Wkinl

Hoe de beste methode van waterbehandeling kiezen

De markt wordt letterlijk overspoeld met water behandeling opties. Omgekeerde osmose systemen, losse korrelige actieve kool, massief koolstof blok filters, en distillateurs beloven allemaal sprankelend, schoon water, maar hoe weet je welke is echt het beste? Met een beetje onderzoek, kunt u het ideale waterzuiveringssysteem voor u te vinden.

Stappen

Hoe de beste methode van waterbehandeling kiezen. Ontdek de bron van uw huis water.
Hoe de beste methode van waterbehandeling kiezen. Ontdek de bron van uw huis water.
 1. 1
  Ontdek de bron van uw huis water. Als u het ontvangen van water uit een put op uw woning in plaats van gemeentelijke behandeld water, zal uw behoeften veel anders zijn.
 2. 2
  Is uw goed water behandeld (gechloreerde) of onbehandeld? Chlorering zal doden alle bacteriën en virussen - dan de chloor kan volledig worden verwijderd door een goede hele huis pre-filter en / of chloor-verwijderen van armaturen in de badkamer, in combinatie met een vaste koolstof blok drinkwatersysteem op de keukenkraan.
 3. 3
  Chloor is ook goedkoop te beheren en te onderhouden, het houdt het gehele watersysteem schoner en vrijer van algen, bacteriën en andere buizen en vuilwatertank verontreinigingen. (Dit is in tegenstelling tot ultraviolet (UV) straling om bacteriën en virussen te doden. UV is duur om te kopen, duur in onderhoud en desinfecteert alleen voor een korte lengte van de buis stroomafwaarts van het licht.)
 4. 4
  Zit er vuil, troebelheid, of ander organisch materiaal in uw goed of bronwater? Zet een goede 10 tot 15 micron voorfilter om deze grote stukken te verwijderen voordat ze uw huis kranen raken.
 5. 5
  Omgekeerde osmose en distillatie, op zichzelf, niet bacteriën, virussen, en sommige chemicaliën te verwijderen; alle gerenommeerde RO en distillateur eenheden zijn altijd gekoppeld aan een goede koolfiltratie, bij voorkeur koolstof blok, om de verwijdering van deze verontreinigingen te garanderen.
 6. 6
  Meer informatie over specifieke water verontreinigingen in uw omgeving. Veel van deze informatie kan worden gevonden door het EPA. Ook, elk jaar je stad moet een water veiligheidsrapport produceren, het bespreken van de incidentie van specifieke verontreinigingen in het water van je stad. Echter, met behulp van een filter dat het breedste scala van verontreinigingen algehele garandeert dat u zal worden beschermd, ongeacht wat de verontreiniging verwijdert.
 7. 7
  Te weten komen over het gebruik van pesticiden chemische stoffen in uw omgeving. Water in het Midwesten staten is veel meer kans om chemicaliën uit runoff pesticiden bevatten. In feite is elke agrarisch gebied is onderhevig aan grondwaterverontreiniging met pesticiden, herbiciden en bemesting bijproducten.
 8. 8
  Bepalen of uw stad krijgt zijn water uit oppervlaktewater of grondwater bronnen. Grondwater is veel schoner, algemeen, en mag slechts milde behandeling met een home water filter nodig. Echter ondiepe putten of gegraven put kan worden verontreinigd door bestrijdingsmiddelen, petroleum en dierlijke uitwerpselen. In beide gevallen is er verontreinigingen die kunnen worden verwijderd door de juiste technologie.
 9. 9
  Zoek uit of uw gemeenschap fluoridates zijn water. Fluoride kan bijzonder schadelijk zijn voor de ouderen en is gekoppeld aan gevallen van de ziekte van Alzheimer. Als volledige fluoride verwijdering is een zorg voor u, overwegen de RO-technologie in combinatie met vaste koolstof blok, aan fluoride-vrij drinkwater garanderen.
 10. 10
  Evalueer de behoeften van uw gezin. Als iemand in uw familie is gevoelig voor astma of ziekte van de luchtwegen, zal u wilt bezuinigen op chloor rook in uw huis met het gebruik van een hele huis voorfilter die kan verwijderen 80 +% van de chloor het invoeren van het huis, of zet een chloor-verwijderen douchekop (of chloor-verwijderen bad bal) in elke badkamer.
 11. 11
  Leer meer over uw huis sanitair systeem. Veel woningen gebouwd vóór 1998 bevatten lood in hun leidingen die kunnen roesten in het drinkwater. Als je loden leidingen, zult u zeker een point-of-use waterzuivering systeem dat is gecertificeerd door NSF International om alle lood te verwijderen nodig.
 12. 12
  Erkennen dat sommigen geloven dat destillatie is de enige methode waarin water kan worden gezuiverd. Gaat het denken dat de enige echte definitie voor zuiver water is "H20" met een volledige afwezigheid van verontreinigende stoffen. Destillatie bootst de hydrologische cyclus van verdamping (koken tot stoom), neerslag (neerslag in een apparaat), normaal een condenserend spoel), en condensatie leidt tot regen (water gekoeld meestal door een ventilator en en druppelt in een steriele container).
 13. 13
  Het probleem is dat de distillatie op zichzelf niet verwijdert alle chemische verontreiniging. Sommige chemische stoffen verdampen en opnieuw condenseren, net als het water, en gaan door met het "zuivere" water. Alle gerenommeerde stokers hebben goede bericht koolstof-filters, zoals een koolstof blok, om al het water dat door het toestel volledig te reinigen.
 14. 14
  Het andere probleem met gedestilleerd water zelf dat het water ontbreekt een ion en het agressief hecht aan calcium en andere mineralen in het lichaam, en spoelt ze uit. Sinds kort reinigingsmiddel voor het lichaam, bij gezondheidsproblemen, gedestilleerd water kan goed werken. Maar voor een dagelijkse, leven drank, gedistilleerd water is eigenlijk ongezond verloop van tijd, en kan een negatieve invloed hebben op de tanden, botten en andere lichamelijke processen afhankelijk van mineralen en sporenelementen. Op zijn minst, moet je mineralen supplementen te nemen om deze factor tegen te gaan.
 15. 15
  Neem alle bovengenoemde factoren in overweging bij het ​​onderzoek en de aanschaf van een waterzuiveringssysteem. De EPA beveelt aan dat als je een goed het moeten jaarlijks worden getest op bacteriën en andere onzuiverheden. Vergeet niet dat je niet alleen water te drinken, maar je je tanden poetst en was uw groenten en fruit en gerechten in water dat verontreinigd kunnen zijn.
 16. 16
  Testen is de enige manier om te bepalen of uw water is geschikt om te drinken en andere toepassingen. U kunt de test uitgevoerd door een chemicus of een gecertificeerd laboratorium hebben, kun je naar het waterleidingbedrijf en de meest recente waterkwaliteit testen rapporten die zij aan het publiek.
 17. 17
  Begrijp dat het testen is alleen vertelt u wat er in uw water op het moment dat het water monster werd genomen. Een dag, een week, een maand of later, kan u besmetting van een willekeurig aantal bronnen komen door uw leidingen te hebben en zou je het nooit weten. Tijdens het testen is waardevol, zou het beter gebruik van uw dollars om te zetten in een systeem dat is gecertificeerd door NSF International voor de meest verontreinigende stoffen te verwijderen - op deze manier, heb je totale gemoedsrust.

Tips

 • Als je een camper, aanhangwagen of camper, houden de vuilwatertank en het systeem schoon door periodiek te zetten in wat vloeistof of chloor korrels (in de juiste verhouding). Het klotsen van het gechloreerde water in de tank doodt alle algen en bacteriën die daar groeien. Als u tekent het gechloreerde water uit de tank, de chloor desinfecteert de leidingen in de rig. U kunt dan het installeren van een kwaliteit waterfilter bij de kraan - een die is gecertificeerd om chloor te verwijderen, en het breedste scala van andere verontreinigingen.
 • Doe een beetje onafhankelijk onderzoek over elk water behandelmethode. Elke methode is ontworpen om verschillende chemicaliën en verontreinigingen te verwijderen. U wilt investeren in een eenheid die het breedste scala van alle verontreinigingen te verwijderen, heeft de laagste kosten van onderhoud, heeft de langste garantie in jaren, NIET levenslange garantie.
 • Vermijd karaf water filters stijl. Ze niet zo effectief filteren (ze zijn meestal alleen gecertificeerd voor lood en chloor te verwijderen als die correct ONDERHOUDEN dwz het veranderen van de filter om de 2 weken De verborgen kosten van deze typen filters is de kosten van vervanging van de filter -. Aan het einde van een jaar, kon je voor een filter gecertificeerd zijn betaald door NSF International om alles van de gezondheids-zorg te verwijderen, met een cartridge die totaal reinigt honderden liters drinkwater, en heb je alleen een keer per jaar om te veranderen!

Waarschuwingen

 • Eigenlijk, die mineralen meestal geen vervuilingsproblemen. Als u woont in een gebied van harde mineralen, kunt u naar Sears en koop een fatsoenlijke waterontharder voor ongeveer 375€ - 525€. Dit zal het huis in het algemeen te dekken. U kunt dan de aankoop van een top rated RO-systeem, met een koolstof blok post-filter, voor ongeveer 450€ - 525€. Dit zal betrekking hebben op het drinken, koken en ijsblokje behoeften.
 • Koop geen zuur / base filtering producten, omdat ze nutteloos en duur zijn. Er wordt gezegd dat ze het water scheiden in zuur en alkalisch, en dat het beter is voor je lichaam om alkalisch water te drinken. Dit is niet waar. Het beste is om zuiver water te drinken, met een pH van 7, omdat je lichaam nodig heeft zuur of alkalisch water voor verschillende functies. Als je echt wilt alkalisch water, alles wat je hoeft te doen is een theelepel bakpoeder in een glas water een keer per dag of gewoon wat minerale druppels. Als je echt wilt zuur water, voeg dan wat citroensap om je water (zonder zoetstof) en geniet.
 • Zwangere vrouwen moeten extra voorzichtig over lood in hun drinkwater. Lood wordt getoond om ernstige ontwikkelingsstoornissen vertragingen bij jonge kinderen veroorzaken. Trihalomethanen (THM's) zijn het bijproduct van chlorering en zijn zeer moeilijk door filtratie te verwijderen. Alleen bepaalde eenheden zijn NSF-gecertificeerd te verwijderen THM's, dus het is belangrijk om dit te controleren alvorens te kopen. Hetzelfde geldt voor Chloramines, een combinatie van chloor en ammoniak - is deze chemische stof toegevoegd in watersystemen, zowel gemeentelijk en landelijk, als ze hebben maxed out op de hoeveelheid chloor die toegevoegd kunnen worden, en moeten meer desinfectie toe te voegen, in de vorm van chloramine. Alleen bepaalde eenheden kunnen chloramine te verwijderen.
 • Als u wordt benaderd door dit soort verkooppraatjes, contact opnemen met uw lokale Better Business Bureau, en uw plaatselijke procureur-generaal aan te melden. Er zijn momenteel onderzoeken landelijk tegen deze praktijken en de bedrijven die ze gebruiken.
 • NOOIT een filter NIET te kopen van een verkoper die geeft je een test waaruit alle 'verontreinigingen' je hebt in je water. Deze test is meestal met een elektrode of een chemische stof die de mineralen veroorzaakt in het water om te stollen en vormen zwartgrijze afzettingen in uw eerder helder glas water.
 • Deze verkopers zijn duwen enorm dure systemen die ze het hele huis systemen noemen. In werkelijkheid, zijn ze met een omgekeerde osmose-systeem in combinatie met een waterontharder en het opladen exorbitante vergoedingen voor de systemen en ook voor de add-on service contracten.