Wkinl

Hoe maak je een onkruidvrij gazon te maken zonder gebruik van schadelijke chemische stoffen

Met een beetje extra inspanning kunt u een onkruidvrij gazon zonder gebruik van chemicaliën. Onkruid kan niet groeien in een gezond gazon als ze worden verdrongen. De tijd en moeite steeds minder over de jaren en uiteindelijk onderhoud vrij worden.

Stappen

Hoe maak je een onkruidvrij gazon te maken zonder gebruik van schadelijke chemische stoffen. Neem bodemmonsters naar een lokaal kinderdagverblijf of stuur ze naar een testcentrum.
Hoe maak je een onkruidvrij gazon te maken zonder gebruik van schadelijke chemische stoffen. Neem bodemmonsters naar een lokaal kinderdagverblijf of stuur ze naar een testcentrum.
 1. 1
  Neem bodemmonsters naar een lokaal kinderdagverblijf of stuur ze naar een testcentrum. De test zal je voedingsstoffen en pH-niveau, en hoeveel organische stof aanwezig is laten zien.
 2. 2
  De resultaten gebruiken om specifieke biologische spreads te richten op de juiste peil te houden voor de teelt van gras.
 3. 3
  Gebruik maïsgluten maaltijd in de lente en de herfst als een pre-emergent voor onkruid. De maïsgluten zal ook een kleine hoeveelheid van de slow-release stikstof, waardoor het een goede wiet en diervoeders combinatie.
 4. 4
  Water uw gazon of gaan na een regen en verwijder onkruid met de hand, en zorg ervoor dat de wortels te krijgen of anders het onkruid zal groeien terug. Gebruik een paardebloem tool om paardebloemen verwijderen.
 5. 5
  Re-zaad de hele gazon (in de herfst en / of lente), indien nodig, met bijzondere aandacht voor kale plekken. Gebruik een gras mix met een hoger percentage raaigras (raaigras is een snel groeiende jaarlijkse [er is ook een vaste plant rogge] die zullen helpen om de andere langzamer groeiende meerjarige grassen te stellen).
 6. 6
  De-vervilting en beluchten uw gazon in het voorjaar. Blijven re-zaad een keer per jaar tot gazon is dik. Als u een meer verstandige methode van bemesten en besproeien van uw gazon te nemen, zal het uiteindelijk niet nodig om de-riet zijn of beluchten. Voor details, zie de Google artikel Hoe te krijgen en onderhouden van een gezond gazon
 7. 7
  Houd uw grasmaaier op hogere instellingen tijdens de zomermaanden, het hogere gras tinten uit onkruid.

Tips

 • Zorg ervoor om de olie te veranderen in uw maaiers om schade aan de maaiers te voorkomen
 • "Doorzaaien" kale plekken om volledige dekking te krijgen.
 • Scherp uw grasmaaimachineblad minstens een keer per jaar.
 • Voor meer gedetailleerde informatie over hoe u een gezond gazon te behouden, zie de Google-artikel "Hoe te krijgen en onderhouden van een gezond gazon."
 • Wees geduldig - het kan enkele jaren duren om een ​​onderhoudsvrij gazon te bereiken.
 • Als uw gazon krijgt te veel regen proberen planten struiken of bloemen te genieten van een aantal van de regen.
 • In het voorjaar en najaar, overwegen verspreiden ongeveer 1/4 tot 1/2 inch van compost over het bestaande gras om voedingsstoffen.
 • Velen beschouwen jaarlijks meer dan zaaien van het hele grasveld aan de enige beste onkruidpreventie je kunt hebben zijn.

Waarschuwingen

 • Sommige onkruiden zoals Kruipende Charlie nodig met chemicaliën te verwijderen, te behandelen in de herfst wanneer voedingsmiddelen worden opgeslagen in de wortels. Als u nodig hebt om te behandelen met chemicaliën, gebruik dan een korrel, heb je minder kans om in het water levende besmetten als u zou doen met een vloeistof. Lees en volg alle aanwijzingen op het etiket.