Wkinl

Hoe maak je een kleine septische systeem te construeren

De meeste particuliere septische systemen zijn opgebouwd uit twee delen: Het houden en verteren tanks en het veld versnippering. De hier getoonde systeem is een klein systeem, ontworpen voor beperkt gebruik van door twee mensen met geen wasserette en een kleine reis-trailer. Het concept is niet hetzelfde als een groter systeem. De tank is veel kleiner dan nodig is en het ontwerp is mist een aantal belangrijke items zoals inwendige schotten en een gekwalificeerde beoordeling ter plaatse. Dit systeem maakt gebruik van twee 55 liter vaten, in tegenstelling tot de 1000-2000 gallon tanks voor een standaard huis septische systeem. Het systeem dat we hier maken is ook een spreiding veld ongeveer een derde dat van een groot huis.

Eigenaren van onroerend goed plannen van een systeem vergelijkbaar met deze moeten zich ervan bewust dat dit systeem niet door de beugel zou overgaan met elke afdeling volksgezondheid in de Europa en kon de eigenaar te onderwerpen aan een fikse boete als het systeem werd ontdekt in gebruik.

Stappen

Hoe maak je een kleine septische systeem te construeren. Graaf een greppel 4 meter breed, 26 meter lang en 3 meter diep.
Hoe maak je een kleine septische systeem te construeren. Graaf een greppel 4 meter breed, 26 meter lang en 3 meter diep.
 1. 1
  Graaf een greppel 4 meter breed, 26 meter lang en 3 meter diep.
 2. 2
  Monteer alle benodigdheden, onderdelen en apparatuur. Zie het "Wat je nodig hebt" hieronder lijst.
 3. 3
  Een gat in de bovenkant van elk vat de grootte van het toilet flens buitenpijp meting. Het moet in de buurt van de rand. Een sabel zaag is het beste voor deze taak.
 4. 4
  Bevestig een 4 "wc flens aan elke hole.
 5. 5
  Snij twee gaten in de bovenzijde van de onderste trommel, zie de foto 45 graden van een loodrechte lijn van de opening bovenaan de kant.
 6. 6
  Snijd een gat in de bovenste trommel tegenover de opening in de bovenkant, zoals getoond in de foto.
 7. 7
  Plaats het vat met een gat in de zijkant aan het einde van de sleuf. Niveau van de trommel. De bovenkant van het vat moet minstens 4 cm onder het maaiveld.
 8. 8
  Graaf een gat ongeveer een voet dieper voor het plaatsen van de tweede trommel tegenover de eerste.
 9. 9
  Graaf het in stap 8 een beetje dieper genoemd gat en vullen met grind tot 90 ell past perfect tegen de opening in de zijkant van het bovenste vat naar het toilet flens van de onderste trommel.
 10. 10
  Snijd een 3 1/2 "stuk 4" ABS buis (nippel) en lijm deze in het ene uiteinde van de 90 ell. Snij een nippel 2 1/2 "lang en lijm in het andere uiteinde.
 11. 11
  Test de pasvorm voor afstemming tussen de twee trommels. Het uiteinde met de korte nippel moet gaan in de bovenste trommel. Het moet lijken op de foto in stap 9.
 12. 12
  Als u zeker bent over de pasvorm, lijm het einde van de 3 1/2 "nippel in het toilet flens. We zullen omgaan met het afdichten van de verbinding naar de bovenste trommel later.
 13. 13
  Lijm een "y" 3 1/2 nippels en voeg een 45 graden bocht naar links van de "y". Lijn de "Y" om het binnenkomende afval lijn en lijm deze in het toilet flens voldoen.
 14. 14
  Knippen en lijm (2) 2 1/2 "nippels de resterende twee 45 graden bochten aan een uiteinde en steek in gaten in de zijkant van de onderste trommel, zoals getoond in de foto van stap 7. Het gezicht van de twee 45 graden bochten moet loodrecht op de geul.
 15. 15
  Zie foto in stap 7
 16. 16
  Pond een paal in de grond zodat de bovenkant van de ring ligt met de onderkant van de 45 graden bocht die uit een zijde van de onderste trommel.
 17. 17
  Tape een 1 "breed blok aan het einde van een 4 voet niveau, zoals getoond in de foto rechts.
 18. 18
  Start de tweede inzet een beetje minder dan 4 meter naar beneden de geul van de eerste.
 19. 19
  Leg het einde van het level zonder het blok op de eerste participatie en het blok op de tweede. Pond de inzet naar beneden tot het niveau toont niveau wanneer het blok is op de tweede inzet. Het tweede spel is nu 1 "lager dan de eerste, of 1/4" per voet.
 20. 20
  Herhaal dit proces tot je inzet de lengte van de sleuf.
 21. 21
  Plaats het grind in de sleuf tot de bovenzijde van het grind gelijk is met de bovenkant van de palen.
 22. 22
  Het grind dient nu helling weg van de trommels 1/4 "naar de voet.
 23. 23
  Plaats twee stukken van 10 voet 4 "geperforeerde afvoerleiding verbonden met een slip koppeling (gaten naar beneden). Schuif het ene uiteinde in de 45 graden bocht van de onderste trommel. Herhaal aan de andere kant.
 24. 24
  Controleer de afvoerleidingen met het niveau en blok of de 1/4 "rang is consistent over de lengte van de buis. Pas door het toevoegen of verwijderen van grind onder de pijp.
 25. 25
  Dicht de 45 graden bochten en de 90 graden bocht aan de onderste en bovenste drums, respectievelijk. Probeer een twee componenten epoxy. Je kan ook gebruik maken van silicium kalefateren. Zie de foto in stap 6 voor afgewerkte weergave van epoxy. Overweeg het gebruik van flexibele buis voor dit, zodat als de grond verschuift het zal een beetje te geven.
 26. 26
  Begraven de sleuf aan de bovenzijde van de onderste trommel met de resterende grind.
 27. 27
  Leg landschap stof over het grind. Dit voorkomt dat de bodem doorsijpelen in het grind.
 28. 28
  Vul het resterende geul gebied met grond, verdichten goed aan de oorspronkelijke kwaliteit.
 29. 29
  Vul het bovenste vat met water.

Tips

 • De spijsvertering tanks zijn gemaakt van twee kunststof 55 liter vaten. Het afval vult de eerste tank, de vaste stoffen naar de bodem vallen. Wanneer het vloeistofniveau de hoogte van de monding van de tweede tank bereikt, riool in. Indien vaste stoffen zijn, vallen zij naar beneden. Wanneer de vloeistof uit de tweede tank beide afvoerkanalen bereikt, gaat het naar het veld grind uitloging voor verspreiding. De meeste vaste stoffen vloeibaar tijd en worden gedispergeerd. Na een aantal jaren, kan de vaste stoffen komen naar de top van de tank en de tank moet worden weggepompt.
 • Er wordt verondersteld dat je weet hoe te werken met kunststof ABS buis. Je moet ook apparatuur om de geul te graven (of bereid zijn om veel beweging te krijgen).
 • Na een tijdje ziet u nederzetting waar de geul was. Vullen met meer bodem en compact met stuur van je auto. Rijd niet harder dan het gebied dat de drums bevat.
 • De diepte van de put is gerelateerd aan de diepte van de afvalbron lijn. Als de lijn dieper of hoger is dan de waarde vermeld, moet u het graven van de geul dieper of ondieper om die diepte tegemoet. Het is niet zo moeilijk te achterhalen. (Opmerking: Als u te ondiep van een geul, kan uw septische systeem makkelijker worden beschadigd.)
 • De verticale zijde van de "Y" zal worden gebruikt om de pomp uit de tank wanneer het volledig is te vullen met vaste stoffen.
 • De horizontale zijde van de "Y" verbinding met de afvalbron en wordt voorzien van een connector die past bij de bron toevoerleiding.

Waarschuwingen

 • Lokale Septic verordeningen moeten worden gevolgd bij de bouw van een septische systeem. Het is illegaal om een ​​septische systeem te installeren, zonder vergunning, de vergunning zal detail de lokale vereisten voor de installatie van een septische systeem.
 • Niet de locatie van uw septische systeem te dicht bij bomen, zoals boomwortels groeien in uw lijn, en ervoor zorgen dat ze verstopt raken (met wortels) en met de tijd, schade veroorzaken aan uw systeem.
 • Dit is een zeer kleine capaciteit systeem. Deze is niet ontworpen om de behoeften van een grote huishouden voldoen. Het is ontworpen voor een kleine reis-trailer en twee mensen.
 • Afhankelijk van de toepassing, moet u wellicht de bovenste trommel pompen een keer per jaar. De hier getoonde systeem is tweemaal gepompt in vijf jaar.

Dingen die je nodig hebt

 • (9) kubieke meter 3/4 of 1 1/2 gemalen steen of blauwe metalen
 • (80) vierkante meter van het landschap stof
 • (2) 55 liter kunststof vaten
 • (10) ft van 4 "ABS kunststof buis
 • (1) 4 "ABS 90 graden bocht (soms ook wel een straat Ell)
 • (1) 4 "ABS Y tak (soms ook wel een Y-bocht)
 • (3) 4 "ABS 45 graden bocht
 • (4) 10 ft lengte van 4 "geperforeerde afvoerpijp
 • (2) 4 "afvoerpijp koppelingen
 • (2) 4 "wc flenzen
 • (1) 4 'Niveau
 • (10) Wood Stakes
 • (1) Set van pvc lijm
 • (1) Twee componenten epoxy of siliconenkit
 • (1) 1 "dikke houten blok
 • (1) Duct tape
 • (1) 4 "ABS verwijderbare beschermkap voor pompen als dat nodig is