Wkinl

Hoe om op natuurlijke schorpioenen schrikken

Hoewel schorpioenen grote huisdieren kunnen maken op de juiste wijze gehuisvest en verzorgd, de meeste mensen niet willen dat ze kruipen onuitgenodigd in of rond hun huizen. Je zou kunnen chemische producten te kopen om ze weg te houden, maar waarom moeilijk doen wanneer er tal van natuurlijke oplossingen?

Stappen

Hoe om op natuurlijke schorpioenen schrikken. Fix gaten en scheuren om het invoeren van de woning minder uitnodigend.
Hoe om op natuurlijke schorpioenen schrikken. Fix gaten en scheuren om het invoeren van de woning minder uitnodigend.
 1. 1
  Catch and release. Hoewel deze methode niet effectief tegen schorpioen besmettingen kunnen zijn, het werkt goed als je gewoon af en toe een ongewenste 'gast'. hebben de neiging om te vinden rond waterbronnen, dus een geweldige plek om te kijken met zorg is rond uw gootsteen, douche reces, of bad in de badkamer, en rond dezelfde natte gebieden in de wasserij en de keuken. Als je merkt dat een schorpioen, het is gewoon een kwestie van ze te bedekken met een breed genoeg plastic container, schuiven een stuk karton onder de container om het te bedekken, en vervolgens de 'gast' buiten transporteren.
  • Als je een bug catcher, overweeg dan het gebruik dat apparaat in plaats van de plastic container en karton blad.
  • Als u niet wilt dat de schorpioen terug te keren naar het wild, humane wijze te doden het snel door een snelle verpletteren met de boot. Gebruik een vliegenmepper naar het geplette lichaam te verzamelen. Echter, overwegen terug te keren de schorpioen aan zijn natuurlijke habitat in plaats van te doden omdat het een gunstig roofdier.
 2. 2
  Fix gaten en scheuren om het invoeren van de woning minder uitnodigend. Kalefateren rond alle gaten en andere entree mogelijkheden waar uw leidingen en andere sanitaire binnenkomt kamers in uw huis. Start vanaf de kelder naar boven, en verzegelen alle gebieden rond leidingen, riolering, fittingen, muren, openingen, enz., waar een schorpioen toegang tot het huis zou winnen. Dit omvat plafond armaturen omdat schorpioenen kunnen klimmen.
  • Giet bleekmiddel beneden het riool van uw septische systeem. Doe dit op een wekelijkse basis als je schorpioenen kruipen van de afvoer om de toegang tot uw huis te krijgen hebben gemerkt. Gebruik 2 eetlepels wekelijks het crawlen ontmoedigen inch
  • Kijk naar buiten ook. Controleer het gaas over de ventilatie en eventuele gaten eromheen. Controleer overal dat kabels, draden en leidingen voer het huis, alsmede voor eventuele gaten in de muren, deuren en ramen. Uw verwarming en air-conditioning uitlaten moet ook worden gecontroleerd.
  • Installeer weer-stripping rond loszittende ramen en deuren. Zorg ervoor dat alle ramen en deuren schermen zijn in goede staat, vrij van gaten of scheuren.
  • Fix lekkende kranen, buizen, en alle andere bronnen van water druipen.
 3. 3
  Laat uw vriendelijke spinnen leven. Laat niet-schadelijke ongedierte springende spinnen te wonen in uw huis. Ze kunnen ook proberen om schorpioenen die komen in de buurt van hen doden. Echter, zorg ervoor dat insecten bronnen van voedsel, zoals krekels, kakkerlakken, krekels en mieren verwijderen.
 4. 4
  Plant lavendel. U kunt het te planten rond de omtrek van het huis, kopen gedroogde planten, of krijg lavendel essentiële oliën te gebruiken bij het ​​schoonmaken en vernieuwen van uw huis. De verse planten lijken een beter effect dan oliën of gedroogde planten wel hebben. Het is heel gemakkelijk te kweken en te onderhouden, en ruikt heerlijk.
  • wordt ook beschouwd als een afschrikmiddel. Je kon citrusvruchten groeien in potten in de buurt van uw entree en gebruik citrus olie schoonmakers in badkamer en andere natte zones van het huis.
 5. 5
  Opruimen van de werf. Bewegen woodpiles uit, en weg van, uw huis. Een andere natuurlijke methode is om zich te ontdoen van de schorpioen schuilplaatsen. Ze houden van stapels, rotsen en hout, en is ook te vinden in composthopen. Als het een optie is, bewegen deze schorpioen paradijzen verder weg van uw huis, moet je minder indringers.
  • Houd het gazon gemaaid ten alle tijden, en snoeien struiken en overhangende takken om deze weg te houden van uw huis, garage en schuur muren.
  • Rest vuilcontainers en compost containers op stenen of andere voorwerpen die ze opdrijven boven het maaiveld. Voeg mesh aan de basis van de composthoop, dit zal houden.
 6. 6
  Zien of een huisdier zal de situatie vast te stellen. Katten zijn gekend om te vangen en te doden schorpioenen rond het huis, en sommige honden zullen ook. U denkt misschien dat het als wreed, maar het is een heel natuurlijke methode om uw huis te ontdoen van griezelige beestjes. Echter, niet iedereen houdt van deze methode uit angst voor beschadiging van het huisdier, dus niet laten gebeuren als de schorpioen is erg giftig en kan schade toebrengen aan uw huisdier (meeste schorpioenen in de Europa zijn niet zeer gevaarlijk, zie "Tips" voor gevaarlijke zones); meestal het is oke mits het huisdier is van nature snel en roofzuchtige.
  • Probeer nooit een huisdier om een ​​schorpioen te vangen. Slechts enkele huisdieren zullen innately willens en ga voor een schorpioen, en zal de moed om te doen wat nodig hebt.
  • Stel je op het eten van de bugs die schorpioenen overwegen om voedsel te zijn. Kippen zijn niet kieskeurig - ze zullen ook knabbelen een schorpioen die hun pad kruist.
 7. 7
  Overwegen enkele nacht jagen en verschuiven. Als u bereid bent om handmatig schorpioenen verschuiven van uw tuin bent, kan dit worden gedaan in de nacht. Schorpioenen fluoresceren onder ultraviolet licht, dus gebruik een zwart licht of een ultra-violet licht om te zoeken naar them.Also, draag stevige laarzen en gebruik lange barbecue tang om de schorpioenen te verzamelen in een container voor verwijdering uit uw tuin. Vrij te laten in de lokale woestijn, bossen, graslanden, of waar hun natuurlijke habitat is in plaats van hen te doden, omdat ze gunstig zijn voor het ecosysteem.

Tips

 • Mulch kan een schuilplaats voor schorpioenen zijn. Als tuinman, moet u een beslissing tussen de methode te maken voor het houden van uw planten vochtig en uw schorpioen bevolking beneden. Het kan worden gedaan, maar je zal moeten zowel waakzaam en consistent. Het wordt aanbevolen dat u niet plaatst mulch rond het huis muren en dat je doel om de grond rondom uw huis muren droog te houden, dit zal fungeren als een afschrikmiddel voor schorpioenen. Houd uw tuinieren afstand van het huis gebied en draag altijd stoere handschoenen bij het aanraken van de bodem en planten.
 • Controle van objecten die je draagt, slapen, en dragen is altijd verstandig, zeker bij het kamperen in scorpion-besmette gebieden. Kijk in schoenen, handschoenen, tassen, slaapzakken, tenten, enz., voor het gebruiken of dragen en schud uit alle schorpioenen vinden.
 • Er zijn biologische ongediertebestrijding producten op de markt voor het bevrijden van uw huis van schorpioenen. Vraag de desbetreffende distributeur voor meer informatie.
 • Wees bewust van de nuttige aard van het hebben van schorpioenen rond. Als roofdieren, zullen ze eten andere overlast insecten in uw tuin, dus probeer het evenwicht te bewaren door ze voorzichtig om ze buiten te houden van uw huis, maar laat ze hun ding waar het niet gaat bemoeien met je leven thuis te doen.
 • In tegenstelling tot wat velen denken, de meeste schorpioenen zijn relatief onschuldig. De angel van de meeste schorpioenen is meestal pijnlijk (in het rijk van een wesp of horzel steek), maar ze zijn zelden dodelijk. Echter, moet u zich bewust van de aard van de schorpioenen u rond leeft en weten hoe giftig ze zijn. En zelfs als ze relatief onschuldig, geen onnodige risico's te nemen, vooral met kinderen rond.
 • 'S werelds meest gevaarlijke schorpioenen leven in Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Europa, India en Mexico.
 • Anti-gif is beschikbaar voor diverse schorpioenen, waaronder de Arizona schors schorpioen, die een pijnlijke steek heeft.

Waarschuwingen

 • Sommige schorpioen besmettingen zijn gewoon te veel voor natuurlijke oplossingen te helderen. Als u probeert al deze methoden, en u nog steeds schorpioen besmettingen, probeer dan te bellen in een professionele ongediertebestrijder. Echter, ook hier kunt u een organische professionele ongediertebestrijding te gebruiken procede vragen, dus zorg ervoor om te vragen.
 • Bij de vaststelling van uw huis aan de ingang van schorpioenen te voorkomen, moet bereid zijn om wat te ontmoeten. Op die manier wordt voorbereid betekent dat u kunt voorkomen dat gestoken.
 • Vermijd het opslaan van brandhout in uw huis. Draag handschoenen wanneer het oppakken van brandhout - niet alleen schorpioenen maken hun huis in brandhout, dus dit is altijd een verstandige voorzorgsmaatregel.

Dingen die je nodig hebt

 • Plastic container en de kaart of een bug catcher
 • Caulk en andere middelen voor het blokkeren van gaten en andere toegangspunten
 • Bleekmiddel
 • Lavendel of citrusvruchten planten en producten afkomstig van deze planten
 • Een savvy huisdier