Wkinl

Hoe te jello shots te maken

Een van de meer creatieve manieren om alcohol te serveren op een feestje is om kleurrijke en fruitige Jello Shots creëren. Het proces van het maken jelloschoten is super eenvoudig, en is dat niet anders dan het maken van gewone jello. Dit artikel zal je leren hoe je een aantal heerlijke eenvoudige Jello Shots maken, en zal dan geeft u enkele ideeën voor meer creatieve spins op de traditionele schot.

Stappen

Hoe te jello shots te maken. Verzamel uw ingrediënten.
Hoe te jello shots te maken. Verzamel uw ingrediënten.

Traditionele jelloschoten

 1. 1
  Verzamel uw ingrediënten. Te maken ongeveer 32 1-ounce (30 ml) schoten, alles wat je nodig hebt is:
  • 1 6-oz. pakket van Jello (170 gram)
  • Ongeveer 3 kopjes water
  • Ongeveer 1 kopje gekoelde alcohol van uw keuze
 2. 2
  Meng het water en alcohol om 2 kopjes te maken. De verhouding zal afhangen van het bewijs van de alcohol u gebruikt. Gebruik de volgende ratio's om te verzekeren dat de opnamen in te stellen:
  • 13 oz. (26 el., 390 ml) van 30 tot 50 (~ 20%) proof alcohol met 3 oz. (6 eetl., 90 ml) water
  • 10 oz. (20 el., 300 ml) 80 tot 100 (~ 45%) proof alcohol met 6 oz. (12 el., 180 ml) water
  • 6 oz. (12 el., 180 ml) 150 tot 200 proof alcohol met 10 ml (20 el., 300 ml) water
 3. 3
  Doe het mengsel in de koelkast om te relaxen. Wacht tot het mengsel volledig is afgekoeld voordat u naar de volgende stap. Dit is belangrijk omdat de temperatuur waarbij alcohol verdampt (het kookpunt) is 78,6 ° C (173 ° F). Later zult u meng de alcohol met een water dat net werd gekookt bij 100 ° C (212 ° F). Indien de alcohol niet koud, kan het zijn kookpunt dan wanneer gemengd, en sommige van de alcohol verdampen. Dit zal uw opnamen minder krachtig te maken.
 4. 4
  Brengen meer dan 1 kopje water aan de kook. Je zult precies 1 kop kokend water nodig, dus een beetje meer dan dat in de pot of de ketel omdat sommige zal verdampen.
 5. 5
  Meet 1 kop kokend water en meng het met de gepoederde jello. Roer voortdurend tot het poeder geheel is opgelost.
 6. 6
  Roer het gekoeld water en alcohol mengsel.
 7. 7
  Spuit de binnenkant van de cups met koken spray zodat de Jello gemakkelijk schuift later. Het toevoegen van kleine plastic lepels of ijsstokjes kan helpen, ook.
 8. 8
  Giet het mengsel in de kopjes.
 9. 9
  Plaats de schoten op een dienblad in de koelkast (niet de vriezer). Chill hen totdat ze stevig (ongeveer 2 tot 4 uur). Koel tot geserveerd en zorg ervoor om hen te koud serveren.

Jello schot sinaasappel

Het instellen van gelatine in stukjes sinaasappel op een leuke en unieke presentatie. Zorg ervoor dat de sinaasappels schep goed, zodat geen van de merg verschijnt in je schot.

 1. 1
  Gesneden sinaasappelen in de helft.
 2. 2
  Gebruik een lepel om de pulp te verwijderen, waardoor alleen de schil van een halve sinaasappel.
 3. 3
  Vul de helften met jello mengsel.
 4. 4
  Koel de gevulde oranje helften overnacht. Hoewel ze in een paar uur zal instellen, de extra tijd koelen helpt ze stevig op nog meer, zodat ze niet uit elkaar vallen als je ze knippen.
 5. 5
  Gesneden oranje helften in drieën. Zie Hoe jelloschoten maken in een oranje voor meer informatie.

Gelaagde schoten

Gelaagdheid opnamen kunt u verschillende kleuren en verschillende smaakcombinaties te creëren. Om een ​​gradiënt effect te creëren, alleen chill elke laag gedurende 10 minuten voor het toevoegen van de volgende laag.

 1. 1
  Krijgt drie 3-ounce (85 gram) pakketten van jello, elk van een andere kleur.
 2. 2
  Maak een jello schot mengsel van een pakket door het snijden van het recept eerder in de helft gegeven.
 3. 3
  Vul alle kopjes 1/3 van de weg met de eerste partij van jello.
 4. 4
  Laat de jello volledig in te stellen.
 5. 5
  Herhaal hetzelfde proces voor de tweede kleur. Giet de tweede partij in dezelfde set van schalen als eerste. Dit zal je tweede laag van kleur zijn. Uw kopjes moet 2/3 van de weg vol nu.
 6. 6
  Laat de twee lagen van jello volledig in te stellen.
 7. 7
  Maak een derde partij en gebruik dat om alle kopjes te vullen. Dit zal je derde (bovenste) laag van kleur zijn.
 8. 8
  Laat de drie lagen volledig instellen voor het opdienen.

Groene jello shots

Groen is slechts een kleur die u kunt maken door het toevoegen van kleurstof. Wanneer u gebruik unflavored gelatine, je eigenlijk een leeg doek voor elke kleur die u wenst.

 1. 1
  Maak normale jelloschoten met gele jello.
 2. 2
  Voor het storten van de jello in de kopjes, voeg groene en / of blauwe kleurstof om de jello groen te maken. U kunt meerdere batches te maken met verschillende tinten groen als je wilt!
 3. 3
  Serveren. Deze zijn vooral groot voor St. Patrick Dag of de Dag van de Aarde.

Meer potente jelloschoten (wodka)

Dit zijn zeer sterke Jello shots, met 3/4 oz. (22 ml) of 1-1/2 oz. (45 ml) van wodka in elk schot, respectievelijk. Eet ze op verantwoorde wijze.

 1. 1
  Begin met een 3-ounce (85 gram) pakket van jello. Limoen en oranje smaken zijn ideaal, omdat ze vergelijkbaar met wodka gebaseerde mixdrankjes zal smaken. Kers kan uw Jello verlaten met een smaak die doet denken aan hoestsiroop. Bes blauw en druiven worden niet aanbevolen, hetzij.
 2. 2
  Meng het poeder met 1/2 kop kokend water. Niet beknibbelen op deze stap-het water moet eigenlijk koken om effectief op te lossen het poeder te zijn, en het mengsel zal niet instellen als u minder dan 4 oz gebruiken.
 3. 3
  Roer het mengsel tot het poeder geheel is opgelost.
 4. 4
  Voeg 1-3/4 kopje 80-proof wodka aan het mengsel. Je kunt eigenlijk oplopen tot 2-1/4 kopjes 80-proof wodka en de Jello nog steeds ingesteld. Echter, zal iets meer dan 1-3/4 kopjes veroorzaken de gelatine te zacht en slijmerig te krijgen, en de drank zullen alle van de andere smaken te overweldigen.
 5. 5
  Giet het mengsel in de kopjes. Als u gebruikte 1-3/4 kopjes wodka, zult u in staat zijn om achttien 1-oz maken. (30 ml) schoten, of negen 2-oz. (60 ml) schoten.

Thema jelloschoten

 1. 1
  Maak fruitige jelloschoten. Deze foto's, die fruitige kan alleen in smaak of kunnen feitelijke stukjes fruit bevatten, zijn een geweldige verfrissing op een hete zomerdag.
 2. 2
  Maak klassieke cocktail jelloschoten. Dit is een geweldige manier om een ​​nieuwe draai te geven aan uw favoriete drankje!
 3. 3
  Maak feestelijke jelloschoten. Als u van plan bent op het hebben van een vakantie partij, zweep een paar vakantie-thema schoten om de stemming.
 4. 4
  Maak geen bak dessert jelloschoten. Soms is het moeilijk om de tijd om een ​​hele cake of partij koekjes bakken vinden. Houd de smaak, maar sloot de bakken door het creëren jelloschoten geïnspireerd door uw favoriete dessert!
 5. 5
  Maak speldag jelloschoten. Deze jelloschoten zullen een pittige draai aan het traditionele bier tijdens speldag.

Tips

 • U kunt gebruik maken borrelglaasjes, individuele opname-size (1 oz. Tot 3 oz.) Plastic bekers of accordeon-achtige knijpbare cups speciaal vervaardigd voor Jello shots om deze lekkernijen te maken. Hoewel borrelglaasjes kijken mooier en kunt u de levendige kleuren van de Jello zien, papieren bekertjes zodat voor eenvoudiger Jello schot verbruik als ze binnenste buiten gedraaid kan worden. Anders zou je nodig hebt om enkele eetlepels aan de partij te brengen, ook.
 • Om harde schoten te maken, voeg een pakje unflavored gelatine aan de mix voor het toevoegen van het kokende water. Vlakte gelatine helpt om de schoten firma, die helpt als u gebruik maakt van Jello mallen te maken.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de kinderen niet fout dit voor de gewone Jello.
 • Jello is geen vegetariër dessert. Gelatine is een eiwit geproduceerd door gedeeltelijke hydrolyse van collageen uit het bot, bindweefsel, organen en ingewanden van bepaalde dieren. Als een van uw gasten zijn vegetarisch of veganistisch, overweeg veganistische gelei mixen in plaats van gelatine. De meeste supermarkten zullen voorraad deze.
 • Ook al Jello shots smaak zoals snoep, ze bevatten elk evenveel of meer alcohol dan een biertje, wijn of alcohol geschoten. Waarschuw uw gasten, wacht een paar minuten tussen de opnamen en tel je drankjes aan onmatigheid voorkomen.