nieuwe stroomstoring veiligheid lichten gewoon raken van de markt leveren licht voor langere tijd als gevolg van de verbeteringen in LED helderheid en levensduur van de batterij.
  • Kijk voor stroomstoring veiligheid lampjes op het web en vinden degenen die je in elke kamer van uw huis kunt installeren zonder dat een doorn in het oog. Begin met de keuken en badkamers - de twee meest gebruikte kamers van het huis.
 7. 7
  Stroomuitval kan betekenen 'krijgen uit het huis' tijdens de dag als het veilig is om dat te doen. Ga naar het winkelcentrum, of neem in een film. Heb een paar goede maaltijden in een nabijgelegen diner of bij een fast food restaurant.
  • Tenzij je sneeuw gebonden, of ziek zijn, is er geen reden om binnen te blijven en worden ongemakkelijk. Er is genoeg tijd voor dat wanneer het te laat is om te blijven uit.
 8. 8
  Vergeet niet dat er geen tv, geen licht, en games die moeten lezen zal niet in staat zijn om te spelen zal zijn. Zet uw zaklamp alleen wanneer u het nodig om te bewegen. U kunt make-up je eigen games, liedjes zingen, of de praktijk van de oude kunst van het praten met elkaar. Wees speels indien mogelijk.
  • Lees een boek om de tijd te doden. Vergeet niet, dit kan alleen worden gedaan tijdens de uren met daglicht. 'S nachts, het beste is om te gaan slapen. De tijd gaat sneller als je slaapt, vooral als er niets anders te doen dan wachten.
 9. 9
  Houd een batterij aangedreven camping "lantaarn" beschikbaar. Deze zullen een kamer beter dan een zaklamp licht. Houd er ook een "handboek" blikopener handig om dierlijk voedsel blikjes evenals andere ingeblikte goederen te openen.
 10. 10
  Houd een batterij aangedreven radio beschikbaar voor lokaal nieuws en hulpdiensten ontwikkelingen volgen. Mobiele telefoons zullen ook hun lading verliezen snel dus met een batterij aangedreven mobiele telefoon wisselaar is ook een goed idee.

Tips

 • Wanneer de stroom doet mislukken en de lichten gaan uit waardoor je in pikzwarte duisternis, niet meteen te springen tot je flitslichten vinden. Neem een ​​minuut of twee te laat uw ogen aan te passen aan de duisternis voordat hij. U zult verbaasd zijn hoe veel beter je kunt zien en je zal niet zo waarschijnlijk jezelf pijn door te lopen naar een tafel, muur, deur, enz.
 • Houd een aantal bordspellen, zoals schaken, dammen, of puzzels in het huis... handig en houdt u en kinderen bezig als er geen video of tv beschikbaar. Denk aan de manier waarop mensen zich vermaakten vóór de uitvinding van elektriciteit.
 • Niet blijven bellen het energiebedrijf om uit te vinden hoe lang je zonder stroom blijven. Zodra is echt genoeg. Het energiebedrijf is het meest waarschijnlijk vol met toegewijde, getrainde mensen die weten dat je stroom is uitgeschakeld, en proberen om het probleem op te lossen. Zeuren ze is niet een of andere manier gaat maken van de kracht gaan op een sneller, en kan vastbinden telefoonlijnen in een echte noodsituatie.
 • Zet lichtgevende stickers op zaklampen. Hebben zaklampen waar de stickers kunnen "opladen" wanneer verlichting op: boekenplank, naast de TV, bedstand, enzovoort. Wanneer de stroom wordt uitgeschakeld, zal de locatie van uw zaklamp duidelijk zijn.
 • Vergeet niet dat draagbare telefoons niet werken tijdens een black-out. Zorg ervoor dat u ten minste een vast toestel in het huis. Een mobiele telefoon zal werken meestal, maar houd een autolader handig in het geval uw batterij bijna leeg is.
 • Als uw computer is aangesloten op een Uninterruptible Power Supply (UPS) / UPC batterij back-up, sla je alles op en sluiting uw computer zo snel als je kunt.
 • Koop een paar boeken voor verveling. Het zal wat tijd te doden en u te vermaken zonder elektriciteit.
 • Aankoop en gebruik "Self Powered Radio" en "Self Powered zaklampen" en glow sticks. Vindt deze bij de plaatselijke Wal * Mart (voor de zelf-energie lichten en de glow sticks), en bij de lokale Radio Shack (voor de eigen stroomvoorziening radio's). Deze niet-batterijen te gebruiken op alle, en zijn veiliger in gebruik dan kaarsen, en u zult worden geïnformeerd over wat de oorzaak van het falen, zoals sommige idioot die een paal geraakt, of een dier kwam in een transformator, kortsluiting het uit, of wanneer macht zal worden hersteld.
 • Bij de eerste aankondiging van een verlies van macht, bel het energiebedrijf om hen te informeren. Het kan voorkomen dat u de eerste om op te merken wanneer anderen aan het werk zijn, en als je niet te vroeg waarschuwen, zullen ze niet starten vaststellen wat de oorzaak zou kunnen zijn.
 • Als u woont in een gebied dat dit probleem chronisch is, is het een goed idee om een ​​wind aangedreven generator en zonnepanelen, en een generator die "eco-friendly" brandstof gebruikt, zoals "Bio-Diesel" krijgen, een veel 12v Deep Cycle batterijen, omvormers, en zorg ervoor dat dit alles is geïnstalleerd op een manier om te voorkomen dat het doden van lijn bemanningen, en dat u "Auxiliary Power" zal hebben

Waarschuwingen

 • Kaarsen, als het onjuist gebruikt, kan brand veroorzaken. Meer dan 140 mensen sterven elk jaar van kaars gerelateerde huis branden volgens de National Fire Protection Agent - bijna een derde van het gebruik van kaarsen voor verlichting Kaarsen worden niet aanbevolen als lichtbronnen tijdens stroomstoringen Zaklampen zijn veel veiliger...
 • Benzine aangedreven generatoren mensen doden bij gebruik binnenshuis of in aangrenzende garages die het mogelijk maken de dampen te stromen in het huis. Koolmonoxide is reukloos en uw CO-detectoren zal waarschijnlijk niet werken als je geen elektriciteit. Gebruik nooit een generator in uw huis, garage of andere gesloten omgeving!
 • Wees uiterst voorzichtig bij het gebruik van een generator en zorgen dat alle verlengsnoeren zijn juiste afmetingen en UL. Generatoren kunnen en doen elektrocuteren mensen.
 • Deze gids verwijst naar reguliere, enkele dagen lang alleen voeding uitval. Dit heeft geen betrekking op orkanen of tornado's, of andere stormen die ook leiden tot stroomuitval en af ​​te breken en te vernietigen hoogspanningsleidingen. De voorbereiding is intenser wanneer de stroom uitvalt vanwege stormen en breuken. Als dit het geval is, kan het tijd om het huis evacueren.
 • Barbecue grills en kamp kachels vermoorden mensen - van branden en koolmonoxide emmissions. Gebruik met uiterste voorzichtigheid en nooit brengen gas gestookte apparatuur in uw huis of garage.

Dingen die je nodig hebt

 • Niet-bederfelijke etenswaren
 • Zaklampen
 • Een gasfornuis, barbecue, of kamperen fornuis
 • Ignition voor de kachel, zoals lucifers of een aansteker