Wkinl

Hoe maak je een garage werkbank bouwen

Een werkbank is het belangrijkste instrument in elke winkel. Om ofwel een traditionele werkbank of een drijvende-shelf bank die ruimte maximaliseert maken, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe maak je een garage werkbank bouwen. Bepaal de afmetingen van de werkbank.
Hoe maak je een garage werkbank bouwen. Bepaal de afmetingen van de werkbank.

Bouw een aangepast formaat werkbank

 1. 1
  Bepaal de afmetingen van de werkbank. Meet de gewenste lengte, breedte en hoogte ten opzichte van uw werkruimte en schrijf deze dimensies beneden.
 2. 2
  Zoek een bench top. U kunt gebruik maken van dikke, houten, slager-block-stijl werkbank tops (die zijn vrij prijzig), dunne, harde, houten platen voor industriële bankje tops (die meer betaalbaar), of een paar stukjes triplex gestapeld bovenop elkaar andere. Voor een dikke, stevige, betaalbaar alternatief, te redden van een solid-kern deur; controleer uw lokale lijsten, vind een verbouwing centrum, of zelfs vragen rond op een gebouw in renovatie. Het belangrijkste ding om in gedachten te houden is dat de werkbank vlakke en stevige platte> moeten zijn.
  • Snijd de bench top op maat indien nodig.
 3. 3
  Snijd vier poten van 4x4's. De lengte van elk been moet de gewenste hoogte van de bank minus de dikte van het tafelblad zijn.
 4. 4
  Snijd vier beenbeugels van 2x4s. Als u wilt dat de top van de werkbank te gelijk met het frame eronder (die u zal worden gebouw in de stappen 8 en 9), moet elke brace gelijk aan de breedte van de bank top minus de breedte van twee 2x4s worden, maar, als je wilt het frame om iets uit te steken van onder de bench top, die nuttig kan zijn voor het opslaan van klemmen, bijvoorbeeld, snijd de accolades om dezelfde lengte als de breedte van het werkblad.
  • Aangezien 2x4s zijn niet echt 2 x 4 centimeter en kan soms zelfs variëren in dikte, het meten van de (magere) breedte van uw 2x4s voor een precieze snit.
 5. 5
  Positioneer elke bovenste been brace op een paar benen. Leg twee 4x4 geheel evenwijdig aan een ander, zodat de afstand van de buitenkant linkerkant naar buiten rechterrand gelijk aan de lengte van de brace. Leg een been brace over hen zodat deze gelijk met de beide zijden en (wat uiteindelijk zal zijn) de bovenkant van de poten. Herhaal aan de andere been pair.
 6. 6
  Bolt elke bovenste been brace om een paar benen. Met behulp van een 3/8-inch (10-mm) boor, boor twee gaten duidelijk door zowel de 2x4 en de 4x4. Zorg ervoor dat de gaten te boren op een diagonaal van elkaar (dwz een aan de bovenkant links, een rechts onderaan) zodat u later in staat zijn om een ​​derde bout past in de ruimte tussen. Het verplaatsen van de 2x4 naar de 4x4, glijbaan bouten door de voorgeboorde gaten. Sluit ze door te schuiven ringen over de uiteinden en houden ze op hun plaats met noten, die u kunt vast met een sleutel. Als je klaar bent, moet de bout uiteinden steken van de 4x4's. Herhaal aan de resterende paar poten.
 7. 7
  Schroef de onderste twee beenbeugels aan de benen. Flip een van de pootparen om en herhaal het proces dat je volgde in stap 7 en 8 met een andere brace, maar in plaats van langs de brace met (wat zal uiteindelijk) de bodems van de benen, verhogen ze een paar centimeter, zodat zullen ze niet zitten met de vloer. Als je klaar bent, heb je een top brace op de top van een zijde van elk paar poten en een bodem brace buurt van de onderkant van de andere kant van elk been paar.
  • Als u wilt een lage plank over de bodem bretels, positie hen dienovereenkomstig op voorwaarde dat zij niet boven 1/3 van de hoogte van de poten te bouwen, hoe lager de beugels, zal het stabieler de bank te zijn.
 8. 8
  Snijd twee bovenste steunen van 2x4s. Elke steun moet de lengte van de bench top evenaren.
 9. 9
  Schroef de top steunt op zijn plaats. Leg het been paarsgewijs met de bovenste beugels naar buiten (dat wil zeggen van elkaar), zodat de afstand van de buitenkant linkerkant naar buiten rechterrand gelijk aan de lengte van de bovenste drager. Plaats een van de top steunt over het been paren, zodat het samenvalt met de top braces. Boor een gat door de bovenste steun en in de 4x4 aan weerszijden (zorg ervoor om te boren tussen de bestaande bouten) en vervolgens bout de steun op zijn plaats met slotbouten. Flip de structuur over en herhaal aan de andere kant. Als je klaar bent, moet je vier poten worden omgeven door een frame aan de bovenkant.
 10. 10
  Bevestig de werkbankbladen. Leg het stuk (s) op hun plaats en pre-boor boutgaten naar beneden door de onderliggende steunen waar nodig. Schroef slotbouten op zijn plaats te beveiligen.
  • Als je een dikke bench top, overwegen builen van beneden naar boven, dit zal de bank bovenkant glad en bolt-vrij te houden. Echter, dit alleen doen als de bank top is dik genoeg dat het niet zal riskeren knallen van de bout eindigt.
 11. 11
  Bevestig een lage plank, indien gewenst. Gewoon meten van de afmetingen tussen alle vier poten, snijd een plank om deze grootte van uw gewenste materiaal (bv. multiplex), en schroef op zijn plaats.
 12. 12
  Afwerking van de bank indien gewenst. Schuur het hout glad en breng beits, lak, polyurethaan, enz.

Bouw een stevige drijvende plank te gebruiken als een werkbank

 1. 1
  Bevestig een lange 2x4 (38 × 89 mm) horizontaal aan de muur studs. (Als uw muur is solide baksteen, steen, enz., deze methode zal je niet helpen). De lengte van de 2x4 de lengte van de werkbank en moet dienovereenkomstig worden gedimensioneerd. (In dit voorbeeld gebruiken we een 16 voet / 4,8-meter stuk.) Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat deze horizontaal is bevestigd.
  • Afhankelijk van de stalen plank haakjes je hebt (en hoe ver het gat is uit de bocht in de beugel), kan een 2x6 (38 × 140 mm) moet u in plaats daarvan.
  • De top van de 2x4 strip in dit voorbeeld 3 tot 3,5 voet (ongeveer 1 meter) van de grond. Als u parkeert een auto in de garage en het moet passen onder de plank, voor eventuele extra vrije ruimte (dwz motorkap van uw auto).
  • Gebruik 2.5-in / 6,5 cm schroeven (of 3-in / 7,5-cm schroeven als je door gipsplaten) om de 4-in (89-mm) plat gezicht hechten tegen de garage muur studs.
 2. 2
  Voeg nog een stuk hout van dezelfde afmetingen onder de eerste. De kloof tussen de twee evenwijdige stroken moet worden bepaald door de lengte van de stalen plank beugel.
 3. 3
  Bevestig de plank beugels aan de twee stroken. De zwaardere plicht de plank beugel, hoe beter. De bovenzijde van de beugel gelijk ligt met het bovenoppervlak van de bovenste strip. Gebruik een multiplex stuk op de top (tijdelijk plank) en dan stoten de plank beugel tegen. Gebruik 1.5-in (3.8-cm) schroeven aan en bevestig de beugels. Je zal eindigen met twee stroken tegen de muur met een rij van plank beugels aan hen gehecht. De plank beugels moet worden gespreid ongeveer 2 voet (0,6 meter) uit elkaar.
  • Indien gewenst, kan legborddragers afwisselend zijn, heavy duty, lichtere, heavy duty, enz. om gereedschapskist plaatsing geschikt en in staat zijn om comfortabel te trek een stoel onder de werkbank.
 4. 4
  Cut 3/4-in (2-cm) dik triplex in 2-ft (0,6-m) brede planken. Een 4x8 ft (1.2 x 2.4 m) blad zal goed werken voor dit doel. Plaats een van de planken op de plank beugels en schroef de plank naar de bovenste strook aan de bovenkant / achterkant. Plaats de tweede plank naast (links of rechts van) de eerste en toetreden tot de twee end-to-end met een 6 in (15,25 cm) x 18 cm (45.7 cm) stuk triplex onder de twee uiteinden plank.
 5. 5
  Plaats nog een strip over de bovenkant van de plank en schroef in de muur studs.
 6. 6
  Breng een voorste strook langs de onderkant van de plank. Lijm en schroef een 1,5 in (3,8 cm) met 3/4 in (1,9 cm) esdoorn strook dat is zolang uw plank. Dit versterkt de werkbankbladen terwijl het opvangen van slijtage.
 7. 7
  Bevestig laden aan de onderzijde van de plank. Deze dunne lades zal plaats bieden elke kleine tools die u kan hebben. Het laden moet 2 voet (0,6 m) breed, een diepte van 1,5 in (3,8 cm), en rek 18 in (45,7 cm) op de rug. Te maken en bevestig de planken:
  • 1x4 ((19 x 89 mm) latten kan de onderzijde van de plank bevestigd. Het korte gedeelte van de strook kan worden bevestigd met lijm en schroeven aan de multiplex.
  • Bevestig metalen ladegeleiders aan de strips.
  • Construeren laden met een hardboard basis en grenen zijkanten (1x2in of 2,5 bij 5 cm). Randen houden de bijpassende ladegeleiders. Deze lade dozen worden vervolgens gleed in de latten die aan uw multiplex plank worden bevestigd.

Tips

 • Schroeven zijn beter dan nagels voor de zwevende plank project. Gipsplaten schroeven zijn goedkoop, zijn er in vele lengtes en zijn gemakkelijk te rijden, maar ze zijn voor opknoping gipsplaten en niets anders, in plaats daarvan, aankoop van hoge kwaliteit schroeven, dwz. Vloer of dek schroeven. Investeer in een batterij aangedreven boor / chauffeur om korte metten met het rijden te maken.
 • Beschouw het monteren van een licht boven het werkvlak. Gebruikte pooltafel verlichting kan heel goedkoop worden gekocht en voegt een beetje decor voor een garage, maar elk type verlichting helemaal zal aanzienlijke waarde toe te voegen aan uw werkruimte.
 • Figuur uit de hout metingen alvorens ze te kopen, veel hout en bouwmarkten zal snijden hout voor u als u vragen, die sterk zal verminderen uw werktijd.
 • Breng altijd een meetlint (minimaal 20 meter of 6 meter lang) naar de winkel met u bij de aanschaf van hout. Hout wordt vaak rond door de klanten gemengd door ongeluk of gesneden in kleinere lengtes en teruggeplaatst op het rek. Het kunnen meten van uw lengte tijdens het winkelen u tijd kunt besparen bij retour!
 • Beits / vernis combinaties niet te dichten en te beschermen, evenals 2-3 lagen vernis alleen. Als u deze combinatie product gebruikt, overweeg dan extra lagen vernis ook, vooral als u van plan op tafel ontvangende zwaar gebruik.
 • Met behulp van een vlakschuurmachine met korrel 80 (dan verhuizen tot 150 grit) kan je hele tafelblad geven een grote, vlakke ondergrond. Dit bereidt het ook voor vernis. Gebruik de 220 grit tussen vernislagen voor de beste resultaten.
 • Gebruik een router met een round-off bit (1/8 "tot 1/4" of 3 mm tot 6 mm, afhankelijk van uw voorkeur) om af de esdoorn strook rand van het drijvende plank voor een professionele uitstraling.
 • Een top van 1/8 "(3 mm) of 1/4" (6 mm) Masoniet (hardboard) een sterke oppervlak maken.
 • Het toevoegen van 4x4 berichten als poten aan de voorkant van de drijvende werkbank zal sterk toenemen zijn kracht, dat is belangrijk als je gaat gebruiken het voor bonzen op dingen met een hamer.
 • In plaats van het gebruik van stalen nagels die de neiging hebben om "terug te trekken" in de tijd, gebruik exterieur-grade dekschroeven. Ze zijn aanzienlijk makkelijker te verwijderen dan nagels als je ooit nodig hebt om de bank te vervangen.

Waarschuwingen

 • De Amerikaanse houtindustrie verkort elk 2x4 door een halve centimeter aan weerszijden om diverse redenen (krimp, smoothing). Een standaard 2x4 daadwerkelijk meet ergens rond 1-1/2 x 3-1/2 inch.

Dingen die je nodig hebt

Custom-Sized Work Bench

 • Bench top (ex. premade bovenkant, multiplex, massief-kern deur)
 • Vier 4x4 benen
 • Vier 2x4 beenbeugels
 • Twee 2x4 top steunt
 • Zagen
 • Boren
 • 3/8-in (10-mm) boor
 • Twaalf 3/8-in (10-mm) bouten met ringen en moeren
 • Slotbouten (aantal kan variëren)
 • Materiaal, zoals multiplex voor onderste plank (optioneel)

Drijvende Shelf

 • Vereist gereedschap:
  • Cirkelzaag (18v model aanbevolen) of een Jigsaw
  • Boor / schroevendraaier (18v draadloze model aanbevolen)
  • 2-4 voet waterpas
 • Optioneel Finishing Gereedschap:
  • Orbital, Belt of Finish Sander w / 80, 150 & 220 korrel
  • Router met 1/8 "/ 1/4" afrondingsbit.
 • Voor Workbench:
  • 8 'x 4' 3/4in maple multiplex (30€) (of andere hardhout)
  • 2 "x 4" x 16 "[x3] (5€ per stuk)
  • 18 "(tot 20") stalen Shelf Beugels.
  • 1-1/2 "x 3/4" x 16 "maple strip voor voorste rand
  • 1-1/2 "x 3/4" x 4'-1-1/2 "maple strip voor zijranden (of hardhout)
  • 2-1/2 "-3" schroeven, (om 2x4s aan de muur studs, 3 "schroeven beveiligen als bevestiging aan studs door gipsplaten)
  • 1-1/2 "schroeven (om beugels te bevestigen aan de muur gemonteerde 2x4s & grenen randen)
  • 3/4 "schroeven (om beugels te bevestigen aan de onderkant van table-top)
  • Polyurethaanlijm (5€)
  • Polyurethaanlak
 • Voor Drawers:
  • 2 "x 4" x 16 "[x1] (5€ per stuk) voor lade kruis stukken.
  • Hardboard blad voor lade bodems (15€)
  • 1 "x 2" grenen planken voor de zijkanten van laden (15€ waard is)
  • 1 set van ladegeleiders voor elke lade die u maakt