Wkinl

Hoe om uw eigen huis (US) bouwen

De reden dat het bouwen van een nieuwe woning kan in eerste instantie lijken zo ingewikkeld is omdat er zo veel details die je moet samen te stellen. Hier zijn de dingen die je nodig hebt.

Stappen

Hoe om uw eigen huis (US) bouwen. Grond kopen als je niet al in het bezit enkele.
Hoe om uw eigen huis (US) bouwen. Grond kopen als je niet al in het bezit enkele.
 1. 1
  Grond kopen als je niet al in het bezit enkele. U moet ofwel contant betalen voor het land, krijgt een land lening van een bank, grond kopen van de verkoper met de eigenaar financiering, of zoek een verkoper bereid te wachten voor u om huis plannen een bouwvergunning en een makelaar bereid te wachten maanden voor hun commissie (zeer onwaarschijnlijk). Het kopen van de grond met een land lening eerste kunt u het land uit de markt, zodat anderen niet kunnen kopen voordat je dat doet. Ook kunt u genoeg tijd om het uitzoeken van huis plannen, dienen de plannen om de provincie voor goedkeuring en het verkrijgen van een bouwvergunning allemaal terwijl het verkrijgen van de beste bouw lening. Bouw leningen kan het land onder meer in de bouw lening alleen als u al in het bezit van de land met een perceel balans te voegen in de bouw lening.
 2. 2
  Selecteer een woning bouwproject plan om de nodige stappen om de bouw te voltooien bepalen. Hoewel het moet mogelijk worden aangepast aan uw specifieke staat of provincie, moet dit je enorm helpen.
 3. 3
  Het uitzoeken van een huis plan of huren een architect. Er zijn een aantal grote huis plan bronnen op het internet. Ga gewoon naar Google en typ in "huis plannen" of "architect" voor uw omgeving en u zult meer bronnen dan je aankan. Als je met een stock huis plan van het internet, zal je nog steeds waarschijnlijk moeten enkele wijzigingen voor uw lokale bouwvoorschriften en bouwpraktijk te maken. Om dit te doen, zult u waarschijnlijk willen een lokale architect inhuren. Zodra u kiezen uit een huis plan dat aan uw behoeften en de verwachte budget past, koop dan gewoon een paar sets en begint zich geschatte biedingen van bouwers.
 4. 4
  Er zijn veel bouwers die pre-engineered plattegronden en huis verhogingen voor hun buurt klaar om te bouwen bieden. Als u op zoek bent om te bouwen in een ontwikkeling, contact op met verkoopkantoor van de ontwikkeling voor meer informatie.
 5. 5
  Beslissen of u een aannemer inhuren of wel een eigenaar-bouwer. Het doel van het zijn een eigenaar bouwer is vooral om geld te besparen. Sommige mensen kunnen heel wat geld besparen indien correct gedaan. Echter, sommige mensen zijn niet bedoeld om eigenaar-bouwers, want het duurt een sterke persoonlijkheid om aannemers te beheren. Mogelijke problemen die optreden als eigenaar bouwer:
  • Bouw kostenoverschrijdingen
  • De beste banken met de beste tarieven vereisen een bouwer of supervisor
  • Het beheren van aannemers om op tijd af of opdagen voor werk
  • Uitputten uw persoonlijke besparingen
  • De noodzaak om meer geld te lenen
  • Lening uitbreiding sancties
  • Worden genomen door gewetenloze aannemers
  • De noodzaak om uw bouw lening herfinancieren
  • Uitsluiting
 6. 6
  Als je nog nooit een huis eerder hebben gebouwd en absoluut nodig om op te treden als eigenaar-bouwer, huren van een gerenommeerde bouwer voor u en de bouw van uw nieuwe woning begeleiden, voor een veel kleiner bedrag dan hun normale vergoeding. De bouwer / begeleider zal u helpen met de verdeling van de kosten en het beheer van de onderaanneming op een zo nodig basis. Als een van uw aannemers uit de hand loopt of als u hulp van welke aard dan nodig hebt, kunt u de supervisor te bellen voor hulp. De bouwer / begeleider kan ook helpen bij technische inspecteur problemen komen. # Als u besluit over het inhuren van een aannemer om alles te doen, zorg ervoor dat u het huren van een gerenommeerde bouwer of begeleider met een goede reputatie en tal van referenties. Vraag je vrienden of ze weten van goede bouwers, en wanneer je begint met dezelfde naam over en je weet dat je een goede hebt gevonden hoor. Vraag de bouwinspecteur voor een lijst van gerenommeerde bouwers. Het belangrijkste punt is winkel rond totdat je een bouwer met de meest gerenommeerde en eerlijk achtergrond vinden. Zorg ervoor dat u een bouwer die is in het bedrijfsleven voor een minimum van drie tot vijf jaar in uw specifieke locatie te vinden.
 7. 7
  Weten wat er in de geraamde specificatie kosten van uw huis. Dit is de afbraak van elke specifieke kosten van de bouw van het huis. De stichting, hout, inlijsten, sanitair, verwarming, elektriciteit, schilderen, en de winst bouwer, etc. De aannemer vult meestal dit formulier om u precies laten zien wat het gaat kosten om uw nieuwe woning te bouwen. Het belangrijkste om te onthouden is dat je niet wilt geen post minder bieden en je wilt niet elke post overboden. U wilt accurate cijfers van echte biedingen (niet gissingen) en een 5% voor onvoorziene kostenoverschrijdingen
  • Goede bouwers sturen het huis plannen om hun aannemers voor specifieke bieden op elk hoofdonderdeel of kan het huis schatten zelf. De bouwer zal een reeks plannen op te sturen naar de stichting aannemer, een set van plannen om de lijstenmaker, een set van de plannen om de loodgieter, etc, etc. Wanneer alle nummers komen, zal de bouwer invullen van de verdeling van deze kosten en komen up met een totale kosten voor uw nieuwe woning te bouwen.
 8. 8
  Sommige bouwers bieden turn-key prijsstelling dat u alle van de bouwkosten aan de voorkant geven met een gegarandeerde leveringsdatum. Zeker om te checken op de voortgang van deze bouwers te zorgen dat u kwaliteit van het werk met enkele hoek-cutting maatregelen.
  • Slechte bouwers zal gebruik maken van de WAG methode voor de raming van de kosten van het bouwen van uw nieuwe woning. De WAG-methode staat voor "Wilde Ezel Gissingen". Deze methode is het meest gevaarlijk, omdat het kan leiden tot onder en over het bieden.
  • De laatste methode van biedingen is gewoon over te blazen elke post op de verdeling van de kosten. Dit is de meest rendabele methode voor de bouwer en de duurste naar de klant. Dit is de reden waarom u wilt een eerlijke, gerenommeerde bouwer te vinden met een goede reputatie in uw gemeenschap. Zodra de verdeling van deze kosten wordt voltooid en u van plan bent over het huren van deze bouwer op bouw je nieuwe woning moet u typen van een contract. Het contract moet de toegevoegde totaal van de verdeling van de kosten gelijk.
 9. 9
  Lees de overeenkomst zorgvuldig door. ' Er zijn twee soorten contracten:
  • Vast contract: Dit contract is eenvoudig en ongecompliceerd. Neem het totaal van de verdeling van de kosten en zet die vast nummer in het contract. De bouwer zal een lijst van verantwoordelijkheden.
  • Cost plus contract. Dit type contract is meestal voor grote bouw lening projecten. De klant wil een hoop veranderingen om hun huis te maken, want het is gebouwd. De bouw lening periode om de woning te bouwen is 18 maanden dus bouwkosten drastisch kan veranderen. De bouwer geeft de voorkeur aan dit contract op de kosten en winst te beschermen.
 10. 10
  Weten hoe uw bouwer wordt betaald. Er zijn twee methoden die banken gebruiken om ervoor te zorgen dat uw bouwer wordt betaald tijdens de bouw van uw huis.
  • De Voucher Vergoeding systeem bestaat al een tijdje. Zoals gewoonlijk, heb je een aantal bouwers die zijn zeer vertrouwd met deze manier van betalen en houden niet van verandering. De meeste banken vinden dat de voucher-systeem is gewoon te veel papierwerk meer te behandelen. De bouwer krijgt een groot boek van vouchers die eruit ziet als een chequeboek en wanneer ze willen betaald te krijgen of moet u een aannemer die ze nodig hebben om het invullen van een voucher formulier te betalen. Deze voucher vorm is een betalingsverzoek en zolang de opdrachtnemer het onderpand release is ondertekend, zal de bank het gevraagde bedrag te betalen. De bank zal ook een controle in de hele bouw lening om ervoor te zorgen dat het werk is voltooid te vragen.
  • Het Draw Vergoeding systeem is steeds de norm voor bouw lening financiering voor de meeste banken. Het belangrijkste verschil is dat de bank zet de boekhoudkundige verantwoordelijkheid op u of uw aannemer. De bank gebruikt uw kostenverdeling als de gids voor de trekkingen. Sommige banken maken gebruik van specifieke programma's van 4 tot 7 trekt op basis van voltooide bouw mijlpalen, zoals de stichting of framing. De loting systemen laten ook de keuze van het nemen is gebaseerd op een maandelijkse basis, het verzamelen van gedeeltelijke betaling voor werk en materiële zaken die zijn afgerond.

 11. 11
  Krijg bouw verzekering. Er zijn drie soorten verzekeringen die nodig zijn om te bouwen. Alle banken eisen dat de eerste twee verzekeringen, loop van de bouw-en algemene aansprakelijkheid. Compensatie Workman's is alleen nodig als uw bouwer heeft medewerkers.
  • Loop van Bouw Insurance. Dit beleid is een alle risico-beleid op te nemen, brand, uitgebreide dekking, risico bouwer, vervangingswaarde, vandalisme en kwaadaardige kattenkwaad verzekeringsdekking.
  • Algemene aansprakelijkheidsverzekering. U of uw aannemer kan bieden dit beleid. Dit beleid is een uitgebreide algemene beleid of een brede vorm goedkeuring aansprakelijkheid. Het minimumbedrag van 223.890€ per gebeurtenis is vereist. Als de bouwer biedt de verzekering een algemeen beleid van 746.270€ of een brede vorm goedkeuring aansprakelijkheid vereist.
  • Workman's Compensation Insurance. Als uw bouwer is eigenaar van zijn eigen bedrijf en heeft medewerkers die helpen om uw huis te bouwen, wordt de vergoeding werkman vereist. Als de bouwer uitbesteedt gewoon uit het werk en niet de werknemers per se hebben, zullen ze nodig hebben om een ​​brief te erkennen dat zij geen werknemers hebben en zijn niet verplicht om WCI schrijftoegang hebben.
   • Als uw bouwer vertelt je dat hij is niet verplicht om een ​​verzekering dan ook zorgen, hij is het meest waarschijnlijk juist omdat het niet een wet verzekering om een ​​huis te bouwen. Deze eis wordt uiteengezet door de bank. Dus zorg ervoor dat u het huren van een gerenommeerde bouwer met verzekering, zal het helpen uw bouw lening sluiten veel sneller. Vraag uw aannemer vooraf als ze algemene aansprakelijkheidsverzekering. Als ze niet vragen of ze een probleem hebben het verstrekken van de verzekering. Sommige bouwer zich niet kunnen veroorloven of gewoon niet willen betalen voor de verzekering en dan denk die heeft het te bieden, ja, je doet. U kunt uzelf een hoop hoofdpijn en geld als je werkt met een bouwer die verzekering heeft.