Wkinl

Hoe je de watertoevoer wenden tot een toilet

Bij de vaststelling van iets in de stortbak / tank van uw wc, kan het echte probleem zijn als ofwel de afsluiter niet werkt, of als er geen afsluiter helemaal. Het volgende wil detail hoe u uw toilet tank aftappen zonder het afsluiten van de water om het hele huis.

Stappen

Hoe je de watertoevoer wenden tot een toilet. Kijk voor een kraan / tap op de pijp die leidt naar uw wc-stortbak / tank.
Hoe je de watertoevoer wenden tot een toilet. Kijk voor een kraan / tap op de pijp die leidt naar uw wc-stortbak / tank.
 1. 1
  Kijk voor een kraan / tap op de pijp die leidt naar uw wc-stortbak / tank.
  Als u een klep vinden, eerst Controleer de toestand van de watervoorziening ventiel waardoor het water naar het toilet tank te vullen (aangegeven door een rode pijl op de foto). Dit is meestal een 90 graden hoek kraan. Overuren wegens minimaal gebruik, kan deze klep zeer stijf en breekbaar. Forceren gesloten, en vervolgens weer volledig open te kunnen huilen, lekken, en breuk veroorzaken. Probeer voorzichtig met de klok mee te draaien aan de hendel (zonder over-forceren) het water uit te zetten naar het toilet.
  Als je succes hebt draaide het zonder enig probleem, kunt u de rest van deze stappen overslaan en doorgaan met je reparatie.
 2. 2
  Als u een ouder systeem (pre-1970) uw wc mag geen afsluiter. Neem het deksel van de tank, en vind de vlotter (1). Het zal een kleine container lucht, die zweven boven het water in de tank. Wanneer het drijft op een bepaalde hoogte, de klep stopt laten water in de tank, als je het toilet door te spoelen, de vlotter valt met het waterniveau en heropent de waterklep. Dit maakt het toilet te vullen, stoppen wanneer de vlotter de juiste hoogte weer bereikt. Om water bijvullen van de tank te voorkomen, moet u de vlotter vast aan de klep niet kunnen openen na een flush.
 3. 3
  Probeer uitglijden een smalle lengte van hout onder de hefarm / vlotter hendel (3) en het breukvlak tussen de raad van bestuur over de tank (voor naar achter) aan de hendel omhoog houden. Indien de zijkanten van de tank te hoog zijn om dit te doen, dan straddle het bord boven de vlotter hendel, en wikkel een lengte van stijve draad rond zowel de vlotterarm en het bestuur om de vlotter in de volledig rechtop te houden.
 4. 4
  Spoel het toilet te legen. De tank moet legen, terwijl het hout / draad band houdt de lift arm omhoog te voorkomen dat de klep van het vullen van de tank.
 5. 5
  Na de voltooiing van uw reparatie werk, gewoon verwijderen van het bord en of de band om de vlotter te vullen van de tank.

Tips

 • Om te proberen het aanpassen van een oudere klep, zou het raadzaam zijn om eerst wikkel de klep in een doek en greep hem stevig met een zware waterpomptang, om de klep te voorkomen dat het verdraaien van de waterleidingen terwijl het dwingen van de kraan in of uit. Proberen te dwingen een oudere klep open of gesloten, kan gemakkelijk los te maken van de inrichting van het aansluiten van waterleidingen, waardoor lekken.
 • Als de watertoevoer klep onder het reservoir is alles knapperig of er is een hoop roest, moet je niet aan de klep, tenzij je bereid bent om de klep te vervangen. Een oude toevoerleiding shut-off zal vaak lekken als het niet is gebruikt in vele jaren.
 • Als reparatie nodig is in de tank, is het misschien een goed moment om te overwegen ook de levering ventiel vervangen worden.

Waarschuwingen

 • Controleer de toestand van de watervoorziening ventiel waardoor het water naar het toilet tank te vullen (aangegeven door een rode pijl in de foto) voorzichtig. Dit is meestal een 90 graden hoek kraan. Overuren wegens minimaal gebruik, kan deze klep zeer stijf en breekbaar. Forceren gesloten, en vervolgens weer volledig open te kunnen huilen, lekken, en breuk veroorzaken.
 • Deze methode zal alleen helpen met kleine reparaties in de tank. Geen grote sanitair moet worden uitgevoerd met de watertoevoer volledig is uitgeschakeld.
 • Een ander veel voorkomend probleem met het aanpassen van deze klep is ruis. Een oudere klep kan piepen, ratelen en trillen als stromend water beweegt door een niet goed zittende klep met versleten onderdelen. Dit kan iedere keer dat je spoelen optreden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een stuk hout, 14 tot 18 inch
 • Een lengte van stijve draad of kleerhanger