Wkinl

Hoe maak je een mojito maken

Of je maakt een mojito voor uzelf of het gooien van een mojito feestje, hier zijn verschillende opties voor de perfecte Minty drankje.

Stappen

Hoe maak je een mojito maken. Maak een echte Cubaanse mojito.
Hoe maak je een mojito maken. Maak een echte Cubaanse mojito.
 1. 1
  Maak een echte Cubaanse mojito. Deze fundamentele mojito recept uit El bodeguito del Medio tevreden Ernest Hemingway. Het is zeker om uw smaakpapillen te bevredigen als goed.
 2. 2
  Maak een aardbei mojito. Doormodderen aardbeien in combinatie met munt en limoensap zal een verfrissende mojito te maken. Kies verse aardbeien die in het seizoen voor de best mogelijke smaak.
 3. 3
  Maak een bosbes mojito. Verse zomer bosbessen gecombineerd met Bacardi Limon maak een heerlijke mojito die perfect is voor de zomer. U kunt ook gebruik maken van bevroren bosbessen zodat u kan dienen de mojito hele jaar door.
 4. 4
  Maak een mango mojito. De mango mojito kan zowel verse mango puree of fruitige mango rum te gebruiken.
 5. 5
  Maak een framboos mojito. Warrige frambozen met munt en limoen maken de perfecte drank voor een zomeravond. Frambozen zijn meestal in het seizoen in juli.
 6. 6
  Maak een granaatappel mojito. Wanneer granaatappels in het seizoen in de winter, zal dit mojito hebben de beste smaak. U kunt ook vervangen door citroensap voor de traditionele limoensap in dit recept.
 7. 7
  Maak een komkommer mojito. Dit artikel geeft u een recept voor een enkele komkommer mojito of voor een pitcher van komkommer mojito's die u kunt serveren op een feestje.
 8. 8
  Maak een watermeloen mojito. Zowel vers als diepgevroren versies van deze drank gebruik maken van de smaken van verse watermeloen in combinatie met munt en limoensap.
 9. 9
  Maak een kers mojito. Verse, gezaaide rode of Rainier kersen die in het seizoen zal deze drank lekker te maken. Kies uit verse of diepgevroren versies.
 10. 10
  Maak een cranberry mojito. De cranberry mojito is de perfecte traktatie voor Thanksgiving of voor de wintervakantie. In dit recept, zal u een eenvoudige siroop doordrenkt met veenbessen voor het monteren van uw mojito maken. Gebruik gekruide rum voor de feestdagen.
 11. 11
  Maak een ananas-mango mojito. Verse mango puree en ananas rum combineren om deze verfrissende cocktail te creëren. U kunt ook warboel een plakje verse mango in plaats van de mango puree.
 12. 12
  Maak een oranje mojito. Warrige sinaasappels en sinaasappellikeur geven dit een heerlijke citrus smaak. U kunt ook gebruik maken van bloedsinaasappelen voor een iets ander uiterlijk en smaak.
 13. 13
  . Vlierbloesem likeur en aardbeien te combineren met traditionele mojito ingrediënten voor een unieke draai aan de Cubaanse mojito.
 14. 14
  Maak een kokosnoot mojito. Kokos en kokos rum leveren heerlijke kokosnotenaroma ofwel bevroren of op de rotsen.
 15. 15
  Maak een mojito diablo. In plaats van rum, tequila gebruiken en crème de cassis voor een draai aan de traditionele mojito.
 16. 16
  Maak een wodka mojito. Wodka vervangt rum in hetzij de wodka mojito of in een kruik wodka mojitos.
 17. 17
  Maak een cachaca mojito. Dit citrusy Braziliaanse rum zal verlevendigen de traditionele mojito. U kan ook dienen deze mojito met zelfgemaakte pepermunt extract.
 18. 18
  Maak een shiso mojito. De shiso mojito kan worden gedaan met groene thee of met een Aziatische vrucht genaamd yuzu. Omdat de shiso heeft een komijn-basilicum smaak, zal je de munt in deze mojito overslaan.
 19. 19
  Maak een tom collins mojito. Combineer de traditionele ingrediënten van een Tom Collins cocktail met warrige mint voor een verandering van tempo.
 20. 20
  Maak een authentieke Mexicaanse mojito. In plaats van het gebruik van rum, een Mexicaanse mojito vervangers witte tequila terwijl de traditionele munt en limoensap.
 21. 21
  Maak een mojito limonade. Mojito limonade bevat wodka in plaats van rum. Voeg verwarde aardbeien of bosbessen voor een smakelijke variatie.
 22. 22
  Maak een low-cal mojito. Vervang het met suikervervanger aan slash het aantal calorieën van uw favoriete drank.
 23. 23
  Maak een maagd mojito. Gebruik een ginger ale of vruchtensappen om een ​​versie van de mojito maken als je geen zin hebben in rum.
 24. 24
  Maak een luie mojito. De luie mojito slaat de inspanning van knijpen limoenen en gieten sodawater. De smaken zijn vervangen door vooraf gemaakte margarita mix.

Tips

 • Mojito recepten zijn makkelijk te vermenigvuldigen voor een grote groep.
 • Guarapo, of suikerriet sap, maakt een mojito met een meer authentieke smaak.
 • Spearmint is dichter bij de inheemse munt van Cuba (het Yerba Buena) dan pepermunt. U moet echter gerust pepermunt gebruiken als je geen groene munt bij de hand te hebben.
 • Wees er zeker niet om de munt te vernietigen tijdens het doormodderen proces. Druk op de munt om zijn olie vrij te geven, maar probeer niet te rippen of versnipperen de bladeren.