Wkinl

Hoe maak je een langzame wc repareren

Heeft u een langzaam stromende of doorspoelen wc? Hier zijn een aantal dingen te proberen als de zwakke flush wordt veroorzaakt door een obstructie in de kom van de rand, waar het water wordt geloosd. Toiletten met dit probleem kan snel ongewenste afzettingen ophopen omdat de flush bladeren gedeelten van de kom ongewassen.

Stappen

Hoe maak je een langzame wc repareren. Erachter te komen waar het probleem is.
Hoe maak je een langzame wc repareren. Erachter te komen waar het probleem is.
 1. 1
  Erachter te komen waar het probleem is. Vul een emmer of plastic vuilnisbak met een liter of twee van water en giet het snel in de kom. Als het spoelt langzaam, heb je waarschijnlijk een afvoer verstoppen en de procedures op deze pagina zullen niet oplossen van uw probleem. Zie Hoe kan ik een wc ontstoppen.
  • Als uw toiletspoelbakken trager na verloop van tijd (zonder "back-up"), is het waarschijnlijk te wijten aan minerale afzettingen in de gaten onder de rand of, als je er een hebt, de jet gat is ook verstopt.
  • De meeste toiletten afwateren in hetzelfde afval lijn, dus als ze allemaal spoelen langzaam op hetzelfde moment, is er waarschijnlijk een obstructie in de grote lijn, niet een individu zijlijn. Je hebt misschien een gesprek met de familie over het spoelen producten voor vrouwelijke hygiëne, opgezette dieren, of vuile dishrags onderaan de pijp.
 2. 2
  Voor langzaam water levering en / of, als ze niet gelijkmatig "wassen" de kom van de gebruikelijke methode is om een wc-borstel en een puimsteen gebruiken om de kom schoon te maken, met bijzondere aandacht voor het gebied tot onder de rand. Er zijn kleine gaatjes daar waar water afzien in de kom en deze plus de omgeving moet worden gereinigd van minerale afzettingen. Gebruik indien nodig een pick zoals het gebogen uiteinde van een draad kleerhanger om de gaten te wissen. Probeer geen krassen op het porselein, echter, zoals dit moedigt afzettingen te snel vorm weer. Een kleine spiegel zal u helpen te zien wat je doet onder de rand. Borstel de kom en weer velg en controleer of het werkte. Als dat zo was, bent u klaar. Anders is, lees verder.
 3. Controleer ook de opening naar buiten, die de kleine opening onder in de kom. Het doel is om de sifon dat de zuigkracht in de kom leeg levert stellen. In een volledige flush, net als de kom volledig leegt u een "glurp!", Dat is het geluid van de sifon zuigen een luchtbel te horen, omdat er geen water meer te zuigen. De jet gat onder de waterlijn en het controleren van het is, laten we zeggen, onesthetische! maar het is heel gemakkelijk te doen. Aanval eerst de kom met een zuiger te dwingen uit water om gemakkelijker toegang tot de jet gat toestaan. Plaats nu een vinger in de jet-gat en het gevoel rond voor een obstructie. Wees voorzichtig want er kunnen scherpe randen. U kunt een klein object dat wordt er tegen elkaar geschoven tegen de jet gat (gedeeltelijk blokkeren) elke keer het toilet wordt gespoeld vinden. Je zou in staat zijn om een paar miniatuur lange neus tang gebruiken om het vissen uit.
3
Probeer kalk, calcium, of hardwater borg verwijderaars. Als je een septic-safe zuur nodig hebt of zich ongemakkelijk voelt met behulp van een krachtige, maar gevaarlijke zuur (hieronder besproken), kunt u proberen een van de vele kalk, calcium, of harde-waterreservoir verwijderaars zoals CLR of zelfs witte azijn (azijnzuur). Deze producten zullen een langere "soak" periode (misschien 's nachts) nodig en follow-up met de mechanische werking van een pick zoals een kleerhanger. Meerdere reinigingscycli nodig zijn. Volg de instructies die bij het product.

Zoutzuur methode

Als uw wc zeer wordt aangetast door minerale afzettingen en / of je hoopt om de handmatige reiniging bovenstaande stappen overslaan, is er een andere manier. Echter, er ernstige veiligheidsproblemen te overwegen alvorens gebruik te maken van deze aanpak. Bestudeer de volgende stappen, tips en waarschuwingen en beslissen of je in staat om veilig gebruik van zoutzuur (bekend chemisch als zoutzuur) zijn. Heb zoutzuurzuur niet kopen totdat je hebt gelezen, begrepen, en zijn bereid alle richtingen van de fles te volgen en waarschuwingen. Dit spul is zeer sterk! Houd het uit de buurt van kinderen en huisdieren. Zoutzuur is geen optie als je verbonden bent met een septische systeem zoals het de bacteriën die het systeem te laten werken zal doden, dus je mag alleen gebruik maken van "septische veilige" methoden en reinigingsmiddelen, tenzij het toilet wordt verwijderd om zijn zuur gereinigd.

 1. 1
  Schakel het water naar het toilet en spoel. Gebruik een zuiger en / of een spons en verwijder het water in kom, zodat het zuur zal de kom schoon te maken om de bodem (met inbegrip van de kritische jet-holes).
 2. 2
  Gebruik een duidelijk stuk van poly-film (of een duidelijke vuilniszak) en tape om het bovenste gedeelte van de kom bedekken met behoud van uitzicht op interne rand van de kom is. Hoe strakker de afdichting van de betere. Net onder de kom gedeelte, omvatten niet de stoel.
 3. 3
  Maximaliseren ventilatie door het plaatsen van een draaiende ventilator in de badkamer raam aan de lucht uitlaat. Ook open alle andere vensters in het huis. Als je een badkamer ventilator, zet dat op ook.
 4. 4
  Neem het deksel tank en plaats een plastic (geen metaal!) Trechter in de overloop buis. Zie het "Wat je nodig hebt" sectie hieronder over de juiste maat van de trechter. Als er een vulbuis boven op de overloop buis, voorzichtig neem dat als eerste uit.
 5. 5
  Draag handschoenen, masker en oogbescherming. Je moet ook dragen een schort en rubberen laarzen om jezelf te beschermen. Ook moet u een even beschermd assistent stevig de trechter in de overloop buis, zodat het niet uit kan vallen. Het zuur kan spetteren en een infuus kan je pijn doen!
 6. 6
  Giet voorzichtig zuur door de trechter, snel genoeg dat het begint te stromen van de gaten in de wc-pot velg, maar niet zo snel dat de trechter overloopt of valt uit, aangezien dit zuur zou spatten en zijn uiterst gevaarlijk. U hoeft alleen ongeveer 0,5 tot 1 liter zuur. Na het gieten, hebben betrekking op de overloop buis met een boterhamzakje en rubberen band, dan laat de badkamer en sluit de deur achter je. De deur op slot als er kinderen in huis zijn en van te overtuigen dat ze wegblijven.
 7. 7
  Na 1 uur, verwijder de sandwich tas en vervang de vulbuis naar de overloop buis. (Als je een zwakker zuur hebt gekozen dit moet worden verlengd tot ten minste een nacht.) Zet ​​het water en spoel een paar keer. Extra flushes zijn aan te raden in oudere huizen met ijzeren afvoerpijpen, zoals langdurig contact met geconcentreerd zuur zal beschadigen. Controleer de velg gaten voor een goede doorstroming. Herhaal de procedure indien nodig of als er overgebleven zoutzuur, omdat het niet veilig is om deze spullen op te slaan rond het huis. Dit zuur is zo sterk dat het vaak vreet via de kunststoffen container wanneer het wordt opgeslagen voor een langere tijd, en het is gewoon niet veilig te rondslingeren.
 8. 8
  Afgewerkt.

Waarschuwingen

 • Zoutzuur kan de tank flapper, de tank te bowlen rubber afdichting, en alle metalen onderdelen op oudere toiletten zoals de overloop buis te vernietigen. Als u niet beschikt over de vaardigheden die deze onderdelen zelf te vervangen, overwegen om een ​​van de zwakkere zuren of koop een nieuw toilet.
 • Goed na gebruik spoel de trechter en het niet voor voedsel hergebruiken.
 • Meng nooit huishoudelijke chemicaliën! Dit kan heftige reacties die spuiten chemicaliën onverwacht en ongecontroleerd te creëren, waardoor blindheid of brandwonden, vrij grote hoeveelheden giftige gassen, en geven warmte af dat het toilet kon kraken. Als je wc-reiniging pellets in uw toilet tank, gebruik rubberen handschoenen om ze te verwijderen en plaats in een schone, afgesloten plastic container, dan spoelen de tank te wissen voordat het gebruik van andere chemicaliën. Als je het toilet schoon met toiletpot chemicaliën, spoelt vele malen voor het toevoegen van een andere chemische stof aan het toilet. Als je al gewend ontstoppers, spoelt ze weg vele malen en neem voldoende tijd voor het toevoegen van zoutzuur of andere wc chemicaliën.

Dingen die je nodig hebt

 • Emmer
 • Draad kleerhanger
 • Spiegel
 • Kom borstel
 • Zoutzuur, 1 Gallon (Beschikbaar bij bouwmarkten, zwembad benodigdheden, & Target / Walmart seizoen.)
 • Band
 • Doorzichtige plastic folie of een duidelijke vuilniszak
 • Boterhamzakje
 • Trechter (Dit moet kunststof zijn, zo groot mogelijk, en moet goed passen in het toilet tank overloop buis.)
 • Rubberen handschoenen (2 sets, voor u en een assistent)
 • Veiligheidsbril (2 sets) en twee OSHA goedgekeurd maskers ontworpen voor zure dampen
 • Schorten (2)
 • Rubberen laarzen (2 sets)
 • Elastiekje