Wkinl

Hoe maak je een mier boerderij bouwen

Wil je huisdier mieren houden? Er is geen noodzaak om een ​​dure mier boerderij kit te kopen van een science winkel; dit artikel laat zien hoe je een voor jezelf. Het is eenvoudig en het is leuk.

Stappen

Hoe maak je een mier boerderij bouwen. Plaats een kleine kartonnen buis in een vissenkom of een soortgelijke container.
Hoe maak je een mier boerderij bouwen. Plaats een kleine kartonnen buis in een vissenkom of een soortgelijke container.
 1. 1
  Plaats een kleine kartonnen buis in een vissenkom of een soortgelijke container. Het doel voor de buis om de mieren te tunnel aan de buitenkant van de kom te moedigen, zodat je ze kunt zien. Anders zal de mieren zijn waarschijnlijk tunnel in het midden, waar je ze niet kunt zien. Geconfronteerd met ten minste een uiteinde van de buis in de zijkant van de kom. Vullen met vuil.
 2. 2
  Zoek een mierenkolonie. U kunt naar het park of in uw tuin en probeer en vinden ze. Met behulp van een plastic lepel, voorzichtig graven genoeg mieren en vuil op te vullen de kom 2-3 cm (5-7,5 cm) vanaf de top. Weet het nest niet verstoren en te voorkomen dat de ingang weg, om te voorkomen dat te vouwen. Als alternatief kunt u suiker water in een pot, laat het aan de rand van een nest en de mieren zal tot u komen.
 3. 3
  Vangen een koningin mier of gewoon om namen zoeken voor sommige geven. Queens hebben een veel grotere borstkas en buik en meestal zwart gekleurd. Zij zal worden gevestigd rond een veel eieren. Je mieren zullen sterven af ​​zonder haar! Het vangen van een koningin kan moeilijk zijn; controleert onder logs, stenen en in ondieper anthills. De lente is de beste tijd om een ​​koningin, wanneer ze onderweg zijn oprichting nieuwe mierenkolonies vinden. Take care - mieren zullen hun koningin te verdedigen en proberen je te bijten.
 4. 4
  Krijg voedsel voor je mieren. De meeste mieren eten / drinken: Tiny stukjes groenten en fruit, dode kakkerlakken, suiker water, honing, kleine broodkruimels, brood gedoopt in suiker water, crackers / broodkruim met een druppel honing of wafel siroop.
 5. 5
  Verzorgen van de mieren. Tuurlijk, mieren kunnen een tijdje zonder eten. Maar ze zullen sterven zonder water (overal van overnight tot een paar dagen). Tot de mier boerderij water, drop een watje gedrenkt in water in de pot. Jouw ant farm moet elke dag worden gedrenkt en bewaard in de schaduw.
 6. 6
  Wees voorzichtig. Laat de pot niet teveel bewegen. Het vuil kan bezinken en instorten van de tunnels die door de mieren.

Tips

 • Wanneer je je mieren, om te proberen en krijgen ze minder agressief te zijn, terwijl je je koningin, houd ze afgeleid met suiker en water, maar zorg ervoor dat te veel niet te gebruiken!
 • Rode mieren zijn meestal zeer agressief, en zwarte mieren zijn meestal meer passief.
 • U kunt ook planten graszaden aan de bovenkant voor extra effect. Houd het gras voorzichtig water gegeven, zo niet de mieren eronder verdrinken.
 • Een wc-papier kartonnen koker maakt een grote buis, of je kunt een aantal uit te maken van gerecycled kaarten.
 • Dont laten vallen in het huis!
 • Voor meer informatie over het vangen van mieren, zie dit artikel
 • Als u de klassieke ronde vissenkom te gebruiken, kunt u een ballon in plaats van een kartonnen buis te gebruiken. Om dit te doen en hebben een langdurig effect moet je de ballon vullen met een verharder (dwz gips, klei, of zelfs cement als je het niet erg het gewicht; echt iets dat hard zal doen). Om de ballon te vullen eerste braaklegging een fles of kruik. Dan blazen je ballon en (terwijl de lucht in de ballon) strekken de lip van de ballon over het einde van de fles of kruik, kan dit lastig zijn en het helpt om een ​​vriend die je helpen. U kunt dan een tip van de inhoud (de verharding agent) van de fles in de ballon laat wat lucht in de ballon, zal uw stof waarschijnlijk nodig om te drogen. Oefen met water voordat u uw verharding agent.

Waarschuwingen

 • NOOIT twee mierenkolonies samen mengen, zullen ze vechten tot de dood en het is wreed voor de mieren. Dus als je het vangen van hen niet te bestellen, zorg ervoor dat u alleen de vangst een heuvel.
 • Als u besluit om uw mieren voeden dode insecten, ervoor zorgen dat ze niet vergiftigd, als het kan pijn doen, of zelfs doden, uw 'kolonie'.
 • Wees voorzichtig van de mier beten. Als je handschoenen kunt gebruiken, dat is geweldig. Om beten te behandelen, gebruiken Calamine lotion of een apotheek goedgekeurd jeuk crème. Vraag uw apotheker voor assistentie.
 • Alle mieren kan je bijten, maar zelden zullen ze, dus laat dit niet zet je af, maar als je het houden van rode mieren, kunnen ze bijten en hebben nogal een vervelende steek, dus heel voorzichtig. Gebruik handschoenen.
 • Vermijd alle mieren die bekend is dat ze zeer agressief ten opzichte van mensen en hebben pijnlijke of gevaarlijke beten.
 • Bedek de Ant Farm - de mieren kon stik. Als je moet bedekken, gebruik dan een papieren handdoek vastgezet met een elastiek en poke kleine gaten met een oorbel of pin. Of een fijne gaas.

Dingen die je nodig hebt

 • Kleine kartonnen koker
 • Fishbowl of soortgelijke container voor ant thuis
 • Dirt (zacht, zonder klonten)
 • Plastic lepel of iets dergelijks van de scoop mieren
 • Pot met suikerwater
 • Lokale mierenhoop
 • Mieren of koningin mier
 • Ant voedsel of suiker op brood