Wkinl

Hoe maak je een minimalistisch huis te creëren


Een minimalistisch huis is minder belastend. Clutter is een vorm van visuele afleiding, en alles wat in onze visie trekt aan onze aandacht op zijn minst een beetje. De minder rommel, hoe minder visuele spanning die we hebben. Een minimalistisch huis is rustgevend. Het is ook aantrekkelijk. Denk na over foto's van woningen die zijn rommelig, en foto's van minimalistische huizen. Degenen met bijna niets in hen behalve enkele mooie meubelen, enkele mooie kunstwerken, en een heel enkele mooie decoraties, zijn degenen die een beroep doen op de meeste van ons.


Een minimalistisch huis is makkelijker schoon te maken. Het is moeilijk om een hele hoop voorwerpen te reinigen of te vegen of stofzuigen rond een bos van meubels. Hoe meer spullen je hebt, hoe meer je hebt schoon te houden, en het ingewikkelder het is om schoon te maken rond het spul. Denk na over hoe makkelijk het is om een ​​lege kamer in vergelijking met een met 50 objecten in het schoon. Dat is een extreem voorbeeld, natuurlijk, zoals in dit artikel niet raden je hebt een lege kamer, maar het is gewoon om het verschil te illustreren. Minimalistische architectuur gebruikt het idee dat minder meer is; versiering moet kwaliteit dan op kwantiteit te zijn. Het gebouw (huis) wordt gestript tot het absolute minimum waardoor alleen noodzakelijke muren, eenvoudige grote ramen en een plat dak. Dit kan de productie van de grote zaal, het combineren van de woonkamer, keuken en eetkamer die eruit ziet ruim. De stijl kan natuurlijke kleuren die gemakkelijk kan worden gezien in de natuur en de schoonheid van natuurlijke materialen voor afwerkingen als echte stenen tegels, echt metaal en gladde houten lambrisering gebruiken, etc. Maakt gebruik van moderne bouwmaterialen en productieprocessen van hetzelfde. Modernistische kan de look en feel van een dergelijk huis stijl.


Er zijn eigenlijk geen vaste stappen aan het maken van uw huis minimalistisch, behalve om uw filosofie te veranderen en ga voor de idealen in de vorige paragraaf hierboven. In dit artikel wordt alleen maar presenteert u enkele ideeën voor hoe je zou kunnen benaderen verandert uw huis in een minimalistisch een.

Stappen

Hoe maak je een minimalistisch huis te creëren. Verander een kamer tegelijk.
Hoe maak je een minimalistisch huis te creëren. Verander een kamer tegelijk.
 1. 1
  Verander een kamer tegelijk. Tenzij je gewoon verhuizen naar een plek, het is moeilijk om een ​​hele huis in een keer te vereenvoudigen. Focus op een kamer, en laat dat je centrum van rust zijn. Gebruik het om je te inspireren om de volgende kamer te vereenvoudigen, en de volgende. Doe hetzelfde naar buiten!
 2. 2
  Begin met meubilair. De grootste dingen in elke kamer zijn de meubels, dus het is altijd het beste om te beginnen met de vereenvoudiging van een kamer door te kijken naar de meubels. Hoe minder meubelstukken, hoe beter (binnen reden, natuurlijk). Denk aan die meubels kan worden geëlimineerd zonder aan comfort en leefbaarheid. Ga voor een paar stukken van duidelijke, eenvoudige meubelen (voorbeeld van een minimalistische salontafel) met stevige, ingetogen kleuren.
 3. 3
  Houd alleen de essentie. Of kijken naar je meubels of iets anders in de kamer, vraag jezelf af of het punt is echt essentieel. Als je kan leven zonder, get it out. Probeer de kamer strippen tot de essentie - u kunt altijd later nog een paar keuze posten buiten de essentials. Houd het hele ontwerp (huis) op papier eenvoudig als je kunt in eerste instantie met de benodigde onderdelen en voeg dan langzaam decor zoals gewenst.
 4. 4
  Duidelijke vloeren. Behalve voor het meubilair, moet uw vloer volledig duidelijk. Niets mag de vloer rommel, niets moet worden gestapeld, moet niets worden opgeslagen op de vloer. Zodra u uw meubels hebt gekregen tot de naakte essentie, duidelijk al het andere op de vloer - ofwel doneren, prullenbak, of het vinden van een plek voor het uit het zicht.
 5. 5
  Heldere oppervlakken. Hetzelfde met alle vlakke oppervlakken. Plaats niets op hen, behalve een of twee eenvoudige decoraties (zie hieronder) niet hebben. Doneren, prullenbak of zoek een out-of-sight opslag plek voor al het andere. Het zal alles veel, veel meer minimal ogende maken.
 6. 6
  Duidelijke wanden. Sommige mensen hangen allerlei spullen op hun muren. No-can-do in een minimalistisch huis. Wis je muren met uitzondering van een of twee eenvoudige stukken van mooi artwork (zie hieronder).
 7. 7
  Bewaar spullen uit het zicht. Dit is vermeld in de bovenstaande tips, maar je moet alles wat je nodig hebt uit het zicht te slaan, in laden en kasten. Boekenkasten kunnen worden gebruikt om boeken of dvd's of cd's opslaan, maar moet niet veel anders, behalve een paar eenvoudige decoraties (niet geheel collecties van dingen).
 8. 8
  De-rommel. Als u het wissen van vlakke oppervlakken en de vloer, en het opslaan van spullen in kasten en lades, zult u waarschijnlijk willen de-clutter uw opslagruimtes ook. U kunt dit doen in een later stadium als je wilt.
 9. 9
  Gebruik eenvoudige kunstwerk. Om een ​​kamer te houden van saai, kunt u een eenvoudige schilderij, tekening of foto, omlijst met een ingetogen, effen kleur, op elke muur als je wilt. Laat wat muren kaal, indien mogelijk.
 10. 10
  Gebruik eenvoudige decoraties. Zoals vermeld in de bovenstaande tips, kan een of twee eenvoudige decoraties dienen als accenten voor een minimalistische kamer. Een vaas met bloemen of een kleine potplant zijn twee klassieke voorbeelden. Als de rest van je kamer kleuren heeft onderworpen, kan uw accenten een felle kleur gebruiken (zoals rood, of geel) aan het oog te trekken en geven een gewone kamer een splash van energie.
 11. 11
  Liever vlakte raambekleding. Kale ramen, of eenvoudige, solide gekleurde gordijnen, of eenvoudige, houten jaloezieën zijn goed. Te veel sierlijke spullen rond de ramen is rommel.
 12. 12
  Keur vlakte patronen. Effen kleuren zijn het best voor vloerbedekking (als u nog), meubels, enz. Complexe patronen, zoals bloemen of checkers, zijn visuele rommel.
 13. 13
  Maak optimaal gebruik van ingetogen kleuren. U kunt een begin van heldere kleur hebben in de kamer, maar het grootste deel van de ruimte moet meer subtiele kleuren - wit is klassiek minimalistisch, maar echt alle vaste kleuren die niet de ogen doen benadrukken is goed (aarde kleuren komen voor de geest, zoals als blauw, browns, tans, greens).
 14. 14
  Bewerken en te elimineren. Wanneer u een kamer hebt vereenvoudigd, kunt u waarschijnlijk meer te doen. Geef het een paar dagen, kijk dan naar alles met een frisse blik. Wat kan worden geëlimineerd? Opgeslagen uit het zicht? Wat is niet essentieel? U kunt terug om de paar maanden komen naar elke kamer, en soms zul je dingen die je kunt nog meer vereenvoudigen ontdekken.
 15. 15
  Hebben een plaats voor alles. In een minimalistisch huis, is het belangrijk dat u een plaats voor alles, en onthoud waar die plaatsen zijn. Waar komt je blender te gaan? Geef het een plek, en blijf daarbij. Streven naar logische plekken die dicht bij waar het ding wordt gebruikt, dingen efficiënter te maken, maar de sleutel is om een ​​plek te wijzen.
 16. 16
  Sit back, relax en geniet. Zodra u een kamer hebt vereenvoudigd, neem even de tijd om rond te kijken en te genieten. Het is zo vredig en bevredigend. Dit is de beloning voor je harde werk.

Tips

 • Kwaliteit boven kwantiteit. In plaats van het hebben van een heleboel dingen in uw huis, zou een minimalistisch kiezen voor slechts een paar echt goede dingen die hij liefheeft en gebruikt vaak. Een echt leuke tafel, bijvoorbeeld, is beter dan 5 stuks van de pers-board meubels.
 • Heldere oppervlakken. In een minimalistisch huis, vlakke oppervlakken zijn duidelijk, met uitzondering van een of twee decoraties. Er zijn niet een hele hoop prullaria, en zeker niet stapels boeken of papier of andere voorwerpen.
 • Voorbeelden. De foto bovenaan deze post is een mooi voorbeeld van een minimalistisch huis. Traditionele Japanse huizen zijn een ander goed voorbeeld van minimalisme.
 • Minimal meubilair. Een minimalistische kamer zou alleen maar bevatten een paar essentiële meubelstukken. Een woonkamer, bijvoorbeeld, misschien maar een bank, een andere stoel of loveseat, een koffietafel, een minimalistische entertainment stand (niet een reusachtig met een stel planken), een televisie, en een paar lampen. Het zou nog minder bevatten (bank, stoelen en koffietafel, bijvoorbeeld). Een slaapkamer zou kunnen hebben een eenvoudig bed (of zelfs maar een matras), een dressoir, en misschien een nachtkastje of boekenkast.
 • Accent decoraties. Een huis helemaal duidelijk van dingen kunnen soms een beetje saai, eigenlijk. Dus in plaats van een salontafel volledig vrij van alle voorwerpen, kon je een simpele vaas met enkele bloemen hebben, bijvoorbeeld. Of een opgeruimd bureau heeft gewoon een familie foto. Een verder lege muur zou kunnen hebben een smaakvolle kunstwerk. Moderne minimalistische huis decor is niet duidelijk en leeg, maar eigenaar pogingen om thuis schoonheid te produceren met eenvoudigere of minder versiering.

Dingen die je nodig hebt

 • Minder van alles