Wkinl

Hoe te geluidsniveaus in uw appartement te verminderen

We hebben allemaal gehoord van de horror verhalen van luidruchtige buren wonen in het appartement naast de deur. Je weet wel, degenen met de blaffende honden, schreeuwende baby's, super-hard films en schetterende stereo? Als dit uw buurman, laat niet het lawaai benadrukken je uit nog langer. Geloof het of niet, er zijn verschillende manieren waarop u kunt gemakkelijk dempen het lawaai invoeren van uw appartement, zonder dat het appartement beheer of het betrokken zijn bij de situatie politie. Je zult echt versteld staan ​​van hoe effectief deze eenvoudige technieken kunnen zijn bij het verminderen van het geluidsniveau in uw appartement.

Stappen

Hoe te geluidsniveaus in uw appartement te verminderen. Vloerbedekking en tapijten Hoe meer punten je hebt in je appartement, dat kan absorberen en genieten van het geluid, des te beter.
Hoe te geluidsniveaus in uw appartement te verminderen. Vloerbedekking en tapijten Hoe meer punten je hebt in je appartement, dat kan absorberen en genieten van het geluid, des te beter.
 1. 1
  Vloerbedekking en tapijten Hoe meer punten je hebt in je appartement, dat kan absorberen en genieten van het geluid, des te beter. Tapijten doen een verrassend goede baan van het absorberen van geluid in het huis (in plaats van reflecterend geluid, zoals hardhouten vloeren). Maar wat als uw woning is niet voorzien van vloerbedekking? Eenvoudig - gebruik tapijten. De meer kleedjes en karpetten je hebt rond uw appartement, en het groter en zwaarder ze zijn, hoe meer lawaai zullen ze absorberen.
 2. 2
  Wandkleden en gordijnen Tuurlijk, tapijten werken als het de huurders hieronder uw appartement die het maken van al het lawaai. Als het de mensen naast je die je hebt te maken over, probeer dan het ophangen van een paar wandkleden, gordijnen of tapijten op de zijkant van het appartement dat het geluid vandaan komt. Deze kunnen een grote impact hebben op het verminderen van de hoeveelheid ruis in uw appartement, terwijl ook het toevoegen van een beetje van stijl aan uw huis op hetzelfde moment te maken. Gordijnen of draperieën zijn nuttig in het verminderen van ruis waar ze zich bevinden, of het nu op een muur, boven een venster (te blokkeren buiten geluiden) worden geplaatst of gewoon over een open ruimte in het appartement. Speciale geluiddichte wandkleden, plafondpanelen en kamerschermen, die allemaal zijn gemaakt van materialen die speciaal zijn ontworpen voor het blokkeren van geluid, kan ook worden gekocht bij speciaalzaken.
 3. 3
  Geschikte geluidsniveau - het is een tweerichtingsverkeer De hierboven genoemde technieken zijn uitstekende suggesties - maar ze zou niet eens nodig zijn als u, uw buren en iedereen in uw appartement gebouw waren iets meer bewust van het appartement u woonachtig bent in en het effect geluid heeft op alle van de huurders die er wonen. U kunt een meer attente buurman door het volgen van deze common-sense worden

Tips

 • · Plaats voelde kussens onder stoel-en tafelpoten om te voorkomen dat ze luidruchtig schrapen over de vloer;
 • · Vermijd het lopen op hoge hakken en harde zolen schoenen, vooral in appartementen te huur met betegelde of hardhouten vloeren, zoals het geluid in uw toestel en degene naast je zal weerklinken;
 • · Gebruik tapijten of matten in gebieden waar objecten zoals schoenen en keukengerei hebben meer kans om te vallen of te laten vallen;
 • · Houd het volume van uw computer en de tv op een redelijk niveau, vooral 's avonds. Als goed, wacht niet tot laat in de nacht aan de slag met uw andere lawaaierige activiteiten, zoals stofzuigen, reparaties en verplaatsen van zware meubels.
 • · Plaats uw stereo-en audio-apparatuur uit de buurt van de muren die worden gedeeld met andere appartementen eenheden;
 • . Probeer dan de polariteit van de kabels naar de luidsprekers. Als men is zwart in zwarte drukkers, de handel van de andere kant voor rood in het zwart snaps. Dit zal destructieve interferentie veroorzaken, het annuleren van het geluid op afstand.