Wkinl

Hoe maak je een huisdier bidsprinkhaan houden, zonder een kooi


Als u wilt dat een makkelijk te houden huisdier, hoeft dat geen aandacht nodig, een bidsprinkhaan - of andere insecten - zal ideaal zijn. Maar heb je niet de ruimte om een ​​grote tank / container zetten? Dit artikel zal u tonen hoe u een huisdier bidsprinkhaan hebben, zonder het houden van het in een kooi.

Stappen

Hoe maak je een huisdier bidsprinkhaan houden, zonder een kooi. Vind uw bidsprinkhaan.
Hoe maak je een huisdier bidsprinkhaan houden, zonder een kooi. Vind uw bidsprinkhaan.
 1. 1
  Vind uw bidsprinkhaan. Een nimf (baby mantis) is het beste, want het zal duren totdat deze volledig is verbouwd. Sommige soorten van Mantis zijn zeer goed gecamoufleerd, terwijl anderen kan heel gemakkelijk te herkennen. Kijk in gebieden waar sprake is van een veel vegetatie, of tal van andere insecten. Houd in gedachten dat Mantis zijn vleeseters, en zal voeden op bijna alles kleiner dan het, doen ze niet eten planten.
 2. 2
  Hier krijg je een kleine plant (pas op voor winkel gekocht planten besproeid met pesticide). Praying Mantis gaan door een fase heet een molt, waar ze hun huid afwerpen, en dramatisch groeien in omvang. Tijdens deze fase moeten ze ondersteboven aan een plant hangen.
 3. 3
  Zet uw planten, samen met uw Mantis, in uw tuin (als je die hebt), of in een kleine ruimte. Als een insect container of iets klein met gaten.
 4. 4
  Vinden voedsel. Het is zinloos te gaan naar een dierenwinkel om eten te kopen, zoals je kunt alles wat het bijna overal nodig vinden. Kijk voor iets kleiner dan de bidsprinkhaan. Vliegen, krekels, sprinkhanen, bijen, wespen, vlinders, motten, etc. maken allemaal een goed genoeg maaltijd voor een Mantis. Als u uw Mantis genoeg voedsel te voeden, waarschijnlijk zal het niet weglopen. Speel niet met het met uw vingers in de lucht, of anders zal het springen en te ontsnappen. Als het wordt uitgehongerd, dan kan het proberen te ontsnappen. Zolang het weet is er een overvloed aan eten waar je het houden, dan zal het blijven.
 5. 5
  Spuit je bidsprinkhanen met water elke dag, om de sfeer wat vocht te geven, en dus het kan drinken.

Tips

 • Wanneer een Mantis volwassenheid bereikt, zal hij hebben vleugels, en het vermogen om te vliegen. Het zal waarschijnlijk vliegen om te zoeken naar een partner, of je kan uiteindelijk een geschikte container te vinden.
 • Als je kunt, zoek een man en een vrouw. Ze kunnen worden onderscheiden door het aantal segmenten van het achterlijf. Een vrouwelijke hebben 6 en een mannelijke hebben 7 of 8. Wanneer beide volgroeid introduceren op elkaar. Als je denkt dat ze zullen paren, zorg ervoor dat je voedt het vrouwtje alles wat ze kunnen eten, terwijl ze haar partner kan eten na (of tijdens) de paring proces. Dan wanneer het vrouwtje legt haar eieren, hou ze. Dan kunt u het proces herhalen.
 • Als u woont in een plaats (zoals Engeland) waar Praying Mantis leven niet in het wild, kunt u plaatsen waar je online kunt kopen Mantis 'vinden, of een goede dierenwinkel kan ei gevallen verkopen.
 • Het is mogelijk om "hand-feed" je bidsprinkhaan zijn! Probeer dan een dag of zo (niet meer!) Zonder spuiten de zijkanten van de tank, neem dan de bidsprinkhaan uit en houd hem op je hand / vinger. Zorg ervoor dat het wordt afgewikkeld, en dan langzaam te verhogen van een normaal formaat lepel (plastic is beter, alleen omdat het lichter en ongeveer makkelijker te hanteren) een halve centimeter uit de buurt van haar gezicht. Het kan een paar momenten, of zelfs een paar afzonderlijke sessies duren, maar het is zeer waarschijnlijk dat de bidsprinkhaan sommige van uw aangeboden drankje zal nemen! (NB: NIET proberen om dit te doen met zijn voedsel - alleen water Bovenop gevaar voor uw vinger krijgen verward met wat insecten hoort te lunchen zijn, kan de bidsprinkhaan verliezen ook zijn vermogen om voedsel te vinden voor zichzelf!.)
 • In tegenstelling tot andere buggy vrienden, Mantis 'doorgaans niet graag een grote hoeveelheid groene decor in hun terrarium. In het algemeen, een stok / tak is het beste. Een bidsprinkhaan hebben vaak een moeilijke tijd vinden van hun maaltijden als er bladeren zitten overal.
 • Een bidsprinkhaan zal alleen leven voor ongeveer een jaar, dus verwacht een relatief korte levensduur.
 • Praying Mantis bijten niet! Als je het ergeren, denk je misschien het bijten je, maar het is gewoon het gevoel van hun stekelige poten.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het betreden van de ruimte waar je je Mantis, als je niet wilt gaan staan.
 • Raak de bug te veel of het kan ziek worden.
 • Zorg ervoor dat u weet dat de wetten in uw staat of land over de Praying Mantis. Het is illegaal om aan te raken of te storen ze in sommige gebieden.
 • Geef het niet te veel eten of het kan ziek worden
 • Zorg ervoor dat het comfortabel aanvoelt.
 • Als u houdt het op een lommerrijke tak weg van de boom, zorg ervoor dat je het eens verse bladeren elke dag omdat het vocht nodig heeft.