Wkinl

Hoe om uw eigen krekels verhogen


Ben je moe van het gaan naar de dierenwinkel en het kopen van krekels elke week om uw schilferige, kronkelende, of harige kleine vriend voeden? Als je een echte doe-het-zelver bent, dan is dit misschien wel interesse zou hebben in het verhogen van uw eigen kolonie van krekels, die een gestage zal voorzien - en gratis -! Bron van krekels recht in het comfort van uw huis.

Stappen

Hoe om uw eigen krekels verhogen. Bouwen van een container.
Hoe om uw eigen krekels verhogen. Bouwen van een container.
 1. 1
  Bouwen van een container. U zult een container nodig om uw krekels te houden inch Het is gemakkelijkst om minstens 2 containers, een voor de fokkerij volwassenen en een voor het rijpen van jonge krekels hebben. Beslissen hoeveel krekels je wilt een container (s) van geschikte grootte te verhogen en aan te schaffen.
  • Koop een duidelijke tote bak met een veilige deksel te houden van de krekels inch High-sided plastic opbergdozen zijn een gemeenschappelijke keuze. Een 14 gallon (53 L) container kan een kolonie van meer dan 500 krekels te houden met voldoende karton of ei kratten om op te klimmen. Glad oppervlak bakken zal het aantal ontsnappingen verminderen.
  • Snijd een of twee 6 "gaten in het deksel van de tote bak voor ventilatie. Bedek de bovenkant met een metalen mug scherm om ontsnappingen (krekels kan kauwen door plastic scherm) te voorkomen. Probeer een hete lijmpistool om het scherm vast te zetten. Je kunt experimenteren met variabele openingen als u extra controle over de hitte.
  • Plaats 1-2 "vermiculiet in de bodem van de zak bak. Activeer de krekels geven iets te lopen dat de verpakking droog bacteriën te voorkomen en verminderen van de geur houden. Vooral bij dichtere kolonies, dit te vervangen moet elke 1-6 maanden, dus nog wat extra.
  • Plaats een wegwerp plastic container gevuld met zeer vochtige losse bovengrond in de toto bak. Proberen om het net iets hoger dan de vermiculiet, zodat de krekels in de container te krijgen maken. De vrouwtjes hebt dit nodig om hun eieren leggen inch Zorg ervoor dat uw bovengrond is kunstmest en pesticiden. U kunt het scherm op het oppervlak van de bodem om krekels te voorkomen dat graven of het eten van de eieren. Vrouwtjes kunnen eitjes via het scherm met behulp van hun eieren leggen spike (legboor).
 2. 2
  Koop 50 of meer krekels. Zorg ervoor dat je genoeg krekels om uw huisdier te voeden met 30-50 extra te broeden. Het is belangrijk om een ​​mix van mannelijke en vrouwelijke krekels maar bij voorkeur, meer vrouwen dan mannen hebben.
  • Vrouwelijke krekels hebben drie lange profielen op hun achter met de belangrijkste is (zogenaamde legboor) die het gebruikt om de eitjes in de grond. Vrouw krekels zal groeien ook volledig ontwikkelde vleugels.
  • Mannelijke krekels hebben twee profielen. Ze hebben korte onderontwikkelde vleugels die ze gebruiken voor de productie van de bekende cricket noemen we horen 's nachts.
 3. 3
  Monteer je kolonie. Leg al uw krekels in uw ingevulde cricket container. Plaats een ondiepe schaal van commerciële cricket voedsel of vervangende (gemalen premium droog kattenvoer werkt goed) in de container uit de buurt van de bodem. Plaats een omgekeerde fles reptiel water dispenser met een spons in het reservoir te verdrinken in de toto bak te voorkomen. Een schotel van water gel (ook verkocht als bodem vervanger; polyacrylamide) of niet-gearomatiseerde jello zal ook volstaan. U kunt de kolonie trakteren op fruit, aardappelschijfjes, greens, en ander plantaardig materiaal als aanvulling op hun dieet. Zorg ervoor dat onvoltooide vers voedsel te verwijderen voordat ze schimmel of houtrot.
 4. 4
  Verwarm uw krekels. Krekels moeten warm te fokken en incubatie voor hun eieren te bevorderen worden gehouden. Warmte kan worden door verschillende werkwijzen zoals een reptiel verwarming, een warmte-pad of een gloeilamp. Het plaatsen van een kachel in een walk-in closet wordt de gehele kast te verwarmen, het verstrekken van warmte voor uw krekels en incuberen hun eggs.When paring te fokken, alleen voor mannen piepen tussen 55-100 graden Fahrenheit. Krekels doen het best bij bewaring aan de warmere kant van 80-90 graden Fahrenheit.
 5. 5
  Laat uw krekels te fokken. Geef ze ongeveer twee weken om te broeden en leggen de eieren in de bodem. Vervang vervolgens de container met een frisse container van teelaarde. Dit is hoe je een constante aanvoer van jonge krekels. Dit helpt u ook verdelen de krekels op basis van hun leeftijd.
 6. 6
  Uitbroeden van de eieren. De krekels moet warmte aan broeden de eieren totdat ze uitkomen. Plaats de wegwerp container op een grotere container die goed kan worden afgesloten en te plaatsen waar de temperatuur is 85-90 graden Fahrenheit. Na ongeveer twee weken (langer bij lagere temps), zullen de eieren gaan uitkomen en speldenknop krekels ter grootte van een zandkorrel zal ontstaan ​​door de honderden per dag gedurende ongeveer twee weken. Verzamel ze en plaats ze in een container met voedsel en water om te groeien tot ze een geschikt formaat voor uw huisdier. Houd enkele set afgezien van elke partij om uw fokkerij krekels vervangen als ze afsterven.
 7. 7
  Herhalen. Naar aanleiding van de bovenstaande stappen met uw nieuwe krekels zal produceren honderden en duizenden krekels, die veel zal zijn om uw huisdier te voeden en misschien zelfs alle huisdieren van je vrienden.

Tips

 • Om de zes maanden, moet u nieuwe krekels kopen om dit proces opnieuw beginnen met. Dit vermindert de problemen die kunnen optreden bij inteelt. Dit is ook een goed moment om vermiculiet teelaarde te vervangen door vers materiaal.
 • Verwijder alle overledenen krekels - krekels zal eten hun doden, verspreiden bacteriën, en uiteindelijk schade aan uw cricket kolonie.
 • Een strook van duidelijke verpakking tape rond de binnenkant van de tas wordt voorkomen ontsnapt omdat het te glad voor de krekels te klimmen.
 • Als je weinig voedsel en water voor uw krekels bent, kunt u zowel vervanging van een deel van een aardappel.
 • Foam strips die worden gebruikt om de ontwerpen verzegelen deuren kunnen worden gebruikt om het deksel af te dichten krekels kunnen ontsnappen.
 • Vervang de katoen in het waterbakje eenmaal per twee weken of als het vies wordt. Hiermee wordt voorkomen dat bacteriën uit groeien in het water.
 • Doe wat extra onderzoek over cricket verzorging en voeding. Dit zal u helpen de extra zorg die nodig is om te zorgen dat u succesvol in het verhogen van uw eigen krekels zijn voorzien.

Waarschuwingen

 • Kijk voor ongedierte dat uw krekels, zoals schimmels, mijten, vliegen en bacteriën tasten. Neem de juiste maatregelen om te voorkomen en te elimineren dergelijk ongedierte om een ​​gezonde voeding te houden.
 • Gebruik alleen bovengrond die meststoffen en pesticiden. Dit voorkomt dat uw krekels, eieren, en huisdieren uit vergiftigd.
 • Wanneer eitjes komen speldenknop krekels zijn over de grootte van een zandkorrel. Zorg ervoor dat ze niet kunnen ontsnappen aan hun behuizing. (Ze moeten niet in staat zijn om glas of doorzichtig plastic klimmen)
 • 50 fokkerij krekels moeten 2000 + speldenknop krekels oplevert ten opzichte van hun broed-cyclus. Je zou kunnen eindigen met meer krekels dan weet je wat te doen met.
 • Uiteindelijk een paar krekels zal krijgen los. Als je niet genieten van het idee van het hebben van krekels op hol in uw huis, opgericht vallen.
 • Mannelijke krekels kan veel lawaai maken als ze piepen. Wilt u misschien overwegen om ze waar je ze niet hoort.
 • Maak het niet te vochtig te houden. Houd een waterbakje te drinken, maar probeer luchtvochtigheid laag te houden. Dit zal cricket mortaliteit, schimmels, mijten en vliegen te verminderen.