Wkinl

Hoe maak je een huis verbouwen

Er is geen veilige en gezonde manier om uw huis verbouwen, maar je kunt overleven.

Stappen

Hoe maak je een huis verbouwen. Praat met een elektricien en een aannemer over de bouwkosten.
Hoe maak je een huis verbouwen. Praat met een elektricien en een aannemer over de bouwkosten.
 1. 1
  Droom. Dream eenvoudig. Erken uw wensen en schat de eenvoudigste oplossing. Dit project zal snel groeien als je het laat. Kijk naar het geld in uw portemonnee / bankrekening en het te bieden. Als u een echtgenoot, zorg ervoor dat je allebei dezelfde dromen. Het is een stuk makkelijker om de offers die je zowel te maken voor iets wat je allebei willen dan voor een partner om offers voor de andere het plezier te maken te begrijpen. En er zullen offers.
 2. 2
  Onderzoek. Ga naar de bibliotheek en kijk naar tijdschriften geschikt is voor uw behoeften. Als u nog een badkamer nodig hebt, blijf dan weg van slaapkamer tijdschriften. Blijf weg van kleuren en texturen. Als je kunt doen met een verbetering of verbouwing van een bestaande ruimte, doe dat.
 3. 3
  Trekken. Tenzij je competent in tekenen zijn, gebruiken ruitjespapier en meet de ruimte waar je aan het bouwen bent / omzetten. Dit is om u te helpen jezelf beter te uiten. De mensen verkopen van diensten en leveringen kan een 2-dimensionaal bad te begrijpen in een 5 meter brede ruimte beter dan uw beschrijving van het Grieks-Romeinse sociale normen.
 4. 4
  Praat met een elektricien en een aannemer over de bouwkosten. Vraag om een ​​raming van elk van de delen. Als je gipsplaten kunt doen, dan kunt u geld besparen. Heb dakbedekking niet doen, tenzij je al twee keer eerder, tenminste. Geen elektriciteit doen, tenzij je echt kunt. Middelbare school wetenschap telt niet mee. Kijk naar de kostenraming en heroverwegen.
 5. 5
  Huur een architect. Voor een kamer, kan het niet de moeite waard zijn. Maar het zal niet erg duur, ofwel. Uw stadsplanning kantoor zal tekening van de architect waarderen. Een deel van de waarde van uw architect is dat hij je denken zal prompt over het project en bieden ideeën en suggesties die u misschien niet aan gedacht hebben. Een goede architect biedt een unieke, kritische en samenhangende weergave van uw project. Praat met je partner over wat de architect denkt en je vraagt. Vraag ook de architect om hun gedachten over aannemers, maar weten dat de verantwoordelijkheid voor het contract met de aannemer zal de jouwe als de huiseigenaar. Vraag de architect wat laat je nodig hebt en vragen of hij / zij u kunnen helpen met het krijgen van hen.
 6. 6
  Ga naar de bank en een aanvraag voor een lening voor ten minste 10% meer dan je denkt de job zal kosten. Zelfs als je doet het werk zelf, zijn er kostenoverschrijdingen.
 7. 7
  Vraag uw vrienden en collega's die hadden werk hebben gedaan om hun huizen over de ervaringen met bepaalde aannemers. De lening officier kan ook in staat om te helpen met dit.
 8. 8
  Zoek uit of uw aannemer of architect wordt het aanvragen van bouwvergunningen ook. Als je in de stad, er is een stad bouwvergunning; County, county.
 9. 9
  Praat met verschillende aannemers over uw project. Vraag een schriftelijke gespecificeerde raming van de kosten van het werk, met inbegrip van arbeid en materialen. Merk op dat u niet wenst te gaan met de lage bieder, maar ook dat de prijs is niet per se kwaliteit. Reputaties zijn erg belangrijk, dat is waarom je praat met zoveel mensen over aannemers.
 10. 10
  Aannemers zijn meestal bereid om de prijs te onderhandelen. Indien delen van het werk gemakkelijk lijken, of binnen uw vaardigheden bereik is, kunt u ze zelf te voltooien. Het is ook een heerlijk gevoel om te weten dat je voltooide delen van de verbouwing, ervan uitgaande dat het is naar tevredenheid afgerond. De meeste mensen die zijn helemaal handig kan hangen gipskartonplaten / droge muur (dat witte spul dat in 8x4 panelen komt.
 11. 11
  U kunt ook op te nemen in het contract bepalingen voor het voltooien voordat de regens beginnen. Of in ieder geval invullen van het dak voordat de regens beginnen. Je moet de verantwoordelijkheid van de raden van de dag voor beginnende regen accepteren. Geen redelijk aannemer, behalve in Arizona, zal beloven om het werk te voltooien voordat het regent, maar hij moet in staat zijn om te eindigen vóór 15 oktober, bijvoorbeeld. Bijvoorbeeld, kunt u opgeven dat de dakbedekking van 15 oktober zal worden voltooid of aftrekken 3.740€ van de kosten. Je krijgt niet het gratis.
 12. 12
  Huren van een aannemer. Plan wekelijkse bezoeken met de aannemer of voorman om de voortgang te bespreken. Je wilt niet in de weg van het werk te krijgen, maar je hoeft niet iets te ver voordat het wordt vast vooruit willen. Dit is waar dat 10% extra begint te verdwijnen.
 13. 13
  Elke dag, inspecteren het werk - nadat de werknemers zijn vertrokken voor de dag. Je kan extra stopcontacten, lampen, gootstenen dan in de plannen werd beschreven wensen. Voor de meesten van ons, de fysieke manifestatie van de muren is gemakkelijker te begrijpen dan blauwdrukken. Ook als er iets niet klopt, bijvoorbeeld een badkamer vent heeft geen uitlaat, vertel de aannemer binnen een dag van te merken. Hoe meer het werk vordert, hoe meer het zal die kleine problemen te begraven. Hoe meer de kleine problemen begraven, hoe duur op te lossen.
 14. 14
  Probeer niet te profiteren van de aannemer, probeer niet te veel hoeken snijden. Terwijl u misschien het geld hebben, de aannemer heeft uw huis en u gijzelaar. Het beste is dat je zowel wind blij met het resultaat.

Tips

 • Plan uw bouw te beginnen in het begin van het droge seizoen.
 • De meeste ambachtslieden krijgen eerlijk betaald voor hun werk en ze doen het werk efficiënt. Als je een muur kunt inlijsten vrij goed, zal het meer tijd nemen om te herstellen (of te verbergen) het. Overweeg een eerlijke prijs voor uw tijd en arbeid. Als u het maken van 20€ / uur. heb je echt wilt modderen door een baan die iemand goed kent en kan voor 10€ / uur doen?
 • Niet discrimineren werknemers die vingers of ledematen hebben verloren aan de bouw ongevallen. Ze waarschijnlijk een les geleerd. Anders wordt de aannemer verplicht om verzekering te hebben.
 • Maak vrienden met iedereen in uw verbouwing klas. Oefen eerst op hun kamers / huisjes.
 • Op het community college, vraagt ​​de houtwerkplaats instructeur of verbouwen instructeur voor aanbevelingen over aannemers.
 • Tenzij je neurotisch over planning zijn, zullen er veranderingen in de plannen zijn als je vooruitgang in het project. Zorg ervoor dat je 10% extra middelen overschattingen van de aannemer. Zelfs zo is, kan hij hebben onderschat, en kosten meer dan begroot.
 • Dank de medewerkers, prijzen hun werk
 • Breng non-alcoholische dranken en snacks aan de werknemers een keer per week of een keer per maand. Het is leuk, houdt de zaken vriendelijk, en niet in de weg veel. Als je in Europa en toevallig alcohol te bieden en ze te accepteren, of als je ziet dat ze brachten alcohol, dan heb je een slechte keuze voor alcohol ingehuurd. Ik heb geen probleem met alcohol als ontspannend, maar uw aannemers gebruik gevaarlijk materiaal dat al hun concentratie vereist.
 • Ga naar het Community College en neem een ​​klasse op verbouwen, schilderen, dak, zodat u het werk dat ze doen kan waarderen, en je zult gelukkig vork over je geld.

Waarschuwingen

 • Dit kan leiden tot stress op uw relaties.
 • Als je kunt veroorloven om te verblijven in een hotel, kunt u, zodat u niet hoeft op privacy te offeren, maar het is niet een goed moment voor een vakantie.