Wkinl

Hoe maak je een pre hung deur vervangen

Een deur vervanging is een vrij groot project. Als uw deur eenvoudig kan worden afgewerkt of anderszins hersteld, dat eerst proberen. Deze deur was zeer slecht bekrast door de vorige eigenaars 'hond en het had kromgetrokken tot het punt waar geen tochtstrip de keuken gezellig kon houden.

Stappen

Hoe maak je een pre hung deur vervangen. Lees en begrijp alle instructies voordat u begint.
Hoe maak je een pre hung deur vervangen. Lees en begrijp alle instructies voordat u begint.
 1. 1
  Lees en begrijp alle instructies voordat u begint. Vergeet niet om opgenomen instructies van de fabrikant deur lezen, ook. Zij kunnen gegevens die specifiek zijn voor uw deur. Er zullen momenten dat het lastig is om te stoppen en te lezen richtingen.
 2. 2
  De grootte van de baan. Is er trimmen aan beide zijden van de deur, of moet u gips, gipsplaten, of stucwerk patchen wanneer de deur wordt vervangen? Onderzoekt het kozijn en bericht iets over de vloer, drempel of andere omgeving die problemen kunnen veroorzaken. Trek een stuk
 3. 3
  Werven een assistent of twee. Een deur, vooral een buitendeur, is groot en zwaar, en je zult er iemand nodig om te helpen tillen op zijn plaats. U en uw assistent zal ook helpen elkaar om shim de deur en ter aanpassing aan beide kanten tegelijk. Ook kan een van jullie iets omhoog houden, terwijl de andere vastmaakt het op zijn plaats. Probeer niet deze baan alleen.
 4. 4
  Kies een milde, droge dag, als dit een buitendeur. Dit project omvat het nemen van de deur helemaal uit zijn kader, wat betekent dat je een brede, deur-en kleinbedrijf gaten zult moeten voor een periode van tijd. Als u de keuze, vermijd extreme temperaturen en regenachtig weer.
 5. 5
  Zorgvuldig te meten de deur en selecteer de juiste deur. Een deur is niet iets wat je vaak veranderen, dus kies een klassieke styling en een robuust ontwerp, vooral voor een buitendeur. Het is de moeite waard het onderzoeken van de relatieve voordelen van staal, glasvezel en hout en het maken van een weloverwogen beslissing.
 6. 6
  Verf de deur voordat u deze installeert, als u dat wenst.
 7. 7
  Verzamel alle benodigdheden. Op het moment dat de deur uit of halverwege en de wind waait in is niet de juiste tijd om te stoppen en bezoek de bouwmarkt.
 8. 8
  Duidelijk een werkruimte. Je zult voldoende ruimte moeten aan beide zijden van de deur om de deur vast te stellen, plus ruimte voor gereedschap en materialen. Plan vooraf aan meubels, bloempotten, en alle andere obstakels te verplaatsen uit de weg.
 9. 9
  Bereid de lockset, deurknop, en / of nachtschoot. Rekey het slot, als u dat wenst. Hebben het klaar om te gaan wanneer de tijd komt om het te installeren.
 10. 10
  Verwijder de bekleding aan beide zijden van de oude deur, waardoor het kozijn. Als u deze bekleding zal hergebruiken, zorg om het voorzichtig te verwijderen en het af in een stuk. U kunt in de oude nagel gaten vullen met stopverf voordat je herschilderen. Als u de trim zal vervangen, kunt u wensen om de oude bekleding slaan totdat je de nieuwe bekleding op dezelfde grootte hebben gemeten en gesneden.
 11. 11
  Scheid de oude deur van zijn frame.
  • Verwijder de oude deur uit zijn scharnieren, dan verwijder deze voorzichtig. Buitendeuren zijn zwaar! Dan, zorg ervoor dat de langste schroeven zijn uit de scharnieren aan de deurstijl kant. Er zijn een paar schroeven die gewoon houden de scharnieren aan de deurstijl, en er zijn anderen die helemaal doorlopen naar het frame.
 12. 12
  Scheid de oude deurpost van het frame. Tenzij je kunt vinden en trek de nagels (ze waren waarschijnlijk gedreven en puttied dan), gebruik dan een reciprozaag met een metaal-snijmes naar rechts dwars door de nagels. De reciprozaag kan ook snijden door schroeven, maar ze zijn meestal gemaakt van gehard metaal, dus het zal een lange tijd duren.
 13. 13
  Als het los, tip de deurstijl uit het frame en verwijder deze. Verwijder de drempel als je te vervangen.
 14. 14
  Het schoonmaken van de opening. Trek resterende nagels of delen van de nagels, of pond hen in, gelijk met het oppervlak van het frame. Verwijder ook alle oude isolatie of kalefateren.
 15. 15
  Sommige exterieur pre-hung deuren komen met baksteen molding reeds bevestigd. Afhankelijk van de pasvorm van de stijl aan het frame, kan het noodzakelijk zijn om deze vormen te verwijderen. Mocht dit nodig of wenselijk zijn, plaats een blokje hout aan de achterkant van het gieten en tik zachtjes met een hamer het werken rond deur tot molding loskomt.
 16. 16
  Kijk naar de deurstijl en bepalen of het scharnier schroeven steken door, vaak ze zijn. Als ze, zand hen spoelen met een bandschuurmachine of een grinder.
 17. 17
  Kijk naar deurknop cut-out en er zeker van zijn dat elk apparaat dat wordt gebruikt om vast te houden deur uitgelijnd kunnen na de installatie worden verwijderd. Het is raadzaam om deze te laten bestaan ​​als na de installatie kan worden verwijderd.
 18. 18
  Controleer zeer zorgvuldig voor eventuele spijkers gaan door de deurpost in de deur, en trek ze uit. Veel fabrikanten deur gebruiken deze techniek om de deur tijdens het transport veilig te houden.
 19. 19
  Trek alle nietjes, scheepvaart materialen, enz. Out.
 20. 20
  Test passen bij de nieuwe deur. Beveilig de deur tegen opening (niet vergeten dat het heeft nog geen deurknop). Met uw assistent, zet het op zijn plaats en zie hoe het hangt. U wordt afstelt fit in opeenvolgende stappen, maar u kunt een algemeen idee van de problemen op deze manier te krijgen. Weer verwijderen van de deur, voor het moment.
 21. 21
  Controleer het frame voor waterpas en loodrecht en nu corrigeren geen grote problemen. De ruwe opening moet ongeveer een centimeter breder en een halve centimeter groter dan de nieuwe deurstijl, noteer deze marges. Als u nodig hebt om te trimmen of opbouwen vloer tot een vlakke ondergrond te bieden voor de deur, doe dat nu.
 22. 22
  Van de poort zodat deze geopend kan worden in de opening, indien mogelijk.
 23. 23
  Kijk naar de onderkant van de nieuwe deur en een idee krijgen van de gebieden die zal contact opnemen met de dorpel. Let op, sommige deuren hebben verstelbare drempels, zeker kalefateren zal niet interfereren met dit mechanisme. Solliciteer royale kralen van kalefateren langs de dorpel, over de opening. Dit zal jouw weer-en waterdicht er zijn, dus wees gul. Kalefateren is vrij goedkoop, en je kunt altijd veeg overtollig.
 24. 24
  Tip de deur in de opening, en pas in of uit tot deurstijl is gelijk met muurvlakken. Als deurstijl is smaller dan de originele deur, set deurstijl spoelen met uit zijwand.
 25. 25
  Begin shimming tussen de deurpost en het kozijn. Stack wigvormige shims in tegengestelde richting wijzen en rijden ze in totdat ze nemen de benodigde ruimte. Begin bij de onderkant aan de scharnierzijde, daarna bij de tegenoverliggende onderste hoek. Ga naar de top van de scharnierzijde en de bovenkant van de andere kant. Dan shim direct achter de bovenste, middelste en onderste scharnieren. Rijdt u schroeven door de deurstijl, shims, en frame, dus voor de shim plaatsen achter de scharnieren, zet de shims direct achter het lege gat. Tenslotte shim tegenover de bovenste en onderste scharnieren en net boven en onder de nachtschoot.
  • Het doel van al deze shimming is te midden van de deurstijl in het kozijn en vierkant, schietlood, en het niveau van de deur. Gebruik een stuk materiaal van een geschikte dikte, waarschijnlijk ongeveer 1/8 ", helemaal rond voelen de deur, zodat de afstand tussen de deur en de deurpost is consistent en zelfs. Dit is enigszins een proces van trial and fout. Gebruik de deur zelf in te schatten waar het frame moet kunnen zijn vierkant. Wees geduldig en maak de nodige wijzigingen, duwen de shims verder in of ze uit te trekken. Het is de moeite waard te kieskeurig in dit stadium, omdat deze aanpassingen zal invloed hebben op de fit en werking van uw nieuwe deur voor de komende jaren.
  • Ook passen de deur locatie voor naar achter. Als de deur wordt weatherstripped, kijk voor zelfs compressie van de tochtstrip van boven naar beneden. Zo niet, kijk voor een nog hiaat wanneer de deur gesloten is. De deurstijl moet ook gelijk met de wand zo veel mogelijk. Vergeet niet, de trim nodig om terug te gaan op het einde.
  • Als de deur heeft voorgesneden openingen voor de knop en nachtslot, zorg ervoor dat ze goed af te stemmen als u shim de deurstijl.
  • Het plaatsen van een schroef door de deurstijl en vulplaatjes zal de stijl lichtjes trekken naar het frame.
  • Pasringen kan worden gebruikt om het parallellogram van het dagstuk corrigeren en hout of een beetje bij het vulstuk buigen.
 26. 26
  Wanneer de deur rondom wordt opgevuld, kunt u testen openen en sluiten, maar zorg ervoor dat het gewicht te ondersteunen, zodat het niet trekken alles uit uw zorgvuldige aanpassingen. Niet meer openen dan ongeveer 30 graden.
 27. 27
  Installeer de lange schroeven in ieder scharnier, door de shims, in het frame. Deze zullen de deur op zijn plaats houden. Houd in gedachten dat de schroeven de deurstijl zal trekken in de richting van het frame, dus ga op deze manier: vast, controleren, aan te passen, te herhalen. Hier worden de schroeven verborgen onder de tochtstrip.
 28. 28
  Ga verder naar de andere shim locaties en schroef of spijker door die in het frame, opnieuw controleren en instellen als je gaat. De deur moet nu goed worden ondersteund, zodat u kunt controleren het openen en sluiten.
 29. 29
  Wanneer de deurstijl is niveau, schietlood en vierkant, installeer het nachtslot, deurknop, en sluitplaten. Zie de gerelateerde Googles voor deze procedures.
 30. 30
  Snijd de shims zodat ze gelijk met de stijl en ruwe opening. U kunt een kleine zaag gebruiken, maar shims zijn meestal gemaakt van zacht genoeg hout dat je ze kunt trimmen door het scoren van hen met een mes en happen ze af.
 31. 31
  Isoleer de ruimte tussen de deurpost en het frame. U kunt zeer kleine rollen van glasvezel isolatie kopen of u kunt een ander materiaal te gebruiken. Wees voorzichtig van het gebruik van de foam-in-place-isolatie, het soort dat in een spuitbus komt. Sommige formuleringen kan genoeg uit te breiden naar de deurstijl duwen misplaatst. Je moet gebruik maken van de minimaal uit te breiden schuim als u besluit om.
 32. 32
  Vervang de trim en past deze indien nodig. De trim in de foto's werd verkort een beetje en verhuisde naar beneden aan de binnenkant en uitgebreid aan de buitenkant, omdat de nieuwe deur ligt iets lager dan de oude.
 33. 33
  Kalefateren rond de trim of vormen, binnen en buiten. Op een buitendeur, is weerbestendig, aan een deur, het is meer een cosmetisch materiaal, uitgevoerd met het oog verf.
 34. 34
  Schilderen of afwerking van de deur, als je niet al, en verf de trim aan de omgeving passen.
 35. 35
  Installeren tochtstrip, kick platen, en alle andere accessoires.
 36. 36
  Methode voor opknoping met gieten bevestigd. Afstanden van dorpel tot scharnieren en noteer de metingen.
 37. 37
  Meet vanaf de vloer omhoog, aan de scharnierzijde van de deurstijl en teken plaatsen van de scharnieren.
 38. 38
  Trek breedte van de deur assemblage van breedte van ruwe opening en delen door 2. Dit is de verticale zin.
 39. 39
  Stack shims in afwisselende richtingen tot je een stack die gelijk is aan de dikte van de verticale marge. Dit is uw shim-pack.
 40. 40
  Plaats shim-pak direct over de markering op de framing van de laagste scharnier en spijker op zijn plaats. Dit zijn onder schijven. Shims moeten horizontaal of over de framing zijn, met een aantal steken aan beide zijden.
 41. 41
  Maak nog een shim-pack.
 42. 42
  Plaats een 6 meter hoogte tegen de onderkant shims en plaats de shim-pack over bovenkant scharnier lijn. Druk op niveau tegen top shim-pakken en aanpassen door elkaar te trekken vulplaten, of duwen ze samen totdat het niveau leest schietlood. Spijker de shims op hun plaats. Dit zijn de top vulplaatjes.
 43. 43
  Maak nog een shim-pack.
 44. 44
  Plaats niveau tegen bodem shims en top shims, en zet de shim verpakking tussen niveau en framing, op het middelste scharnier, en zoals boven bij te stellen tot dicht tegen niveau. Spijker op zijn plaats. Herhalen als deur heeft meer scharnieren.
 45. 45
  Snijd overtollig shim materiaal af iets smaller dan wanddikte.
 46. 46
  Kijk naar de deurstijl en bepalen of het scharnier schroeven steken door, vaak ze zijn. Als ze, zand hen spoelen met een bandschuurmachine of een grinder.
 47. 47
  Kijk naar deurknop cut-out en er zeker van zijn dat elk apparaat dat wordt gebruikt om vast te houden deur uitgelijnd kunnen na de installatie worden verwijderd. Het is raadzaam om deze te laten bestaan ​​als na de installatie kan worden verwijderd.
 48. 48
  Controleer zeer zorgvuldig voor eventuele spijkers gaan door de deurpost in de deur, en trek ze uit. Veel fabrikanten deur gebruiken deze techniek om de deur tijdens het transport veilig te houden.
 49. 49
  Trek alle nietjes, scheepvaart materialen, enz. Out.
 50. 50
  Van de poort zodat deze geopend kan worden in de opening, indien mogelijk.
 51. 51
  Kijk naar de onderkant van de nieuwe deur en een idee krijgen van de gebieden die zal contact opnemen met de dorpel. Let op, sommige deuren hebben verstelbare drempels, zeker kalefateren zal niet interfereren met dit mechanisme. Solliciteer royale kralen van kalefateren langs de dorpel, over de opening. Dit zal jouw weer-en waterdicht er zijn, dus wees gul. Kalefateren is vrij goedkoop, en je kunt altijd veeg overtollig.
 52. 52
  Voer een rups kit aan de achterzijde van de bakstenen mal bij de rand. Dit zal een afdichting rond de deur.
 53. 53
  Tip de nieuwe deur omhoog op de kalefateren.
 54. 54
  Plaats de deur in de opening en duw scharnierzijde strak om shims en baksteen molding strak naar buiten muur.
 55. 55
  Nagel een 16 gegalvaniseerde afwerking spijker door de bakstenen gieten in de muur framing, op de bovenste scharnier locatie.
 56. 56
  Nu kan je voorzichtig de deur open en spijker nog eens 16 cent afwerking spijker door deurstijl in framing op de bovenste scharnier locatie. (Schuif de tochtstrip kant en probeer nagels op een zodanige wijze dat wanneer de strippen op zijn plaats zal betrekking hebben op de nagel gaten te plaatsen. Sluit de deur
 57. 57
  Controleer de marge tussen de bovenkant van de deur en de deurpost hoofd, op de hoeken. Als de dorpel / vloer was niveau moet dit recht, waar u het wilt.
 58. 58
  Spijker door baksteen molding bij volgende scharnier locatie werken van boven naar beneden. Zorg ervoor dat de deurstijl wordt strak gehouden tegen de vulplaatjes achter het scharnier. Open deur. Herhaal bovenstaande spijkeren volgorde totdat u de scharnierzijde stevig genageld.
 59. 59
  Verwijder de middelste schroeven uit de scharnieren waar zij hechten aan de deurstijl, en vervang met schroeven van voldoende lengte om te gaan door shims en in framing tenminste 1-1/2 inch. U kunt vervangen als vele schroeven met lange degenen zoals u wilt.
 60. 60
  Op dit punt de deur is in principe opgehangen. Nu moeten we passen het. Duw baksteen schimmel op de klink kant strak aan buitenmuur. Langzaam open en sluit de deur en kijk of er geen problemen. Dingen te zoeken, maakt het slepen even waar?, Wanneer het wordt gesloten wordt de deur plaat aanraken van de tochtstrip rondom gelijkmatig? Als de deur ziet er OK plaats dan een schroef door de drempel aan het einde bij de klink kant, zorg ervoor baksteen schimmel is strak aan de muur.
 61. 61
  Plaats een 16 cent afwerking spijker door bakstenen schimmel boven op de klink kant van de deur.
 62. 62
  Breek het dunne uiteinde van een shim tot het einde dezelfde breedte heeft als de marge tussen deur en dagstuk. Dit is uw spacer of gauge.
 63. 63
  Maak een andere shim pakket
 64. 64
  Plaats spacer tussen deur en deurpost tegen de uitoefenprijs (deurknop). iets boven of onder de uitoefenprijs pen, (het gebied uit te snijden van de deurpost aan de slotplaat te aanvaarden).
 65. 65
  Plaats shim verpakking tussen deurpost en framing tegen de uitoefenprijs.
 66. 66
  Pas shims tot ze vastzit.
 67. 67
  Terwijl u de deurstijl vast aan de shim verpakking, open de deur.
 68. 68
  Spijker door deurstijl in ontwerpen in deze plaats zoals hierboven beschreven.
 69. 69
  Spijker door baksteen schimmel op dezelfde locatie.
 70. 70
  Herhaal deze procedure op plaatsen tegenover de scharnieren, alsook op twee plaatsen aan de bovenkant van de deur, en boven en onder de nachtschoot, wees niet te laten shims aan Dek de dode boutgat.
 71. 71
  Snijd overtollig shim voorraad af en veeg de overtollige kit af.
 72. 72
  Schroef dorpel naar verdieping.
 73. 73
  Pas dorpel tot deur passen, indien nodig.
 74. 74
  Isoleer tussen deurstijl en framing.
 75. 75
  U kunt nu installeert de bekleding en alle hardware.

Tips

 • Bij het verwijderen van nagels, bescherming van het omringende hout of muur met een blok hout onder de hamer of spijker trekker.
 • Muren en kozijnen zijn niet altijd vierkant, niveau en schietlood. Als je moet schipperen tussen een nog deur fit en perfectie in het niveau of schietlood van de stijl, het voordeel van de deur zelfs pasvorm. Het beïnvloedt de goede werking van de deur meer dan precieze nivellering.

Waarschuwingen

 • Deuren zijn grote, zware voorwerpen, en het installeren van een ten minste een sterk persoon aan weerszijden vereist. Niet dit project alleen proberen.
 • Til altijd veilig bij het hanteren van zware voorwerpen. Gebruik de knieën, de rug niet.
 • Handleidingen lezen en begrijpen van de veilige werking van alle tools die u zal gebruiken.
 • Draag de juiste veiligheidsuitrusting: veiligheidsbril, handschoenen, gehoorbescherming, stofmasker.
 • Denk vooruit over de mogelijke gevaren van een operatie en hoe u kunt ongelukken te voorkomen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een assistent of twee
 • Vervanging pre-hung deur
 • Shims
 • Kalefateren, exterieur leerjaar
 • Isolatie (aankoop in kleine matten of lenen een beetje van de zolder)
 • Deurknop en nachtslot
 • Vervangende schroeven en spijkers
 • Hamer
 • Schroevendraaiers
 • Nageltrekker
 • Channel-lock tang
 • Reciprozaag
 • Machtsschroevedraaier (aanbevolen)
 • Kalefateren pistool
 • Waterpas
 • Framing plein
 • Opstapje of korte trap
 • Kniebeschermers
 • Veiligheidsbril
 • Bandschuurmachine of slijper