Wkinl

Hoe maak je een onkruidwieder gebruiken

Onkruid afranseling... de gesel van de zomer klusjes. Het is echt niet zo moeilijk om je onhandelbare woning een kapsel, gewoon vervelend te geven.

Stappen

Hoe maak je een onkruidwieder gebruiken. Verkrijg de onkruidwieder klaar om te gaan.
Hoe maak je een onkruidwieder gebruiken. Verkrijg de onkruidwieder klaar om te gaan.
 1. 1
  Verkrijg de onkruidwieder klaar om te gaan. Als je een gas-aangedreven apparaat, controleer voor gas. Elektrisch, stekker die slechte jongen op en zorg ervoor dat het niet zal komen ongedaan gemaakt op elk moment snel.
 2. 2
  Houd de onkruidwieder zo dicht mogelijk bij de grond mogelijk te maken, om zo een comfortabele positie te vinden voordat u het zelfs op.
 3. 3
  Draai de onkruidwieder op, en beginnen wieden, met behulp van een gestage links naar rechts te bewegen, lopen vooruit, egaliseren onkruid, en de voortzetting van voren.
 4. 4
  Verplaatsen rotsen weg voordat onkruid afranseling, de rotsen zal slijten uw nylon snijdraad een stuk sneller, en je zult het moeten vaker vervangen.
 5. 5
  Als u vindt dat het onkruid niet worden afgesneden het moment dat u loopt over hen, trekt meer draad uit voor gebruik. Wat wiet whackers hebben een knop te drukken om toegang te krijgen tot de rol van het snijden van schroefdraad, anderen je trek manually.Get ongeveer zes centimeter uit, en verder de taak.
 6. 6
  Stoppen voor een paar minuten als je enige vorm van spanning te merken. Hoewel het niet precies WWE materiaal, zal de druk op uw rug en armen pijn doen voor enkele dagen als je overdrijven. Als u rugklachten, een brace.
 7. 7
  Probeer niet te snijden het onkruid tot op de grond met een onkruidwieder. Als je dat doet, zul je uiteindelijk snijden vuil, verspillen Nylon koord en uw tuin zou een puinhoop kijken. Snijd de borstel om een ​​fatsoenlijke 2 centimeter van de grond, en als het moet volledig worden geëgaliseerd, breken uit een grasmaaier om de klus af.

Tips

 • Hoewel het sissy mag klinken voor sommigen te hebben om een ​​back brace dragen, de steun van een brace geeft je ruggengraat scheelt veel druk.
 • Snij aan de onderkant van de wiet, en je zult sneller dan het draaien van een grote plant in compost als het niet nodig is.
 • Vermijd omheiningen, rotsen, stenen of andere niet-weed object, het zal slijten het snoer, en maakt het vervangen vaker.

Waarschuwingen

 • Dit is een elektrisch gereedschap, in competitie met een houtversnipperaar, kettingzaag en John Deere tractor, en het is niet verstandig om te proberen om het te gebruiken voor iets anders dan wat er is ontworpen voor.
 • Houd het wieder weg van je, je zult snijden je tenen en benen. Ga niet in het water, kunt u uzelf elektrocuteer met een elektrische onkruidwieder, en u zult de mogelijkheid om het water te vergiftigen met een gas aangedreven onkruidwieder hebben.

Dingen die je nodig hebt

 • Broek. Bij voorkeur stevige werken spijkerbroek zonder gaten. De planten die u zal binnenkort overal te uitmoorden shoot plantje stukjes, en als je benen zijn onbeschermd, het voelt als een paar duizend mieren kruipen op je en bijten. Soms zijn de planten zelfs bloed te trekken door de enorme kracht van de onkruidwieder gooien ze.
 • Handschoenen - vingerloze, leer, het maakt niet uit. Tegen de tijd dat je klaar bent, als je gloveless was, je zult niet in staat te wiebelen je pink vinger zonder pijn. Het gewicht van de onkruidwieder trekt aan gewrichten en kan handen rauw wrijven als ze niet een soort van bescherming te hebben.
 • Goggles - Je kunt niet whack met je ogen dicht of terwijl loensen omdat plantje stukken vliegen in je gezicht. Een goed schot in het oog zal u overtuigen veiligheidsbril zijn een must.
 • Hebben veel vocht handig. Zelfs als je denkt dat je niet oververhit raakt, denk opnieuw. Je moet een oscillerende nylon koord stabiel te houden voor een tijdje.
 • Extra nylon koord snijden om een ​​rol te vervangen als je opraken.
 • Netsnoer, tenzij je een gas aangedreven onkruidwieder. Dan moet je gas.
 • Hark voor het opruimen.
 • Als u werkt in de zon, een hoed.
 • Close-toed schoenen. (De represailles fabriek scherf ding, het gaat met de stoere broek).
 • Als u van plan op het werken in de schemering of hoger, insectenspray en een licht.