Wkinl

Hoe je latex verf te verwijderen uit kleding

Wanneer u uw muren, een doek, of uw huis te schilderen, hoop je dat de verf duurt eeuwig. Maar die plek van de verf die op je favoriete shirt gekregen? Je wilt dat uit nu. Hier is een eenvoudige vier stap van Google om latex verf te verwijderen uit kleding.

Stappen

Hoe je latex verf te verwijderen uit kleding. Gesproeidroogd latexverf met haarlak (niet per se hoeft te haarlak zijn) - Het ingrediënt in de spray is isopropylalcohol (ook wel bekend als alcohol) - De goedkope spul werkt zo goed als dure merken.
Hoe je latex verf te verwijderen uit kleding. Gesproeidroogd latexverf met haarlak (niet per se hoeft te haarlak zijn) - Het ingrediënt in de spray is isopropylalcohol (ook wel bekend als alcohol) - De goedkope spul werkt zo goed als dure merken.
 1. 1
  Gesproeidroogd latexverf met haarlak (niet per se hoeft te haarlak zijn) - Het ingrediënt in de spray is isopropylalcohol (ook wel bekend als alcohol) - De goedkope spul werkt zo goed als dure merken.
 2. 2
  Wrijf de gedroogde verf met een andere vod - Of gebruik gewoon je nagel.
 3. 3
  Wrijven en spuit totdat de verf vloeibaar wordt of begint om los te komen. Gewoon niet hard genoeg wrijven - zoals op shirts - om een ​​gat in de stof.
 4. 4
  De was doen zoals gewoonlijk.

Tips

 • Een andere methode is om alcohol te gebruiken direct op verf of verdund. Dit werkt zelfs op de set in vlekken, maar kunnen sommige van de kleur van de stof te verwijderen indien geschrobd te hard.
  • Als de verf al droog stevig plakband zoals gaffers kan worden gebruikt om veel bestaande wegdoen. Solliciteer stevig, wrijven of krabben de tape op de stof en dan niet scheurt het af. Dit kan enkele pogingen om bevredigend te nemen -, en werkt goed met katoen, denim en soortgelijke stevige stoffen. Tere stukken kan schade of scheuren veroorzaken. OPMERKING: Zorg ervoor dat u schil de tape af en smeert niet het over de stof als het een lijmresten op de stof kon verlaten.
  • Met behulp van pasta van zout en alcohol echt helpt bij het verwijderen oudere vlekken. Laat de vlek laten weken in alcohol en dek de vlek in zout en voeg meer wrijven alcohol. Gebruik je vingers te schrobben.

Waarschuwingen

 • Jaren later is de verf een beetje meer droog, zodat de alcohol zal het langer duren om te genieten inch Je zou de eerste 5 minuten met een klein mechanisch verwachten (betekenis fysieke) wrijven door te geven voordat je het ziet begint te breken. Wees geduldig. Het kost tijd om te "smelten" de huid van de verf. Verwachten dat het allemaal naar buiten te komen met geen schade. [BI (voor internet) Ik ontdekte dit zelf.] (Dv)
 • (2009) Wrijven alcohol alleen nog werkt, voor latexverf, zelfs jaren later. (Dv)
 • Doe dit snel na het krijgen van verf op kleding. Als je laat het zitten voor een tijdje, kan deze methode niet werkt.